Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu tarz bişey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim

knoxville

Öne çıkan mesajlar

said:
toggie, 17 Eylül 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Babası senden ne istiyo ki. Tüm bunların senin suçun oldugunu mu düşünüyo?

büyük ihtimalle oyledir..
Derslerini aksatmasının nedenini erkek arkadaşı oldugunu dusunuyordur..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 17 Eylül 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
örümceğe hakaret olur. sevdiğim kızın babası hakkında böyle konuşmak hiç istemiyorum ama bu kadar sığ görüşlü olunmaz

adam odeyecegi parayı dusunuyor belki durumları iyi olmayabilir bunu da dusunun..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 17 Eylül 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
gpa 1.88'e düşmüş işte 2'nin üstüne çıkarması yeterli. benim açımdan da çok zor olacak. hassas bi dönemde olacak. kolay kırılacak falan. off dertliyim ya

ozel olcak ama
kız bilkentten mi ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 17 Eylül 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
Okuyup okuyup sinirleniyorum gerçekten . Ben kız arkadaşımın annesiyle yemeğe çıkıyorum geyik yapıyoruz , 21. yüzyılda yaşayan ailelelere bak . Utanmalılar kendilerinden . Etek falan da giydirmiyorlardır allah bilir . Bak yine kudurdum ben bakmıyım buraya . Pis kaka insanlar .

tek taraflı dusunmeyin..
sizn kızınız bursunu kaybetse milyarlarca para wermek zorunda kalsanız napardınız osinirle ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

ben şeyi anlamıyorum ya,... nasıla yrılıcaksınızki?

Ne yanı bi daha görüşmiycekmisiniz =) tabiki yine takılıcaksiniz eskisi gibi adi bi kaç hafta ayrıldık olucak.

Kötü tabi ama takma kafana atlatırsınız[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Anlaşılan babasının derdi dersleri, kız arkadaşın derslerini düzeltsin, o bittikten sonra zaten baba yapamadık işte ayrılmadık ama derslerimde iyi der, zaten fazla buluşmazsınız kız arkadaşının notları yükselene kadar belli olmaz. Daha sonra da çakarlarsa öyle der işte kız. Arada süsler bana çok yardımcı oldu, destek oldu vs diye.[signature][hline]Beş Hececiler
Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır)

[Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Eylül 2005 06:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
slm millet baya bi ilgi çekmiş sanırım sorunumuz ki tam 3 sayfa yazı gelmiş...neyse ...şimdi şööle ki eril -namı değer knoxville-tabi kızmakta çok haklı beni göremeyince uzun zaman haliyle baya bi yıpranmış ben de ööle tabi tek taraflı diil sonuçta yaşadıklarımız...ben de o dönemde çok sinirliydim babama karşı ,ders konusunda zaten baya bi serttir genelde bi de bu burs kaybetme olayım olunca büsbütün küplere bindi nasıl söölediğimi bi de bana sorun -zaten cesaret edemedim kuzen sööledi-o anı anlatmak mümkün değil ,o an yok olmak istedim o derece yani.babam baya bi kızdı işte nerdeyse hayırsız evlat oldum yani.parayı ödemicem falan dedi naaparsan yap dedi bana,gerçi ben biliyodum sinirden bööle dediğini ama yine de insanın ödü patlıyo.herneyse soora bi şekilde yumuşadı da ödicem dedi ama işte erilin de dediği gibi ayrılcaksın dedi bi de ortalamanı 3 yapcaksın dedi ben de mecburen ok dedim-köprüyü geçene kadar yani-o da tamam dedi.şimdi ödedi parayı erille ayrıldık sanıyo tabi yurtta her zaman beraber olduğumuz için pek sorun olmuyo.milletin önerdiği gibi yapıcam ben de ortalamayı yükselticem soora da ayrılmamıştım dicem.yani erilden kaynaklanmadığını göstermem gerekiyo bi şekilde ki ööle diill zaten.sosyal faaliyetlere biraz fazla kaptırdım kendimi tiyatro ,müzik derkeeenn neye uğradığımı şaşırdım valla bi anda notlar tepe taklak oldu...yani sonuçta arkadaşlar herşey yolunda erili de çok sewiyoruumm zamanla ailem de kabul etmek zorunda çünkü bu benim hayatım di mi ama...sorunumuza ortak olduğunuz için saolun...bye!:-)[signature][hline]senle ben batı doğuuu,
ama dünya yuvarlaaaakkk...

[Bu mesaj eflatun tarafından 04 Kasım 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj eflatun tarafından 04 Kasım 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 04 Kasım 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
eh internete fazla takılan biriyse
babası forumla görüşmesinide yasaklayabilir :)

bilg. fazladan vakit ayırmak notları etkiliyor sonuçta :)

yok artık![signature][hline]senle ben batı doğuuu,
ama dünya yuvarlaaaakkk...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...