ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 atıldı mı bılmıyorum gercı http://forte.thomsound.se/viewtopic.php?t=53&postdays=0&postorder=asc&start=0[signature][hline]Kaaria | Undead Rogue | Grimsoul Legion | Magtheridon waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 adam aşmış mı desem ne desem bilmiyorum :) resimler çok güzel[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 elf hatuna hasta oldum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Benim favorimde elf priest oldu valla. Pek güzel çizmiş[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ya bi insan nasil böyle birsey yapabilir? Söyle bir yetenegim olmasi icin neler vermezdim ya. O succubus'un sarildigi warlock ile priest süper[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Benim de rogue cizimi hoşuma gitii.Sağ omuzluğuna öldürdüğü adamları işaretlemiş.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 warlocklar sahane olmus aslında hepsi sahane[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Absolut tamamen katiliyorum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İnanılmaz yetenek. Harika[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla harika cidden[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Neyle çiziorlar bunları yaw cok manyak yapıo adam da bişi sorcam ben bu dosyaları kaydedemiom kaydet diyince sadece bmp olarak kaydedebiliom jpg fln çıkmıo ?[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 süper iş çıkarmış helal valla. fikir dehşet zaten: guild içi 80g guild dışı 200g. kazanç kapısına bak =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende hayatimda teknik resim haric icimden gelerek 1 kere resim cizmistim oda voltran di :) ne gunlerdi voltran voltran voltran :P. bmp icin yakinan arkadas kaydet penceresinde asagida bmp yi degistiremiyorsan hdd ne bmp olarak kaydet sonra bir resim programi ile onu jpg e cevir. ben bu sekilde yapiyorum.baska bir yol var isi dinlemeye hazirim :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Samwise amcanın eline su dökemez ama yine de mükemmel. takdir ettim.[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yalnız bunları çizen herif Guild Artisti. Ühühühü benim guildimin neden bir sanatçısı yok ya. Bende portremi yaptırmak istiyorum.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Zeppelin, 09 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Samwise amcanın eline su dökemez ama yine de mükemmel. takdir ettim. Samwise kim bu arada? :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hangi serverdaymış hemen gidek :)[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Daggerspine EU http://www.clan-forte.com/ [signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al [Bu mesaj horten tarafından 09 Kasım 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yav ayar oldum sole saglam bir pala resmi bulamadim.alacam kurtlar vadisinden palanin resmini onu koyacam sonunda :P[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 çıplak NE gördüm! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bizim Sam resim mi çiziyor hımm hemen bi tane çiziktireyim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 lol ama saminde resimlerine bakiyorum cok saglam[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 http://artpad.art.com/gallery/?ijzjcbiyd1o http://artpad.art.com/gallery/?ijzp6olh9yo http://artpad.art.com/gallery/?im58zssagyw http://artpad.art.com/gallery/?im3yzenyqy8 http://artpad.art.com/gallery/?ipka9b190yjw[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Samwise denilen amcamız, warcraft 3 reign of chaostan tutunda neredeyse bütün warcraft oyunlarının artworklerini yapan şahsiyet. alttakiler ise birkaç örnek. [spo1=2003 Yılbaşı][/spo] [spo2=Warcraft III Shaman Eskizi][/spo] [spo3=Warcraft III Keeper of the Groove Eskizi][/spo] [spo4=Blademaster vs. Mountain King][/spo] [spo5=Night Elves vs. Undead][/spo] resim uploadu biraz uzun sürdü, özür dilerim. bunlar nadir bulunan resimlerden. anca bayadır blizzard'ı takip edip arşiv yapmış kişilerde bulunur, bilmem anlatabildim mi ;)* plaka kalkar *[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Lafi acilmisken bende samwise'nin butun calismalarini buldum wowwiki'den. http://www.sonsofthestorm.com/gallery_samwise.html[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar