Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekleri nasıl tavlamalı /emaleth

Emaleth

Öne çıkan mesajlar

bonepart ve dynamick iyi yazmış bence..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Bayanı Tavlamak:Ev al,Yat al,kat al,Makyajını al,Kuaförünün parasını ver,Telefon al,Öpücük ver,bebek gibi konuş,cap cup sürpriz yap,Kalbini kırma,bilinmeyen numaraları telefonundan arama,dışarıda fazla takılma,araba al,yalvar yakar...Vs vs..

Bir Erkeği Tavlamak istiyorsan; Bir salkım üzüm al,Ve önünde "Nude" bir şekilde yürü

-alıntı-

ehuae
süfermiş yanlıs ;)

:D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

muahuaahu Bone senin dediğin İntikam bea...

yapılmas öyle..YAsıktır...Ölür adam :D

Drew Barrymor gelip öle bişi dicek bana

çaat...kalpten giderim..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 14 October 2003 03:09 tarihinde demiş ki:
bizim isimiz daha kolay, acik elimiz yuzumuz duzgunse, manyak falam da deilsek her istediimiz olur :)

nasi yani? valla benim yasadigim dunyada -en azindan lise sonrasinda- oyle olmuyor. genelde kadinlar `iyi bi erkek kapamaya` calisiyolar, erkeklerde islerine bakip egleniyolar, aradan istedikleriyle takiliyolar. ha bu arada kizcagiz terkedilene kadar `istedigimi yaptiriyorum hahahihu` diye takiliyodur belki o artik adamin karakterine bagli.
yok erkek kendine cikip orda burda es ariyosa da ciddi diildir zaten, iki uc gunluk eglencedir.

ataerkil duzense budur. kadinlar erkek arar, erkekler para kazanir eglenir. yani kadin-erkek ikilisi arasindan birisini illa `es bulmak icin kasmasi lazim` diye gostereceksek bu kesinlikle erkek degil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten ciddi iliskiler icin konusmamistim, ciddi iliskiler zaten birinin dierini burada bashedilen sekillerde 'tavlamasiyla' meydana gelmiyor. daha derin paylasimlar ve de birbirini anlayis gerektirir, ki bunlar da zamanla olacak seylerdir.

arti olarak, kadin-erkek esitligi sadece insani haklar bazinda vardir, kadin erkek arasindaki 'ask' iliskisinde hicbi zaman esitlik yoktur, cunku kadin dogasi geregi en iyi erkegi bulmaya calisir, erkek ise yine dogasi geregi neslini en fazla yayacak sekilde davranir. Tabi biz insan iliskilerinde bu durtulerin buyuk kismini super-egomuzla bastiriyoruz, ki bu da iyi bisey kimi yonlerden.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bilimsel olarak konuşmak gerekirse, biz erkekler doğurgan, iyi bir anne olabilecek karşıcins ararız. hatta bunla da sınırlı değil "tohumlarımızı" mümkün derecede farklı genotiplere ve kendimize mümkün mertebe uzak genotiplere yaymak sevdasındayız. misal: "abi türk kızlarını boşver de venezuelalılar süper ya" gibi bi lafın arkasında bu korkunç gerçek yatmaktadır. ve "olm bi kadınla hayat geçer mi" lafının arkasında da malesef bu gerçek vardır.

Hatta büyük meme sevme, kalçalara bakma ve bunları güzel olarak değerlendirme çabasının ardında efektif olup olmaması vardır ekseriyetle. Yani çocuk iyi emecek mi, kaç çocuk çıkar o leğen kemiğinden vs.

Bu minhalde erkeğin dışarıdan bakıp karar verme durumu basitçe açıklanabilir.

Şimdi bi de çoğu arkadaşın bakıp şaşırdıı bi durum var. Abi bütün hayvanların erkeği güzel insanda tam tersi aaaa. filan diye şaşırıyo bu insancıklar. Oysa ki yavrum o öle diil. Hala erkek ne kadar süper bi erkek olduunu göstermeye ve kızı tavlamaya çalışıyo. Durum aynı. Tabi bi de bahsi geçen tür direk sen olduun için güzellik kavramı bi çelişiyo kafanda. Ehe. Normaldir.

Geçelim bayanlara. Burda işler daha bi kıllanıyo. Bayan (biz bu bayana bundan sonra Tijen diyoruz) bakıyo etrafında çırpınan erkekçikler var. Sonra tijen onların içinden bi tanesini gözüne kestiriyo. Bu muhtemelen şu iki tipten birisi. "Zengin, etkileyici, korumacı, sahiplenici vs.:= Batur" veya "Yakışıklı, süper gen düzeni, güçlü kuvvetli, kalın kaşlı vs.:=Tarkan" Birincisi iyi baba olur. Kendi offspringinin yaşama şansını filan arttırır güzel. Yalnız ikincisi de süper genlere sahip. İyi bi çocuk vadediyo. Bencil yaşama şansı yüksek filan. Hmm. Yalnız en süper olay şudur ki biz buna çeşitli hakaretler bağlıyoruz. Tijen Tarkandan hamile kaldıktan sonra Batura onu çok sevdiini bi hata yaptığını onun değerini anlamadığını filan söyleyerek yamanıyor efendim. İki avantaj birden süper.

Efenim bunlar gelişim ve psyche sürecindeki insan için hala geçerliliğini yürüten fakat budur denilebilecek bir durumda olmaktan çok uzaktır. Öyle ki "ürememek" için bu kadar uğraşan bir ırk da yoktur yani. Ne biliyim. Yazasım geldi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bi de şöyle bişey var. bu taktikleri derinlemesine bilen ve bilerek kullanan dişilere biz elit diyoruz zaten, yani dişiler Premier liginde top koşturur bu hatun kişiler ve tehlikeli avcılardır. Diğer hatunlar bu taktikleri ya kullanamaz, ya da eline yüzüne bulaştırır (hayatımızda gördüğümüz, her yakışıklıya aşık olan, kendine kötü davranan erkeğe kalben bağlanan kişiler veya ay umut veriym derken parfümüyle bizi kusturan, kıskandırıym derken gidip en yakın arkadaşınla yatan amatör küme fitbolcuları)
Şöyle bi açmaz var, bu "elit" avcıların avlayacağı av, erkekler kümesinin de amatörleridir. Yani bu taktikleri bilmeyen "abi bu kız niye böğhyle yaphıyo bana yawhh" diye birahanelerde boğulan, cangılımızın ceylanları. Bu avlar tatlıdır, lezzetlidir (zengindir, yakışıklıdır) ama şöyle bir profesyonel ayakta-işer elemanın yerini tutmaz. Karıştı di mi :) Yani asıl avlanması gereken - ya da bir kadını tatmin edebilecek bir erkek - zaten bu taktikleri bilen, kadın yaptığında da "aha kıskandırıyo beni, aha şimdi kabuk değiştirdi" diyebilecek erkeklerdir. Bunlar da bu taktiklere prim vermez, bu andan itibaren olay kaplan-aslan savaşına döner.
Demem o ki, yıllardır kafa yordum bu işlere, iki karşı cins karşılaştığında, sohbetin ilk aşamalarında renklerini belli ettikten sonra, ikisinin de aynı ligde olduğunu anladıklarında oturup anlaşsalar, boşuna yorulmasalar mutlu mesut gezip öpüşüp koklaşsalar ya da "ay pardon ben sizi geyik sanmıştım" şeklinde masadan kalksalar... bir "badge" falan mı dağıtmalı acep?
kendi kafası da karışan yazarın özeti: bu yazı doğrultusunda kızların belli taktiklerle her erkepi tavlayabileceği belirtiliyor. Oysa ki erkeklerin de belli bir kısmı avlanmada uzmandır, bu taktiklere gelmez, avlananlara da kıs kıs güler. Ya da karşılarındaki "avcı" onları avladığını sanırken ve arkadaşlarına "adamı donumda salladım" derken, o da arkadaşlarına büyük ekran televizyonda çektiği gizli kamera görüntülerini izlettirip "bu da ayrı bişeydi be hoca, kendisini avcı falan sanıyodu" diyebilir :)

bu arada edinin ne yazdığını okuyamadım ama hepsine katılıyorum, kendisi zabrak olduğuna göre doğru bişeyler söylemiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

buraya yazılanları gereğinden çok ciddiye almakla, aslında gerekli dikkati göstermemek arasında bir yerde görüyorum sizleri, onu belirteyim.

bu yazı, akışkan bir dille, ilişki olaylarına eğlenceli bir bakış açısıyla yazıldı. buradaki taktik ve kuralların bir çoğu gerçek hayatta tıpatıp karşılığını bulmuş/bulan şeylerdir. ama diğer threadde de belirttiğim gibi, genellemeler, şakalar, abartılar, yazıyı "mizahi" yapar. "herkes bu yazıyı okuduktan sonraki sokağa çıkışında bunları birebir uygulasın da kızları/erkekleri zort diye tavlasın" diye değil, "gülümseyerek okurken, aradan da "insight" tabir ettiğimiz genel çıkarımları yapsın"dır amacı.

yani memesi olmayan kızlara wonderbra aslında tabii ki şart değildir, ya da erkekler akılları pipilerinde manyak sapıklar değildirler, kızların makbul olanı erkekleri donunda sallayanlar değildir. ama yazı öyle akar, öyle gider, yazarın okurdan beklentisi, "gülünüp geçilecek yerlere gülüp geçsin, genelinden keyif alsın, ama arada bazı saptamaları da (mesela akıl vs. sezgi gibi) aklının bir köşesine değişik bir bakış çısı olarak yazsın"dır.

diğer yandan, yazının bi yerlerinde erkeklerin aslında kızlardan çok daha duygusal olduklarını da söylediğimi hatırlıyorum. tenzih ederim.

demem o ki nukemciğim, rahat olmak lazım aslında. "beni böyle tavlayamaz kimse"nin yanıbaşında bir de "aa bi de böyle bir bakış açısı varmış, ehehe" argümanı durmaktadır, yazarın gönlü ona daha yakındır.

yoksa yani, ben sevgilimi buradaki taktikleri birebir uygulayarak "tavlamış" değilim. sevgilim de beni öbür yazıdakileri uygulayarak tavlamadı. ama yazının sağına soluna serpiştirilmiş bir takım genellemelerden de külliyen uzak durmuyor ilişki olayını layıkıyla yaşayan hiç kimse.

bilmem anlatabiliyor muyum?
anlatamıyorsam da canınız sağolsun zaten :)

son bir not:
yakında (bugün içinde) 3 threadi birden karalama defterine taşıyorum. ghald orada başlatmadım diye çok kızdı, bilmem kendimi affettirebilecek miyim :/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 14 October 2003 08:54 tarihinde demiş ki:
arti olarak, kadin-erkek esitligi sadece insani haklar bazinda vardir, kadin erkek arasindaki 'ask' iliskisinde hicbi zaman esitlik yoktur, cunku kadin dogasi geregi en iyi erkegi bulmaya calisir, erkek ise yine dogasi geregi neslini en fazla yayacak sekilde davranir.

isabetsiz ve yanlis bir saptama. kadin en `iyisini` ariyorsa erkekler tutup da `ya birakin sevgiyi duyguyu, darwinin kuramlarina gore hareket edelim e hodo` seklinde `neslini en fazla yayacak` sekilde hareket etmiyor. erkekler hayatlarinin kadinini arar. period. tum aksi iddialar hukumsuzdur. bu kadin bulunana kadar olan surecte gerceklesen iliskiler denemedir, ihtiyactir, kesiftir. ayni sey kadinlar icin de gecerli. boyle iken tutup da erkekleri homo sapiens - alet kullanmayi bilen insan - seviyesine indirgemek cok nafile bir cabadir. erkek milleti butun bu ithamlarin uzerindedir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 October 2003 14:44 tarihinde demiş ki:
erkekler hayatlarinin kadinini arar. period. tum aksi iddialar hukumsuzdur. bu kadin bulunana kadar olan surecte gerceklesen iliskiler denemedir, ihtiyactir, kesiftir. ayni sey kadinlar icin de gecerli.

süper!
sonuna kadar aynı fikirdeyim, benim yazım bu deneme/keşif sürecini rahatlatmaya yöneliktir diye de kendime pay çıkarırım hatta.
süper!
ağzına sağlık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 14 October 2003 11:40 tarihinde demiş ki:
şimdi bilimsel olarak konuşmak gerekirse, biz erkekler doğurgan, iyi bir anne olabilecek karşıcins ararız. hatta bunla da sınırlı değil "tohumlarımızı" mümkün derecede farklı genotiplere ve kendimize mümkün mertebe uzak genotiplere yaymak sevdasındayız. misal: "abi türk kızlarını boşver de venezuelalılar süper ya" gibi bi lafın arkasında bu korkunç gerçek yatmaktadır. ve "olm bi kadınla hayat geçer mi" lafının arkasında da malesef bu gerçek vardır.

Hatta büyük meme sevme, kalçalara bakma ve bunları güzel olarak değerlendirme çabasının ardında efektif olup olmaması vardır ekseriyetle. Yani çocuk iyi emecek mi, kaç çocuk çıkar o leğen kemiğinden vs.

Bu minhalde erkeğin dışarıdan bakıp karar verme durumu basitçe açıklanabilir.

[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...

horas yani simdi tam celiskiler adami oldun. sen tutup simdi boyle tasavvufi bir tad ile forumlarda yazi yaziyor, manayi derinligi kovaliyorken kadin erkek mevzuunu boyle degerlendiriyorsan, mevlana sana vaki olup nasihat verse nafiledir. olayi meme, toppik olayi yaptin koydun.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...