Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hail-satan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gercekten sahip olduklarimiz zamanla bize sahip olmaya basliyormu..zamanla o cok sevdigimiz cep telefonumuz,gitarmz,,yada bilmemne iste...bize mi sahip oluyor aslnda..isimiz mi oluyoruz,okulumuz mu oluyoruz,kendimizi mi yitiriyoruz,,,
Mesaj tarihi:
bnce artk o seyler sana diil sen onlara sahipsin.artk onlar senn elinde onlarla her istedini yapabiliosn.ve artık bi süre sora sıkılıosn.senin için bir degeri kalmıo.
Mesaj tarihi:
yaa bak sen çok bunalmısın.biraz desik bişeler yap böle o sıkılıdıın seleri gtarını,telefonu brak desik bişeler yap.belki yenilik ii gelr.tabi bu bir tavsiye dikkate alırsan.
Mesaj tarihi:
alooooo...bi sanye yaa,nolyo..serefinize...kadeh kaldrmaktan bahsedyorum ben...serefszlk de nerden cikti...dovus kulubune gelnce,,o cumle benmms gbi yazmadm,gercekten boylemi oluyor dye sorguladm,bu ne kin bu ne ofke..kisiligi oturmamas 15 lik gence gelrse,,kisiligmn otrp otrmadgna karar vercek deglsn heralde,+ yasmi hic soylemym o halde,hayal kırıklgna ugrarsn!!!
Mesaj tarihi:
Hayata .. Şerefinize...
deyince insan otomatikman sonunda küfür bekliyo ama? Ben de direk hakaret sebebiyle biraz ağır yazdım galiba silsem iyi olacak.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
dovuskulubu forumu vardı oraya aktaralım arkadaşı bari[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
hea abı oyle bı kulup varsa benıde katın bıraz ınsan dovmem lazım bırazda dayak yemem gerekıyor müheheheh[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Mesaj tarihi:
pazar alanina ac, burda bulamazsin aradigini satan adam..[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
said:
Giovanni, 09 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
said:
ankhsenamon666, 09 Kasım 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
thanks mr.rewendor...who are u?

I am fine thank you

ayem veri handzom[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

• Yeni Oluştur...