Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Aşk acılarım yüzünden bunalıma girip çok konu açtım ama haketmediğim muameleye uğradım adminler tarafından bir daha yapmayacağım sağolun destek olanlara..hoşçakalın :bye:
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gtimene gerek yok.[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 efkarlı balon. gitmene gerek yok ki..herkes ilk geldiğinde oyle şeyler yapmıştır bence. bi de özür dilemeni gerektirecek bir yere açmışsın başlığı.[signature][hline]Aslında.. [Bu mesaj Laraken tarafından 09 Kasım 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Laraken tarafından 09 Kasım 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya ya...[signature][hline]-Ahhh evladım ah!Ben hayat hikayemi patiye yazsam pati çökerdi bea... -Dede fake misin?
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 sağolun ama aldığım her hesabı iptal ediyorlar..
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 gidiosun yine..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 futbolcu kalmayacak bu gidişle :D
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 adam pişman ... Affedin işte !!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :D gsli dene.. seni ben hep ispiyonluorum gsli ile gelirsen bi şey yapmam..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kuntz GS li zati[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 höh stafan kuntz bjk forvet efsane lan höh.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hayır dostum bjkli daumun ilk zamanında ikinci senesinde gelmişti..
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 kornerden gol atmıştı.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
by_SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 seagle ol :D[signature][hline]-Ahhh evladım ah!Ben hayat hikayemi patiye yazsam pati çökerdi bea... -Dede fake misin?
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ok Falco Götz ile krştrdm Kuntz- Götz hesaaaabı[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
malik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ok hehe:D hadi kuntz değiştirmezsen nickini ispiyonluorum seni gidiosun.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 herşeyin fazlası zarar. bi de sen yine topicini konu dışına açmışın bu kişisel ama..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende banlandim.hemde 2 gun dediler.. baya bi durdu ban ama actilar nihayet :) mutlu mesut boyle iste[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Dram yaratmayın.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 adam banlandım diyo, yandım diyo millet hala yok konu dışıydı da yok kisişel di de...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bunu da bir rica banlayın..[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 akıllandım dostlar artık kişisel bölümünü sallayacam konu dışına mesaj bile yok ama herkes kişisel bölümüne her zaman bakacak ona göre
unac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hah ok[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben bakıyorum oraya merak etme. Sonradan görmeyim ben ona göre. Ellerim titriyor mesela bugün konu silemedim diye...[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
fiona Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 alakasız yere bi sürü topic açtı o kadar da uyardık.neymiş bakılmıyomuş kişisele açınca..bu forumun kuralları var.banlanması iyi oldu.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Öne çıkan mesajlar