YOKki Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadasalr p4 1,6 bir cpu var elimde ve bugune kadar oyunlarda 70derece cıkan ısı şimdi her zman 70derece.herhangib ri onerisi olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 o cpuda bi sorun var valla[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fanı bı deyiş abı ıstersen 1.6 cıkalı 4 yıl oldu 4 yılık fandan ne beklıon kı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 70 BİRAZ fazla be[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 70 gerçekten fazla acilen ya fanı temizle hatta salla fanı temizlemeyi yeni fan al. hiç sağlıklı değil cpu'yu yüksek ısıda çalıştırmak[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 CPU sıcaklığıdır o 70. Bi de Fahrenheit olmasın? Hani gözden kaçmış olabilir diye dedim. Eğer Celcius ise fanda problem vardır. Ben 7-8 ay temizlemediim işlemci fanını bi açtım, içinden tomar tomar toz çıktı. Kasanın içini elektrik süpürgesiyle dikkatlice ve iyice temizleyip tozdan arındır. Sonra kasa içini düzenle ki rahatlasın. Düzenli ve temiz bi kasayla hayatına devam etmiş ol; hem ses, hem sıcaklık düşer hem de düzenin rahatlatıcı etkisiyle mest olursun. OHH üşenmesem de ben de yapsam, 3-4 aydır yapmıyorum; kasanın sesi değişti valla :(. Bu arada, fan ömrünü doldurmuş da olabilir. Böyle bi durumda fanı değiştirip kaliteli bi şey almak en iyi yöntem olcaktır.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı [Bu mesaj Kojiroh tarafından 09 Kasım 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar