ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gercekten sahip olduklarimiz zamanla bize sahip olmaya basliyormu..zamanla o cok sevdigimiz cep telefonumuz,gitarmz,,yada bilmemne iste...bize mi sahip oluyor aslnda..isimiz mi oluyoruz,okulumuz mu oluyoruz,kendimizi mi yitiriyoruz,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bnce artk o seyler sana diil sen onlara sahipsin.artk onlar senn elinde onlarla her istedini yapabiliosn.ve artık bi süre sora sıkılıosn.senin için bir degeri kalmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ne farkeder, bırak bi sal kendini! hayatını yaşa...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o halde,,hayata,,serefinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaa bak sen çok bunalmısın.biraz desik bişeler yap böle o sıkılıdıın seleri gtarını,telefonu brak desik bişeler yap.belki yenilik ii gelr.tabi bu bir tavsiye dikkate alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 amcamın hep sölediği bi söz var ben çok kıl olurum. Teknolojiyi Kullanmıyorsunuz, Teknoloji Sizi Kullanıyor gibi bişiy oldu bu[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 mesela napym...oh almsm kahvemi,evmde,ise gtmym-okula gtmym,aslnda gtcem birazdan da,cnm istemyo..depresif bi evre bu...gecyo,geciyo,-geec-c-cc-c-tiii...taste lityum...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 [Edit: hakaret değilmiş] [Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Kasım 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 alooooo...bi sanye yaa,nolyo..serefinize...kadeh kaldrmaktan bahsedyorum ben...serefszlk de nerden cikti...dovus kulubune gelnce,,o cumle benmms gbi yazmadm,gercekten boylemi oluyor dye sorguladm,bu ne kin bu ne ofke..kisiligi oturmamas 15 lik gence gelrse,,kisiligmn otrp otrmadgna karar vercek deglsn heralde,+ yasmi hic soylemym o halde,hayal kırıklgna ugrarsn!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hayata .. Şerefinize... deyince insan otomatikman sonunda küfür bekliyo ama? Ben de direk hakaret sebebiyle biraz ağır yazdım galiba silsem iyi olacak.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 thanks mr.rewendor...who are u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Oyy oyy... Her Fight Club izleyen böyle topic açarsa...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 dovuskulubu forumu vardı oraya aktaralım arkadaşı bari[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: ankhsenamon666, 09 Kasım 2005 12:29 tarihinde demiş ki: thanks mr.rewendor...who are u? I am fine thank you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hea abı oyle bı kulup varsa benıde katın bıraz ınsan dovmem lazım bırazda dayak yemem gerekıyor müheheheh[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 manga mı dinliooon ayh BENDE[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: sir, 09 Kasım 2005 17:30 tarihinde demiş ki: dovuskulubu forumu vardı oraya aktaralım arkadaşı bari :D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Sahip olduklarımız yine bize sahip oluyor[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 pazar alanina ac, burda bulamazsin aradigini satan adam..[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Giovanni, 09 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki: said: ankhsenamon666, 09 Kasım 2005 12:29 tarihinde demiş ki: thanks mr.rewendor...who are u? I am fine thank you ayem veri handzom[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar