Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smoking Kills

Neron

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bişey dikkatimi çekti.Yabancı ülkelerde sigara pakedinin üstünde zararlarından bahsediyor.

işte sigara öldürür.sigara genç insanları öldürür.sigara kalbinize zarar verir vs.

bizim ülkemizdede sigara içen sayısı baya bir yüksek.Bizdede böyle bir uygulama olsa güzel olmaz mı ?Ben bunu merak ediyorum diğer devletler insanlarını düşünürken o sigaraların paketlerinin üstüne bunları yazsalar fena olmaz mı ?[signature][hline]Vodka redbull ciğere doldu neron nadir sarhoş oldu.
UltimaTr.Net Açıldı !!
Sphere Test - Nighty Builds
Sosyal ağlarda paylaş

Bi ara marlboro' nun arka kısmın da bi kağıt veriyorlardı, o kağıtta yazıyordu zararları vs.
1 kere bile okumayanların sayısı %80 gibi bir kısımdır. Sadece 1 kere okudum o da meraktan, başka birşey değil.
Zaten sigaranın zararlı olduğunu herkes biliyor, ne gibi hastalıklara yol açar neler yapar bilen biliyor.

Ama yine de kullanılıyor, sonuçta paketin üstüne yazmakla falan da olmaz bana göre (ki yazıyor zaten "sigara sağlığa zararlıdır" diye). Herşey kişi de bitiyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces Kissiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

herşey kişinin iradesine baglidir, ben sigarayı zararli oldugundan değil icenleri itici buldugumdan kullanmam mesela.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

Kokusu bi iğrenç boğuyor beni. Fakat nargileyi seviyorum. Onuda 2-3 ayda bi kere alem yaparken kullanıyoruz. Mutluyum 2 dakka nefes tutuyorum. Mutluyum iyi yüzüyorum. Mutluyum ağzım kokmuyor. Ve gene mutluyum dişlerim ölü sarısı değil[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insandır. Yada öyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara içeceğime ossurur onu koklarım. Ne mal bi icattır sigara hayret bişi ya. Bi de zararını bile bile içmiyolar mı deliriyorum. Neyse bana giren çıkan yok. Allah içenlere bu konuda akıl fikir versin.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

@Dorry
+1

Önümde gördüğüm her tip sigara içiyor bu yüzden itici geliyor. Lakin nargile sigaradan zararlı ama periyodik olarak nargile içmeye gidiyoruz. (Bknz: Elit ortam.)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

ya yok abi ne bırakması..zaten sağlığımı düşünseydim şimdiye kadar çoktan bırakmıştım..allaha şükür 3 5 kurus ta paramız oluyo oda yetiyo sigaraya:D walla bırakmam..
ama tabihi tercih meselesi içmeyenlere tafsiye etmiyorum tabiki...[signature][hline]Koşturanı allah sevmez!
Cenk&Erdem
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sinirli ve alkollüyken başlamıştım sigaraya, çok zaman içtim birgün sabah kalkar kalkmaz yaktım. Sonra durdum düşündüm ulan dedim ben bu sigarayı kendimi yatıştırmak için başladım şimdi halime bak dedim ve o gün bıraktım. Sinirlenip ara ara aradığım içtiğim oluyor 2-3 haftada 1 oda zaten. Zararı için bırakıcak fazla insan tanımıyorum ben. Tercih meselesi, sigara içenlerde iğrenç gelmiyor bana (tabi abartmadıkça), arabada içilmesine uyuz oluyorum o ayrı, hijyen herşey :)[signature][hline]ABH
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar ne zaman sigarayı bırakır
oraya sağlığa zararlıdır değil de SİGARA İÇMEK GÜNAHTIR yazınca bırakırlar
ülkemizde böyle malesef
sigara içerler ama alkole gelince ooo günah derler
oysa ikisi de zararlı madem hiçbirisini içme. hacı hocalara sesleniyorum: sigarayı bırakın
:D
Sosyal ağlarda paylaş

Zaruriyetden dolayı sigarayı bıraktım. Aslında milad bayramdan sonraydı benim için. Yani dünden başlıyacaktım ama cumartesi paketim bitince almadım. O zamandan beri içmiyorum. Bakalım şu zor dönemi atlatayım gerisi kolay..
diğer içenlere lafım :

bi duman versene be abi :([signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

o daha kötü
samsun içeceğine marlboro içsin
valla sigaranın kalitesi de içmeyen için bile önemli
mesela son zamanlara kadar odamda marlboro light dıışnda sigara içtirmiyodum
şimdi evden hiçbi sigara içilmiyo ne güzel[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

sigara sağlığa zararlıdır yazmak kesinlikle çözüm değil. siyah paketin üzerine iskeletler bile bastılar sigaranın zararlı olduğunu anlatmak için yurt dışında zamanında. ama bilin bakalım ne oldu? paket gayet "karizmatik" bulundu ve epey bi sattı o sigara markası o paketle :-p

çözüm sigara içenlere ikinci sınıf insan muamelesi yapmak gibi bişeyden geçiyo sanırım. etrafındaki insanları ve çevreyi zehirleyen bir nevi toplum düşmanı gibi bi imaj oturtulursa belki biyerlere varılabilir.

sonuçta içenin kendini kötü hissetmesini sağlamak lazım, "cool" değil...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

benim babam tekelci batırcanızmı siz tekeli ha .. ne yazacan öle zarar marar aaaaa[signature][hline]- hüsto abi ruslarla kenetlenme olayı vardı ya.
- evet canım vardı, burda yazıyo raporda.
- hah işte mehmet ruslara nah yaptı camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo.
- aferin canım.. ben arıyorum konsolosu.

Garbage nedir, yenir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Einstein'ın dediği gibi, insanoğlunun aptallığı sonsuzdur...

Bilmiyo muyuz zararlı olduğunu, biliyoruz e hala ne bok yemeye içiyoruz ya? İçiyoruz işte, aptalız çünkü... Kağıtla ya da paketin üstüne yazılacak 2 satırlık yazıyla önlenebilecek bişey değil aptallık...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...