Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zafer Biryol Fenerbahçe'de

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe, Konyaspor'un golcü futbolcusu Zafer Biryol'u renklerine bağladı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Konyasporlu oyuncu Zafer Biryol ve kulübü ile kulübümüz yetkilileri bugün bir anlaşma yaparak adı geçen oyuncuyu takımımıza transfer etti" ifadeleri kullanıldı.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Zafer Biryol'u renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerde bugün net bir sonuca ulaştıklarını söyledi.

Fenerbahçe yönetimiyle Biryol'un transferi konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Şan, kısa süre içinde resmi imzaların atılmasıyla transferin gerçekleşeceğini bildirdi.

Şan, Biryol'un yerine düşünülen Mısırlı Ahmet Bilal ile de anlaştıklarını ifade ederek, Bilal'ın bugün Konya'ya geleceğini söyledi.

kaynak:mynet.com[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redge, 25 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
yavaş gelsin

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=947[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

[Bu mesaj wook tarafından 25 Ağustos 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Alternatif forvet sıkıntısına yerli bir çare düşünülmesi gerekiyordu. Böyle bir transfer yapılmasıda zorunlu haldeydi. Bu bağlamda bakarsak Serhat Akın gibi bir kaç yerde oynayabilen bir adamı kaptırmak çok büyük kayıp. Birde adamın anderlechtte nasıl oynadığını gördükçe..

Zafer i de pek sevmem konyada tüm toplar zaferde toplandığı için çok gol atıyordu diye düşünmüşümdür hep. Fenerbahçede özellikle bu sezon için ölecek bir adam değil çünkü gerçekten ihtiyaç var.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 25 Ağustos 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
Alternatif forvet sıkıntısına yerli bir çare düşünülmesi gerekiyordu. Böyle bir transfer yapılmasıda zorunlu haldeydi. Bu bağlamda bakarsak Serhat Akın gibi bir kaç yerde oynayabilen bir adamı kaptırmak çok büyük kayıp. Birde adamın anderlechtte nasıl oynadığını gördükçe..

Zafer i de pek sevmem konyada tüm toplar zaferde toplandığı için çok gol atıyordu diye düşünmüşümdür hep. Fenerbahçede özellikle bu sezon için ölecek bir adam değil çünkü gerçekten ihtiyaç var.

Evet evet Serhat'ı istiyorum ben :([signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
18 Kasım 2001 01:46
Sosyal ağlarda paylaş

Zafer küçük takımlar için ideal oyuncu ama büyük takımlarda oynayacak bir oyuncu değil, yedek kulübesinde heba olacak. Hele ki FB'nin genel olarak yetenek katliamcısı olduğu (ki bu da taaa Tarık diye bir adam vardı FB'de o dönemde, ilk katlolan oydu, o zamandan beri de periodik olarak devam ediyo, Allahtan Serhat kaçtı kurtardı kendini) düşünülürse, zaten körelecek olan adamın kaderi iyice çizildi. 1-2 sezon yedek bekleyip yollanacak gibi geliyor bana.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 25 Ağustos 2005 19:28 tarihinde demiş ki:

Zafer i de pek sevmem konyada tüm toplar zaferde toplandığı için çok gol atıyordu diye düşünmüşümdür hep. Fenerbahçede özellikle bu sezon için ölecek bir adam değil çünkü gerçekten ihtiyaç var.

Yedek kulübesinde harcadilar adami. bence onu göndermemeliydiler. ayip ettiler[signature][hline]www.olympos.gen.ms
Sosyal ağlarda paylaş

Fener değişik kadrolarla oynanabilecek esnek bir takım yaratmaya çalışıyor sanırım. Avrupa'nın önde gelen kulüpleri böyle yapıyor. Zaman zaman nobre zaman zaman zafer oynar özelliklerine göre. benim dileğim anelka ile birinin (semih bile olur) çift santrfor oynaması.

bekleyelim görelim.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sevgili paticikler.
Fenerbahçe bir forvetin daha hayatına girdi.
Geçmiş olsun.

atlamayın pls. Geçmişe bakıp konuşuyoruz[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

Konyaspor - Trabzon maçının tamamını izledim. Zafer o kadar kötü oynuyordu ki ben maçta "kesin bu bir takıma gitmek istiyor" dedim(6 pastan kaleciyle kar$i kar$iya 2 gol kaçirdi) birkaç gün sonra Fb'ye transfer olacağı söylentileri duyuldu ve sonunda gitti.Ama kaç paraya gittigi söylenmiyor hiçbir yerde.Konyaspor Semih artı para istiyordu !?[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...