fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hayatımda irili ufaklı kötü giden bi çok şeye rağmen ruh halim son derece iyi ve mutluyum. 1. Dün maç yaptık, yenildik. Et kesti her tarafım ağrıyo çok kötü ama MUTLUYUM 2. Sevgilim yok. sevgilim olmaya aday birisiyle her gün konuşuyoruz bi çok konuda tartışıyoruz ama MUTLUYUM. 3. Girdiğim üniversite beklediğim gibi çıkmadı. Kaldığım yurt da öle ama Mutluyum. 4. Bulunduğum muhit bana uygun değil aktivitelere katılamıyorum ama mutluyum. 5. Şu an yüz yüze görüştüğüm adamların çoğu benimle bi çok konuda aynı fikirde olmayan ve yaşantıları bana uymayan tipler ama MUTLUYUM. 6. Hayatımda olmasını istediğim bi çok şey var. Faaliyete geçmem gerektiğini biliyorum ama bilgisayarın başında kalkmıyorum yine de MUTLUYUM. 7. Geleceke hayallerim bi çok insanın beklentisinin çok üstünde ulaşılması çok zor hayaller ama MUTLUYUM. ve mutlu olmamın sebebini bilmiyorum ama MUTLUYUM. :D :D :D :D :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Gülmek için mutluluk ararsan, tebessüm edemeden ölürsün![signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS [Bu mesaj Pluton tarafından 09 Kasım 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Fede umarım ki son zamanlardaki değişken ruh halin değişmez daha fazla da böyle kalır. iyi bak kendine[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Dynun psikolog gibim konuştun valla :D[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yok yok =) sadece arkadaşımın mutluluğu beni de mutlu etti. öyle de kalsın istedim[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hehe ne güzel her zaman mutlu olmak gerek zaten bak yukarda ne yasmışım yorum bile yok :([signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Aa fede artık mutlu.Çok sevindim fedecim.[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bi sürü sorunum var ama salak gibi mutluyum,her şeye gülüyorum sorunluyum diyorum bana aa mutlu adam diyosunuz[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 mutlu olmak iyidir hoştur güseldir[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ne mutlulugu ya yalan herşey yalan acı çekiyodum kurtuldum yıne mutlu dıılım olamıorum[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yeşil reçete ilaçları falan kullanmıyon di mi? o_O Yani mutsuz olma da herşeye mutlu olmana da gerek yok. Dengeyi bul bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İlaç filan yok yau. sadece psikolojim bozuldu[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 depresyondamıyım banamı öyle geliyo öeh daraldım ne diye yaşıyorum ben öff[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 mutlu olsun herkes ya:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 şişkosun ondan gülüosundur[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fedeciğim olay budur işte... mutluyuz abi... hayatımızdaki birçok şeyden memnun olmamamıza rağmen mutluyuz... diyeceğim şu ki(ki sen bilirsin ne diyeceğimi) s....m hayatı sana bişey olmasın....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: fede, 09 Kasım 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Bi sürü sorunum var ama salak gibi mutluyum,her şeye gülüyorum sorunluyum diyorum bana aa mutlu adam diyosunuz [signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fedecim sebepsiz mutluluk depresyonun en büyük belirtilerinden biridir.[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hem deperesif hemde mutsuz olmasından iidir[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 değildir. yaşamak lazım duyguları yoksa bilicaltina atiliyor demektir pek iyi değil.[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 cok attım bilincaltına sanırım 2 sene 3 sene sonra ölümcül bi patlama yaşarım[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 vay lan mutlu olduğum zamanlar varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 4 yıllık konuların hepsini revive etmişin:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ASLAN FEDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 forum neymiş o zamanlar be. hani 2 yıl öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar