BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 /script /cast Hunter's Mark(rank 0) / script PetAttack(1) macro bu ama bastıgımda büyüyü atmıyo sadece pet saldırıyor burda nerde hata oldugunu soyleyebilirmi sadece pet saldırıo buyu atmıyo ama ben bir eksik bulamadım :( yarrım pls[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mark'in ranki 0 oldugu icin olabilirmi mesela...[signature][hline]--------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 rank(0) olmamalı bence ordaki rank büyünün leveli olmalı o zaman en az 1 olmalı[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hmm sagolun ozaman bir deniyim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 oldu sagolun[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hatta bence bunu geliştirde bende hunterim ve her saldirida aspeckti değiştirmeyi unutuyorum cita ile daliyorum halbuki hawk olmali pet atackdan once bide aspenct of hawk büyüsü ekle ballı lokma olsun :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 benim fantazimdi aslında o hawk-cheetah aspectten aspecte geçiş yapan bi macro ama ayarlayamadık olmadı zaman ayırmadık vs :)[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben yaparım hatta burayada yazarım kolay olsa gerek ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bir macro da birden fazla büyü yapamıyoruz, biliyorum ama acaba iki büyüyü ard arda yapmasını sağlayabilir miyiz ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Eğer makro satırları arasında 1 saniye gecikme yaptıracak bir yöntem bulursan 2 büyüyü cast ettirebilirsin.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bu hadiseye bende kafamı taktim macroda delay sağlayacak bir komut yok mu ya pause denedim delay denedim freeze bile denedim (kabul ediyorum umutsuzca bir denemeydi ) yok yok yok[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yok maalesef. zaten 2 büyünün cast edilememesi de oradan kaynaklanıyor. Blizzard delay ettirmiyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 /wait(1) dene bakim başlamışken bunuda ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 /delaytime [sec] diyede bişey gördüm bi forumda[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yazalim bi macro hic bir seye dokunmayin kahvenizi sigaranizi icerken kessin adamlari . ve hatta ayni anda 188 buyu atabilen bir tane yazalim tek tusla olsun herkes . ister misiniz yazim hemen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evet /wait doğruymuş :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 myuhahaha ne buldum adam kesmek olmasada çok güsel :) /echo Fishing /clock on /wait 13 /fish artık balık 13. sande gelirmi bilmem ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: huun, 09 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki: yazalim bi macro hic bir seye dokunmayin kahvenizi sigaranizi icerken kessin adamlari . ve hatta ayni anda 188 buyu atabilen bir tane yazalim tek tusla olsun herkes . ister misiniz yazim hemen ? herşey adam kesmekten ibaret değil :)[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 /script TargetLastEnemy() So in total it looks liek this... /script PetFollow(); /cast Scatter Shot /script ClearTarget(); /script TargetLastEnemy() bunun mealide şöyle hunter kişisi bi canavara tıkar sonra makroyu çalıştırır basede gözüken canavarlar temizlenene kadar olay zincirleme olur, derlemek lazım ama bu sadece örnek./script ClearTarget(); ilginç bi komutmuş ayrıca :)))[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 (rank x) yazmana gerek yok 1.8 den sora speller rank maximum kullanıo artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar