DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 952yle her yere girilir bea :)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Oha yani.Helal valla iyi çalışmışsın. Biz hiç çalışmadan 840 aldık o ayrı mesele :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 952 ile istanbul erkek,galatasaraya falan giriliyodu istte benim zamanımda büyük ihtimalle şimdide girilir.ama öss deilki bu tercihini sonradan yapasın,niye soruyonki nereye girilir diye :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 walla bence ist fen lisesine git[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 shock_the_bizkit sen nerdensin ist mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 galatasaraya kaçla girilir bu sene bilen var mı[hline]there is no dark side of the moon really. matter of fact it's all dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valkr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben geçen sene 940 yapmıştım ama Anadolu lisesi ne gittim skın ola fen lisesine filan gitmeyin haaa.... inek yapıyorlar adamı arkadaşlarımdan biliyom.Şimdi hepsi gözlüklü oldu valla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: mercenary, 28 July 2003 12:14 tarihinde demiş ki: Kadıkoy Anadoluya giden varsa yazsın[hline] +1 uin: 52620054[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: orionn, 28 July 2003 23:35 tarihinde demiş ki: shock_the_bizkit sen nerdensin ist mi İzmir Anadolu Kız Lisesi nerdeyse ordayım.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 shock yoksa sen kızmısın kız lisesine gidiyorsun ahaha[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Bööeğ yeter kusçam lan[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konak Anadolu Lisesi'ni kazanan varsa bana ulaşsın. Ordan mezunum. Çok sevilirim, benim sevdiklerim de çok sevilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hayırlı olsun ne diyelim[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moulaim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 gslye giren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ben kadıköy anadolu. merabe bu arada, yeniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: zamo, 28 July 2003 11:32 tarihinde demiş ki: Bugün lgs açıklandı.Girenler kaç puanla nereyi kazandınız?Ben 878 ile Haydarpaşa A.L. Lütfen düz liseye gidin muhabetine çevirmeyin bu konuyu da.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! icq wersene bana ben hpal de okuyorum.. [Bu mesaj Salieri tarafından 03 August 2003 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Hüseyin Avni Sözen kaç puan ?[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kazanan arkadasa tekrıkler[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 izmir milli piyango anadolu lisesi ni kazanan varmı?[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Çağrıbey Anadolu Lisesi'nin özellikle geleceğini inglizce üzerine kurmayı planlyanlara şiddetle tavsiye ediyorum çok hızlı yükselen ve çok da iyi bir okuluz her ne kadar henüz adımızı çok fazla duyuramadıysak da buralardan gelcek olursa bana veya cthulu ya mesaj atsın biz ayarlarıHead, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 "952 aldım kralım of! Lanet olsun deli çalıştım ama sosyal hayatımda cok renkli Bugun dersaneye gitcem ve farklı sınavlara gitcem deliyim harikayım bittim!" 2 sene evvel daha ozaman siz yoksunuz :P uyuyarak 840 aldım son 40 dakka uyumustum cıkarmamıslardı![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 e biliolar sapların nereye gitmesi gerektiğini tabi..[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kuzenım 982 yaptı antalya 30. su turkıye 1000. sı oldu kutladım onuda :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G3rilla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ben bi kaç sene önce girmiştim sadece netimi hatırlıorum 89 ve vefaya gitmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bornova anadolu lisesi aka bal da okyan yokmu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar