Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En hızlı...

Blinky

Öne çıkan mesajlar

Sizce en hızlı levelıng yapabılcegım en fazla 1,5 ayda falan lvl 60 olabılıcegım class hangısıdır?uzun bır zmndır hunter kasıyorum we daha lvl 60 yapamadım bıle. artık sıkıldım we yenı bır seye baslamak ıstıyorum. eger bır hızlı levelıng karakterı onerırısenız sewınırım

P.S:bununla ılgılı bı lınk bulamadım. eger bıldıgınız warsa ; lınkını yollarsanız sewınırım
Sosyal ağlarda paylaş

18 gunde 60mı olmustun ? sana accountumu versem ve bir miktar da para versem, bana sıfırdan 60warrior yaparmısın :D[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior
EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkasım var 3 tane lvl 60 charı var haliyle tum questleri biliyo ben oyuna basladıgımda tnaıstım saolsun tm questleri hızlı hızlı yaptık bayada cevresi vardı mesela sm de bi warior arkını cagırıyodu 3 kısı kasıoduk sm cathı gunde 3 lvl atlıoduk 43 e kadar falan

edit: ha bide bi ara serverlar feci gocuyodu blizz baya bi rested bonus vermisti o bonus sayesinde 3 lvl beleşe atlamıstık tabi onlarıda saymak lazım ^^ha bide 18 yazmısım simdi baktım 20days 18 h mıs :/[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL

[Bu mesaj Twisty tarafından 08 Kasım 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Warriorla hizli atlarsin. Tabii realm de etkiler ama seninle beraber gelisen insanlarin oldugu bir realmdeysen sadece instance farmlayarak level alabilirsin. Bir de Warrior olarak yanina bir Druid ya da Priest hatta Paladin arkadas bulursan 2 kisi cok rahat Questleri yapar XP'lerinizi alirsiniz. Ben Warrior'umu 40'a kadar Instance 40'dan sonra Druid arkadasimla 20 gunde 60'ladim ki cok da abarti surelerde oynamadan.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

1mage +1 priest imbaa farmer mageye shield atılır wpl deki butun moblar cekilir (soyle 10 20 arası tane) mage aeo ye baslar sonra hem iyi para gelir hemde iyi exp alırsın denendi onaylandı :) (gecenlerde bi ark epic bile cıakrttı frezing band mıdır nedir bi finger :) 52 - 60 arası en iyi farm yeri bu arada wpl)[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL
Sosyal ağlarda paylaş

Benim oyna başliyalı tam 1 ay oldu lvl 51 Rogue yaptım, ama son 6 gundur oyuna toplam 5 saat filan girebildim onuda dusunursek 1.5 ayda 60 olabilecek bir class gibi rogue.[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için.
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
MagicTR.net
Sosyal ağlarda paylaş

Rogi,mage,hunter sınıflarıyla oynadım,en kolay ben hunter ile level atlıyorum,rogide 2 level üstü mobda eh biraz zorlanıyorsun,3 de kılı kılına,mage de 4 üstünde,hunter da ise benden 6 level üstü mobu bile kesiyorum.Quest le güzel itemler alıyorsunda questlerde kasamıyorsun,non stop mob keserek kasabiliyorsun bundan 12 önce hunter karakteri açtım şuan level 32 deyim,sürekli mob kesmek baysada ne yapalım,insan çabucak level 60 olmak istiyor :))
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bu karakterimi level 60 yaptığım 12 gün played time vardı. Ve öyle çok da hızlı level atlayacağım diye kasmadım, arada wsg de yaptım, gereksiz instance'lar da yaptım. Bütün gününü oyuna ayıran biri için bir kaç haftada level 60 olmak hiç de zor değil bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blinky, 08 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
Sizce en hızlı levelıng yapabılcegım en fazla 1,5 ayda falan lvl 60 olabılıcegım class hangısıdır?uzun bır zmndır hunter kasıyorum we daha lvl 60 yapamadım bıle. artık sıkıldım we yenı bır seye baslamak ıstıyorum. eger bır hızlı levelıng karakterı onerırısenız sewınırım

P.S:bununla ılgılı bı lınk bulamadım. eger bıldıgınız warsa ; lınkını yollarsanız sewınırım

Yalnız sana bişey demek istiyorum.
EU - Magtheridon
Gnome mage adı Improved Pain Train'de.
Level 60 oldugu gün 24 gün online playtime ı vardı.
1.5 fazla yani level 60 olmaya ilk defa oynamıcaksan.Max 25-30 gün. =)
[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."

[Bu mesaj Eternal tarafından 09 Kasım 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Iyi güzel de o kisinin günde ne kadar oynadigina bakar. 10 gün played time ile level 60 olmayi cogu kisi icin cok iyi bir hiz olarak kabul etsek bile 1,5 ayda level 60 olmak icin günde 6 saat falan oynamasi lazim. Eh herkesin oyun icin bu kadar zamani olmadigini da düsünmek lazim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

En hızlı bir şekilde 60 olunca ne oluyor? Özel bir hediyemi veriyorlar yada item :D

Oyunu oynayalı yaklaşık 3 ay oldu olcak. Lvl49 warrior'um var.

Hafta içi günde en fazla 3 saat, hafta sonu neredeyse full oynuyorum.
Bazen lvl kasıyorum. Bazen meslek kasıyorum. Bazen arkadaşlarıma yardım ediyorum. Bazen merak ettiğim yerlere gidip dolaşıyorum.

Bence en hızlı olmaktansa, oyunun tadını çıkara çıkara oynamak en güzeli, tavsiye ederim....[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Turkish Heroes
Sosyal ağlarda paylaş

tamamiyle katılıyorum böyle 3 haftaya 60 olanlar sonra büyük bi boşluğa düşüp sıkılıyorlar çünkü oyun zevki sadece lvl kasmakta değil, ben; para kazanmayıda, dolaşıp quest yapmayıda, meslek geliştirmeyide, yemek yapmayıda, hatta balıklar bitince satın almıyorum sırf zevk için benim balıkcı adlı kedime balık tutuyorum :) oyunun zevkleri var onları yaşayın lvl zaten atlanıyor.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...