Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikky Felsefesi

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

said:
Antimodes52, 08 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
sonra gece klüpleriyle tanışma vs. süreciyle beraber bu tikilik dediğimiz olay da erir, benliğini bulur kişi yani.

Bence asıl sorun 14-16 yaslarında gece kuıluplerıne gıdenlerde[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 08 Kasım 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar siz baştan günümüzün tüketim çılgınlığı adı altında kaç kere tartışılan en büyük sorunlarından birine değiniyorsunuz, olay tikilik değil anladığım kadarıyla.
Ancak kimse burda tüketim konusunda birbirine çamur atmasın diyorum, gotikçilerin metalcilerin genelde fazla tüketicek geliri olmadığından "bende yoksa kimse yapmasın"cılıktan ibaret bir mantalitesi halinde bu, yoksa ortalıkta bir iki tane de yüksek gelirli gotikçi metalci görürdük değil mi? Başta herkes bu çılgınlığa katılmak istiyor, fırsatı olmayanlar bu hayat tarzına yetişemeyecekleri için kendilerine hevi metal, gotik gibi alternatif hayat tarzları yaratıyorlar. Genelleme olarak söyledim bunu tabii istisnalar vardır.

şaka sanırım?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

evet haklı kendi acc.nla at o zaman arkandayım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Bu arada belirtiyim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 08 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
said:
Antimodes52, 08 Kasım 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar siz baştan günümüzün tüketim çılgınlığı adı altında kaç kere tartışılan en büyük sorunlarından birine değiniyorsunuz, olay tikilik değil anladığım kadarıyla.
Ancak kimse burda tüketim konusunda birbirine çamur atmasın diyorum, gotikçilerin metalcilerin genelde fazla tüketicek geliri olmadığından "bende yoksa kimse yapmasın"cılıktan ibaret bir mantalitesi halinde bu, yoksa ortalıkta bir iki tane de yüksek gelirli gotikçi metalci görürdük değil mi? Başta herkes bu çılgınlığa katılmak istiyor, fırsatı olmayanlar bu hayat tarzına yetişemeyecekleri için kendilerine hevi metal, gotik gibi alternatif hayat tarzları yaratıyorlar. Genelleme olarak söyledim bunu tabii istisnalar vardır.

şaka sanırım?

arkadasım ne alakası var parası olmayan gothıcmı oluyor hem nereden bılıorsun parası olmadıklarını o kadar içki sıgara parasını nereden buluorlar?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

kimin gotic kimin *tikky* oldugunu daha cok arkadasları bellirler... eger kisi böyle kadıköy barlar sokağında takılırsa bazılarında özellikle gotic pünkör öyle bir şey olur eğer cadde-etiler-akmerkez de takılırsa tikky olur ama unutulmaması gereken bir şey varsa oda bunların hepsi gelir geçer sonunda herkes askere gider çoluğa çocuga karışır o zaman bunların hepsi hatıra olur para kazanma hırsından gider böyle şeyler ama kimse kimsenin özgürlüğüne veya giyim tarzına laf atmamalı çok şikayetiniz varsa gitmeyin alla alla[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

şöle bence cidden kalıtelı bı adam wede kalıtelı gıınıosa helal ama bole sonadan gorme mesela bılkentte okuorm kızların yuzde 5i bişiyi begendıı ıcın gıyıyo gerı kalan 95 i ise onları taklıt edıo.beyenerek gıyenler "helal" lik kısım gerı kalan 95 ıse tıkı mallar ozentı sonadan gormeler olarak degerlendırıorm
Sosyal ağlarda paylaş

Tikky başkalarının kıyafetlerini sadece marka olmadığı için eleştiren,Türkçesi bozuk,çoğunlukla hayatında kitap açmamış,full baba parası yiyen,ünili ile Kadir Has vs. gibi ünilerde öğrenci olmak adına hiç bişi yapmayan şey.[signature][hline][b]80018[b]
Sosyal ağlarda paylaş

kaliteli diye aldığınız giysiler zaten bursa da veya denizli de fason üretiliyor. burdan satışı (yani maliyet değil ) 8$ olan şey 50$ a satılıyor avrupada.
sizin söylediğiniz "kaliteli" kavramı aslında reklamların, ve diğer pazarlama çalışmalarının yarattığı "kaliteli algısı" başka bişi değil. sanki kalite-ölçer var elinizde peh.. (bu arada pazarlamacıları ya da onların değimiyle marketingcilerin yaptıkları işi sevmediğimi söylemiş miydim?)[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

markalar bir şey üretmiyor işte onu demeye çalışıyorum, başkasına ürettiriyorlar.
kalite derken, kumaşın cinsi işlenişi işlenişi ıvırı zıvırı giriyor, kalite algısı ise bu mal kalitelidir diye algılattırılan şey.

mesela paran var diyelim, shov marka mikrodalga mı alırsın yoksa bosh marka mı? hangisi daha kalitelidir? aslında boshun kalite algısı yüksektir ama (bildiğim kadarıyla) dünyadaki mikrodalga fırınların %70 civarını aynı firma ürettiği için nerdeyse hiç bi fark yoktur.
[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 09 Kasım 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...