hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @malruthion ilk olarak no offence bir mesaj yazmıştım sen önce laf ettin neyse abuk subuk bi konudan tartışma çıkmasını istemiyorum ayrıca evet ezik değilim. gerektiğinde istediğimi alabilecek güce sahibim eğer eziklik diye kastettiğin buysa aradan laf sokuşturmalara gerek yok[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 . [Bu mesaj Malruthion tarafından 07 Kasım 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Avrupa Yakasındaki Selin işte en über örnektir.Gidin tiki görün.Yada Akmerkez'e gidin,direk görürsünüz zaten tiki ırkını. bide valla içimde kaldı, "Tiki insanın üzerine yakışanı giymesidir"[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 neden biri tiki halkın kendi kendini yönetmesidir demiyo bekliyorum ısrarla[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: sunthewitch, 07 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki: said: Sabrina, 07 Kasım 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Tikky'lere ezik diyen yok ki.Sadece sevmeyenler "ıyk" der ben de dahil.O da bana "börk" diyebilir.Böylece anlaşırız. iyide sen zaten tikisin bu bi paradox değil mi sence "Dağıtırım huleyyn" moduna girmek için geç bi saat..[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çok hoşuna gidecekse din ile devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 evet çok hoşuma gitti sağol[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Malruthion, 07 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki: size ezik diyen yok ''arkadaşım'' adam gibi oku tiki iken ağır abi girişimi.. sen konsept sorunlarını halletmelisin önce madem kalitelisin image makera filan git minik reklam kokusu geliyor onun içinde bi ajansla görüş..[signature][hline]Günün geceye karıştığı noktadaki ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 :tebrikz:[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Höööğyt !![signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Malruthion, 07 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki: evet çok hoşuma gitti sağol problem değil her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Şimdi espri yapacaktım "tiki insanın kendine yakışanı giymesidir" diye penguenvari, olmadı ama ya, çünkü ciddi söylüyorum sanıcaklar gece gece tiki damgası yicez :) Olayla ilgili ciddi yorumlarımı biraz daha okuduktan sonra yapacam..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 07 Kasım 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tikiler daha çok parazit olarak yaşar, "ATM Baba" denilen Baba türünün çevresinde bol bol görürüz tikilerden. Bu simbiyotik yaşam formlarının en çok bilinen özellikleri; üzerine yapıştıkları "ATM Baba" yı iyicene sömürmeleri, delirtene kadar kendilerine bişiyler almalarıdır... Eğer bu baba alım gücü yüksekse, bişiyler almayla delirmiyosa bu tikiler iyice semirir, olayı abartır, böylece Süper Mega Ultra Uber Hiper Tiki ler oluşur ki her türlü ortamda kendilerini belli ederler.Uzak durulması tavsiye edilir (ATM Baba= Parası bol olan, konfeti saçar gibi para dağıtan babalar) Tikiler hayatı boyunca bi halta yaramayan, tek misyonu 100milyonlar harcayarak aldığı bi saç tokasını vb. göstererek hava atmak olan yaşam formlarıdır... Neyse siz uzak durun işte fazlasını bilmenize gerek yok:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 her başarılı tikkynin arkasında hoa fala olan bir baba vardır[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu lafı hatırlıyorum ben biyerden[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 şahanın berkut karakterinin bi parçası vardı bunla ilgili hatırlarsınız belkiii Anne motorrrrr Babaa öküzzzz Kızınız tiki oldu üzgünüzzzz ---------- Berkut-Tiki albümü :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu aradaş bana küçük beyinli filan diyordu o post neden silindi ki ben kendim de bu bunu tkky'erdim neyse arkadaş sen tiki değilsin sıkma canını derin nefes al unut olanları[signature][hline]Günün geceye karıştığı noktadaki ışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 pahalı giyinip pahalı yerlere gidenler değil, bu yaptıklarını aslında istedikleri o olduğu için değil,pahalı oldukları için yapan ve bu şekilde kendilerini tatmin edenlere diyorum ben.baba parasını yemek ayrı şey, baba parasını artistlik yapmak için yemek ayrı şey "arkadaşım"!!birbironbir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Tikisin ama salaklık sende ( bence , genel manada )[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Sly-One, 07 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: pahalı giyinip pahalı yerlere gidenler değil, bu yaptıklarını aslında istedikleri o olduğu için değil,pahalı oldukları için yapan ve bu şekilde kendilerini tatmin edenlere diyorum ben.baba parasını yemek ayrı şey, baba parasını artistlik yapmak için yemek ayrı şey "arkadaşım"!!birbironbir. bana dostum diye hitap eden kişiye ben de ''arkadaşım'' deme gereği duydum..ayrıca beni tanımadan nası bana hitaben yazıyosun anlamadım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Coder, 07 Kasım 2005 23:35 tarihinde demiş ki: bu aradaş bana küçük beyinli filan diyordu o post neden silindi ki ben kendim de bu bunu tkky'erdim neyse arkadaş sen tiki değilsin sıkma canını derin nefes al unut olanları içimden geçenleri söyleyip seviyene inmeyecem uğraşma boşuna[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 önyargılı yaklaşmayın valla pek bi komik görünüyo attıgınız mesajlar topici açan arkadaş gayet güzel ifade etmiş anlatmak istediklerini. yanlış anlayıp farklı manalara çekmişsiniz. ondan sonrada 2 tarafta sabırlı ve saygılı olmaktansa atışmaya başlamış. gerek yok böyle şeylere bir silkinin..[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tiki tikten gelen bisi herhalde tiki olanlara dio olabilirler =p mesela bizim bi arkadasın tiki vardı durtunce küfür ediodu mesela ona tiki denebilir belki[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Malruthion, 07 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 07 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: pahalı giyinip pahalı yerlere gidenler değil, bu yaptıklarını aslında istedikleri o olduğu için değil,pahalı oldukları için yapan ve bu şekilde kendilerini tatmin edenlere diyorum ben.baba parasını yemek ayrı şey, baba parasını artistlik yapmak için yemek ayrı şey "arkadaşım"!!birbironbir. bana dostum diye hitap eden kişiye ben de ''arkadaşım'' deme gereği duydum..ayrıca beni tanımadan nası bana hitaben yazıyosun anlamadım sana dediğimi de nereden çıkardın arkadaşım!bir.sen kimseyi tanımadan nasıl arkadaşım diyorsan ben de ortaya bir arkadaşım atabilirim pek tabi.en arkadaş kimse o konuşsun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 insan gibi son kez anlatıyorum...adam bana bize ezik dersen sen tikky bile olamassın DOSTUM dedi ben de ona CEVABEN ''ARKADAŞIM'' dedim anlayacağı dilden..duvara anlatsam anlamıştı şimdiye kadar[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar