innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Nordrassil serverı 10 gün önce mi ne açılmış, süfer ortam herkes newbie :) + AH'de satılan silahların leveli max 35 civarı, + IF'nin ortasında (normalde ubrs icin falan grup arayan insanlar olur) deadmines, gronomekan vey blackfantomdeep icin grup arayan insanlarla dolu + serverın en lag olan yerleri newbie alanlar zira herkes oralarda :) elywn forstde dün akşam 80+ kişi vardı level 6-12 arası sıfırdan başlamak için kaçırılmaz fırsat. diğer serverlarda düşük level karakter açmanın mantığı yok, hem birlikte dolanacak, quest yapacak insan bulamıyorsunuz, hemde atı alan üsküdarı zaten geçmiş durumda o yüzden gereksiz çaba sarfediyorsunuz. yeni karakter açacaksanız bu serverı tavsiye ederim, her türlü quest için istemediğiniz kadar insan dolu ortalık. wow listsinde recommended olarak göründüğü ve eger oyunda kayıtlı karakterniz yok ise direk varsayılan server olarak çıktığı için içinde de bayaa insan var. bende alliance bi mage açıverdim, karakterimin ismi "Wizy" gelen olursa görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 siddetle katılıyorum. burning legionda acmak gibi bir aptallık ettim kasıyorum artık ama simdiki aklım olsa acmazdım. Yeni serverlar her zaman daha iyidir kasmak icin.BL fln artık grand marshal rütbe cıkaracak serverlar,kısaca arkadasa kaıtlıyorum hatta ben bile bi tane acabilirm:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ehehe guild kuralım sıfırdan 1 ay sonra serverin kral guildlerinden olur bellimi olur. Az sonra acıyorum bi tane elf druid arkadasta acıcak priest :) life buffımız bol olsun yolumuz acık olsun:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ehe gerek yok ki şuanda guild falan kasmaya, zaten herkes kocaman bir guildeymiş gibi. herkes aynı levelda :) o yüzden hemen grup kuruyorsunuz. tüm questleri grup kurarak yapmanın zevkine vardım. dün deadmines'a aynı anda 3 grup gitti gibi bi durum oldu, beni almadılar level 14sun bıcır seni diye, bugun girerim sanırım bi 17 -18 olup. BFD ye hiç gidememiştim mesela malum tek başına olmuyor, oynadıgım diger serverda da oraya takılan insan yok çoktan geçmişler o seviyeleri. grup kuramıyorsun. bu sefer bfdden çıkmam sanırım. içimde kalmış o dungeon ;P hatta IF deeprun da bi quest war 6 tane fare yakalıyorsunuz, onun icinde grup kurarak işin bi tarafına su kaçırsam mı acep diye düşünmüyor degilim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben iki karakterimlede BFDye hiç gitmedim :) Hunterla deadmines a bile gitmemiştim hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Valla ben o kadar yeni karakter kastım ki. 1-30 arası karakter oynamak dahi istemiyorum şu sıralar. :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 işin kötü tarafı Normal server.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya ben pvp/rp severları tavsiye edrim paladin kasıyom her buff yaptığımda healladığımda teşşekürler diyolar insan gibi konuşuyolar en güzeli guildler sadece gnomların kurduğu guildler yada female olan karakterlerin aldığı guildler felan hoş bi ortam var ve oradada ubrs yok en fazla gnomeragan :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Normal server olmasi kotu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 burning legion kotu motu ama ilk goz agrımız genede gadasını aldıgım:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ventroda oyleydi orda baslasaydiniz ya ben bayaga egleniyorum:)[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 normal server olması benim için daha iyi. ne zaman pvp yapmaya gidecegim veya ne zaman pvm yapmaya gideceğimi ben ayarlıyorum en azından. pvp serverında level 14 iken 3 level 60 tarafından kesildikten sonra normal serverın daha iyi olduğuna karar verdim :P sonuçta zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 innkeeper, senin gibi kaliteli biriyle gerçekten beraber oynamayı çok isterim. şu sıralar bende "fresh" bir serverda yeni karakter açmayı düşünüyordum. gnome caster özellikle. melee classlardan baydım da.. hiç tereddüt etmeden lvl kasabılırım orda ama pvp server olmaması beni düşündürüyor..[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 pvp serverindan o bir farkı yok ki, hatta daha iyi bence, yolda giderken bi anda senden 20 level yüksek biri sana saldırmıyor normal server olunca. asıl pvp serverında oynanmaz ya, level 60 adam level 15i esiyor dishonor bile almıyor :) çok zor pvp serveri birde sinir bozucu olur bir süre sonra. burada ne zaman pvp yapacagına sen karar veriyorsun, pvp tagını off yap git level almaya. pvp istersen onunda yapıldıgı yerler var sonuçta oraya akarsın. ne bilim normal serverda başladığım için bana daha çok hitap ediyor normal serverların mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 merak ettiğim bi konu daha var, normal olunca mesela atıyorum yolda bi rogue gordun karşı tarafın adamı, ben şahsen roguelara süper uyuz oluyorum sırf zevk olsun diye benden düşük lvl rogue bile kesmişliğim var, o gördüğüm rogue 'u kesemıyormuyum ?[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hayır kesemiyorsun, eger rogue pvp tagını off yapmışsa. zaten benim sevdiğim tarafı orada, düşük level için ideal normal serverlar. senden yüksek levellar gelip seni 1-2 vuruşda öldüremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sorun da orda yatıyor. yani "dusuk lvl" lik bir gün elbet sona erecek. normal serverda lvl60 olmus bir adamın zevk alması mümkünmüdür onu merak ediyorum. bugune kadar hep pvp serverinde oynadıgım için mine yaparken hep arkamı kolladım, farm yaparken hep arkamı kolladım, quest yaparken hep arkamı kolladım hep yani böyle bir diken üstünde yaşama piskolojisi içindeydim :)[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bgler var, pvp raidleri var, crossraodsa gidiyorsun vesaire. varda var yani. pvp serverında olmayan tek şey işte yolda giderken "aha undead" diyip dalamıyorsun tüyü bitmemiş düşük levellara. zaten aksinide ben anlamıyorum, level 14 iken lvl60lar gelip kesti beni sinir yaptım :=) hayır karakterde FD olsa direk olmuş rpsi bile yapardım istiosa, adamın bana harcadıgı manaya yazık ya :) pvp serverında başlayıp sürekli oralarda oynamışsanız normal serverları severmisiniz bilmem. ben pvp serverlarını sevmiyorum mesela normal serverlarda başlayan biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hehe bende tavsiye ederim normal serverları örnek silvermoon öncelik pve sonra pvp BL de oynarken allylardan bıkıp silvermoonda kasmaya baslamıstım valla cok rahattı inkeeper dediği gibi istediğin zaman pvp istediğin zaman pve pvp mi istiyorsun normal serverlarda her zaman xroad gidilir katılırsın gidersin pvp yapar dönersin çok rahat hele hele benim gibi ölünce çıldıran tiplerdenseniz normal server no1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Oyun hardcore olmadigindan pvp/pve/hede gibi server farklari pek birsey ifade etmiyor 60 lvl olduktan sonra. Kolay kolay pvp serverinda da 60 lvllar saldirmaz birbirine. Ozellikle grind alanindaysan ve bir guildin varsa. Atiyorum elem fire topluyorsun. Geldi x guildinden birisi yada 2 kisi sana saldirdi spot kapmak icin. E sende essek diilsin cagiriyorsun guildini sonra o spotta bir daha kimse bir daha adam gibi elem fire toplayamiyor. Bu yuzden pek kolay kolay grind alanlarinda kimse saldirmaz birbirine. En cok aksiyon olsa olsa BR Mt de olur. O da MC BWL BRS BRD gibi tum instancelarin girisi oldugu icin. Olurdu demek daha mantikli artik kimse saldirmiyor biribirine. Cunki oraya gelen adam tek gelmiyor ve nereye gittigini de bilemiyorsun. Eskiden herkez UBRS e giderdi itemlar belliydi. Simdi sen dandik bir adami olduyorsun aha dandiktir bu ubrs e gidiyor diye.sonra full tier1/2 setli 39 arkadashi cikiyor ustunden gechiyorlar 30 sn sonra. Birde 2-3 kisiyi bekliyorlarsa DC yuzunden falan bir daha anca SH de res olabiliyorsun vay bizim recuite dalarsin ha ahanda kafana bombe akillan biraz dedikleri icin..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ama 1-59 arasi zevk alabilmek icin PVP serverini tavsiye ederim.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Acayım bende takılayım sizle diyecektim ama normal realm'da ne kadar karakter açtıysam hep ilerledikçe keşke burda açmasaymışım dedim :[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Bende açtım nickim osuranboga eklerseniz muhabbet ederiz questlerde yardım ederım nede olsa ezberledık butun ally horde questlerını us-betadan beri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ya aslında desolace de veya EP,WP de gank yemeden lvl kasmak nasi bi duygu olur onu düşünmeden edemiyorum ama şimdi azsharada blood elf farmlarken yanından diğer alliance ın oyuncuları olucak sen bişey yapamıcaksın falan garip garip emote'lar yapıcak sinir olucaksın kötü ya :) hemde iyi nebilim :P[signature][hline]most beloved of the noldor race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bende uzun sure dusundukten sonra actım karakterımı burda eheh kedı ıyı tuyo verdı valla Viktor veya Laurelin nickiyle oynuyorum bala benım nıck alınmamış daha eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar