Blinky Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Sizce en hızlı levelıng yapabılcegım en fazla 1,5 ayda falan lvl 60 olabılıcegım class hangısıdır?uzun bır zmndır hunter kasıyorum we daha lvl 60 yapamadım bıle. artık sıkıldım we yenı bır seye baslamak ıstıyorum. eger bır hızlı levelıng karakterı onerırısenız sewınırım P.S:bununla ılgılı bı lınk bulamadım. eger bıldıgınız warsa ; lınkını yollarsanız sewınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hunter dicektim hunter olarak 1.5 ayda 60 olamamışsın o zaman warrior veya rogue diyim her iki classtada dw swordla kascaksın.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Mage - Rogue[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 hunterla en hızlı şekilde lvl alırsın eğer hunterla 1,5 ayda 60 yapamadıysan diğerlerinden daha iyi sonuç bekleme bence[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 priest diycem ama sakın inanma, bence mage kolay level atlıyo[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 walla bı ara hos gıdıodum ama su aralar oldum bıttım.. 55 we western plaguelands ta batık halde duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 priestle 18 gunde 60 olmusudum ama bence en hızlı farming atan en kolay questleri yapan class rogue ve mage ama roguenin grup bulma sansı cok dusuk oluor[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 18 gunde 60mı olmustun ? sana accountumu versem ve bir miktar da para versem, bana sıfırdan 60warrior yaparmısın :D[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 öeh o kadar kısa sürede level 60 olmak için ya CAPON olmak lazım yada, 2 kişiyle kasmak yani 12 saat sen kasıcaksın, sonra uyurken arkadaşın kasacak. öyle öyle[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Hunter ile farm yaparak XP kasma direk buldugun butun questlere dal gunde 1,5 lvl garanti 50den sonra.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bi arkasım var 3 tane lvl 60 charı var haliyle tum questleri biliyo ben oyuna basladıgımda tnaıstım saolsun tm questleri hızlı hızlı yaptık bayada cevresi vardı mesela sm de bi warior arkını cagırıyodu 3 kısı kasıoduk sm cathı gunde 3 lvl atlıoduk 43 e kadar falan edit: ha bide bi ara serverlar feci gocuyodu blizz baya bi rested bonus vermisti o bonus sayesinde 3 lvl beleşe atlamıstık tabi onlarıda saymak lazım ^^ha bide 18 yazmısım simdi baktım 20days 18 h mıs :/[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL [Bu mesaj Twisty tarafından 08 Kasım 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Warriorla hizli atlarsin. Tabii realm de etkiler ama seninle beraber gelisen insanlarin oldugu bir realmdeysen sadece instance farmlayarak level alabilirsin. Bir de Warrior olarak yanina bir Druid ya da Priest hatta Paladin arkadas bulursan 2 kisi cok rahat Questleri yapar XP'lerinizi alirsiniz. Ben Warrior'umu 40'a kadar Instance 40'dan sonra Druid arkadasimla 20 gunde 60'ladim ki cok da abarti surelerde oynamadan.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Tabii bir sey soylemeden gecemeyecegim. Healerin yokken Level 50 civarlarinda sen bir yaratigi kesecem diye kendini yirtarken yanina 2 mage gelip 10-15 toplayip biri patlar biri yagdirir keserse de sinirin bozulmuyor degil. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 1mage +1 priest imbaa farmer mageye shield atılır wpl deki butun moblar cekilir (soyle 10 20 arası tane) mage aeo ye baslar sonra hem iyi para gelir hemde iyi exp alırsın denendi onaylandı :) (gecenlerde bi ark epic bile cıakrttı frezing band mıdır nedir bi finger :) 52 - 60 arası en iyi farm yeri bu arada wpl)[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Shamanla en hizli kasarsin bence ben 7 haftadir Hunterla oynuyorum lvl 58 Rank 6 oldum normal kassam 2-3 haftada 60 garanti.[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İlk karakterimde oyunu hic bilmememe ragmen 1 aydan kısa surede rogue ile yari quest ve yari keserek lvl 60 oldum.Sırf keserek ya da mantıklı bir quest sırası ile daha kısa surede de lvl 60 olunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hunter ile 2.5 - 3 haftada level 60 yapmıştım. en hızlı level atlayanlardan biri hunter olsa gerek. bol bol grindin yapıver. questleri takip ediver. çok rahat 3 haftada yaparsın level 60'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Benim oyna başliyalı tam 1 ay oldu lvl 51 Rogue yaptım, ama son 6 gundur oyuna toplam 5 saat filan girebildim onuda dusunursek 1.5 ayda 60 olabilecek bir class gibi rogue.[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için. ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- MagicTR.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Rogi,mage,hunter sınıflarıyla oynadım,en kolay ben hunter ile level atlıyorum,rogide 2 level üstü mobda eh biraz zorlanıyorsun,3 de kılı kılına,mage de 4 üstünde,hunter da ise benden 6 level üstü mobu bile kesiyorum.Quest le güzel itemler alıyorsunda questlerde kasamıyorsun,non stop mob keserek kasabiliyorsun bundan 12 önce hunter karakteri açtım şuan level 32 deyim,sürekli mob kesmek baysada ne yapalım,insan çabucak level 60 olmak istiyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben de bu karakterimi level 60 yaptığım 12 gün played time vardı. Ve öyle çok da hızlı level atlayacağım diye kasmadım, arada wsg de yaptım, gereksiz instance'lar da yaptım. Bütün gününü oyuna ayıran biri için bir kaç haftada level 60 olmak hiç de zor değil bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Blinky, 08 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki: Sizce en hızlı levelıng yapabılcegım en fazla 1,5 ayda falan lvl 60 olabılıcegım class hangısıdır?uzun bır zmndır hunter kasıyorum we daha lvl 60 yapamadım bıle. artık sıkıldım we yenı bır seye baslamak ıstıyorum. eger bır hızlı levelıng karakterı onerırısenız sewınırım P.S:bununla ılgılı bı lınk bulamadım. eger bıldıgınız warsa ; lınkını yollarsanız sewınırım Yalnız sana bişey demek istiyorum. EU - Magtheridon Gnome mage adı Improved Pain Train'de. Level 60 oldugu gün 24 gün online playtime ı vardı. 1.5 fazla yani level 60 olmaya ilk defa oynamıcaksan.Max 25-30 gün. =) [signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Kasım 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 nordrassil in 2. hafatsında ortada dolasan lvl 60 paladın vardı 15 gunde kasmış[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Iyi güzel de o kisinin günde ne kadar oynadigina bakar. 10 gün played time ile level 60 olmayi cogu kisi icin cok iyi bir hiz olarak kabul etsek bile 1,5 ayda level 60 olmak icin günde 6 saat falan oynamasi lazim. Eh herkesin oyun icin bu kadar zamani olmadigini da düsünmek lazim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 En hızlı bir şekilde 60 olunca ne oluyor? Özel bir hediyemi veriyorlar yada item :D Oyunu oynayalı yaklaşık 3 ay oldu olcak. Lvl49 warrior'um var. Hafta içi günde en fazla 3 saat, hafta sonu neredeyse full oynuyorum. Bazen lvl kasıyorum. Bazen meslek kasıyorum. Bazen arkadaşlarıma yardım ediyorum. Bazen merak ettiğim yerlere gidip dolaşıyorum. Bence en hızlı olmaktansa, oyunun tadını çıkara çıkara oynamak en güzeli, tavsiye ederim....[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Turkish Heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tamamiyle katılıyorum böyle 3 haftaya 60 olanlar sonra büyük bi boşluğa düşüp sıkılıyorlar çünkü oyun zevki sadece lvl kasmakta değil, ben; para kazanmayıda, dolaşıp quest yapmayıda, meslek geliştirmeyide, yemek yapmayıda, hatta balıklar bitince satın almıyorum sırf zevk için benim balıkcı adlı kedime balık tutuyorum :) oyunun zevkleri var onları yaşayın lvl zaten atlanıyor.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar