Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Artworks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bi insan nasil böyle birsey yapabilir? Söyle bir yetenegim olmasi icin neler vermezdim ya.

O succubus'un sarildigi warlock ile priest süper[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Benim de rogue cizimi hoşuma gitii.Sağ omuzluğuna öldürdüğü adamları işaretlemiş.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Mesaj tarihi:
Neyle çiziorlar bunları yaw cok manyak yapıo adam da bişi sorcam ben bu dosyaları kaydedemiom kaydet diyince sadece bmp olarak kaydedebiliom jpg fln çıkmıo ?[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
Mesaj tarihi:
süper iş çıkarmış helal valla. fikir dehşet zaten: guild içi 80g guild dışı 200g. kazanç kapısına bak =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
bende hayatimda teknik resim haric icimden gelerek 1 kere resim cizmistim oda voltran di :) ne gunlerdi voltran voltran voltran :P. bmp icin yakinan arkadas kaydet penceresinde asagida bmp yi degistiremiyorsan hdd ne bmp olarak kaydet sonra bir resim programi ile onu jpg e cevir. ben bu sekilde yapiyorum.baska bir yol var isi dinlemeye hazirim :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf and Respect
Mesaj tarihi:
Yalnız bunları çizen herif Guild Artisti. Ühühühü benim guildimin neden bir sanatçısı yok ya. Bende portremi yaptırmak istiyorum.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
said:
Zeppelin, 09 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
Samwise amcanın eline su dökemez ama yine de mükemmel. takdir ettim.

Samwise kim bu arada? :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...
Mesaj tarihi:
yav ayar oldum sole saglam bir pala resmi bulamadim.alacam kurtlar vadisinden palanin resmini onu koyacam sonunda :P[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf and Respect
Mesaj tarihi:

Samwise denilen amcamız, warcraft 3 reign of chaostan tutunda neredeyse bütün warcraft oyunlarının artworklerini yapan şahsiyet. alttakiler ise birkaç örnek.

[spo1=2003 Yılbaşı][/spo]

[spo2=Warcraft III Shaman Eskizi][/spo]

[spo3=Warcraft III Keeper of the Groove Eskizi][/spo]

[spo4=Blademaster vs. Mountain King][/spo]

[spo5=Night Elves vs. Undead][/spo]

resim uploadu biraz uzun sürdü, özür dilerim.
bunlar nadir bulunan resimlerden. anca bayadır blizzard'ı takip edip arşiv yapmış kişilerde bulunur, bilmem anlatabildim mi ;)

* plaka kalkar *[signature][hline]msn : [email protected]

• Yeni Oluştur...