Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cpu ısısı !!

YOKki

Öne çıkan mesajlar

70 gerçekten fazla acilen ya fanı temizle
hatta salla fanı temizlemeyi yeni fan al. hiç sağlıklı değil cpu'yu yüksek ısıda çalıştırmak[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

CPU sıcaklığıdır o 70. Bi de Fahrenheit olmasın? Hani gözden kaçmış olabilir diye dedim.
Eğer Celcius ise fanda problem vardır. Ben 7-8 ay temizlemediim işlemci fanını bi açtım, içinden tomar tomar toz çıktı. Kasanın içini elektrik süpürgesiyle dikkatlice ve iyice temizleyip tozdan arındır. Sonra kasa içini düzenle ki rahatlasın. Düzenli ve temiz bi kasayla hayatına devam etmiş ol; hem ses, hem sıcaklık düşer hem de düzenin rahatlatıcı etkisiyle mest olursun. OHH üşenmesem de ben de yapsam, 3-4 aydır yapmıyorum; kasanın sesi değişti valla :(.

Bu arada, fan ömrünü doldurmuş da olabilir. Böyle bi durumda fanı değiştirip kaliteli bi şey almak en iyi yöntem olcaktır.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 09 Kasım 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...