Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunterların meşhur iğrenç peti

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Problem ne biliormusun kimse düşük olsun demiyor Beastmaster adami zıvanadan cıkarıyor peti öldüremiorsun eşşek gibi resistance hunteri öldüremiyorsun Scatter aimed multi spam scatter nedir yahubuyuk saçmalik ondan büyük saçmalik aimedin 3 sny olmasi misal bg icin konuşayim bizim serverde hunterlerin yaklaşik % 50 sinde giantstalker var nedir peti kesmek imkansiz oluyor mage icin zaten alayi NE Shadowmelt aimed+multi iki tane oto shot bakmişin 4k hp diplenmiş ulam bi mana shield basayim hele derken üstüne raptor sallamaya geliyor zaten kaçmaya calişsan kacamazsin cons arcane vs hep instant hepsi max rangede pet desen ayri bi dert...
Ayrıca viper sting oyunun en bütük şakasi zaten...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

huheueh mass pvp de hunterleri etkisiz hale mi getirmek istiorsunuz? salın warriorları üzerlerine mezardan ayrılamasınnar nie mi? cogu hunter bg lerde hep cloth wearerleri gözüne kestirir gank yöntemi ile çok rahat kestikleri icin elbeteki :)
ensesine yedigi charge+intercept
Sosyal ağlarda paylaş

o resimdeki yarasa değil yav daha dun bunun elitini dövdüm adı gargoyenismi öyle bişeydi bunda extra büyü yok ama kendisi düşmanken fena dzy vuruyor üstüste 3 kez vurabiliyoki oyunda böyle bi yaratık görmemişim ama theme ettiğinizde o büyü gelmiyor elinize, pet skili değil çünkü.

şu broken toth nerdedir yerini bilen yazsın ve kaçıncı levldedir bu broken toth ona göre gidelim?[signature][hline]Prens O
R/E Lvl:20
Dark Saga
Sosyal ağlarda paylaş

broken tooth level 37 de tame edilebiliyor.
badlands e gideceksiniz.
uldamanın oralardan baslayıp asagı inin. ortadaki kayanın uzerine oturup bi uldamanın önüne bir angor fortress a bide arkanıza eagle eye yapın surekli.
ama spawn suresi 8 saat oldunu icin ve her gören daldıgı icin bazen uzun sürebiliyor.
ben server coktukten sonra gidip kapmıstım sahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

hunterdan huntera fark var hehe
ben mısal beast mastery yerıne marksman e abandım pet pek ısıme yaramıyor su anda
he hunter vs hunter sıkıcı oluyor genelde karsımdakı ne yaptıgını bılmıyor genelde petlerı otomatık bırbırımıze salıyoruz bır scare beast atıyorum herıf dumur oluyor sonra katlıam gelıyor pesınden hehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiri caizse huntera doydum, 60-43 : )[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage

[Bu mesaj Giber tarafından 07 Kasım 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hızlı Pet'lerin listesi :

1.2 Swamp Jaguar level 36 - 37 Leopard / cat found in Swamp of Sorrows
1.2 Needles Cougar level 27 - 28 Mountain Lion / cat found in Thousand Needles
1.2 Starving Mountain Lion level 20 - 24 Mountain Lion / cat found in Alterac Mountains, Hillsbrad Foothills
1.2 Feral Mountain Lion level 27 - 28 Mountain Lion/ cat found in Hillsbrad Foothills
1.2 The Rake level 10 Lion / cat found in Mulgore
1.2 Deathmaw level 53 Black Worg / wolf found in Burning Steppes
1.2 Slavering Worg level 18 - 26 Black Worg found in Shadowfang Keep
1.2 Spiteflayer level 52 Carrion Bird / Carrion Bird found in Blasted Lands
1.0 Broken Tooth 37 Cat in Badlands
1.0 Bloodseeker Bat 60 in Zul Gurub

Bende şu anda 1.2 attack speed'li Needles Cougar var. Level 37 olunca "Broken Tooth"un peşine düşeceğim ben de. "Bloodseeker Bat" bence de çok çirkin.

Absolut'un daha önceki topic'lerde tavsiye ettiği siteyi ben de size tavsiye ederim. Hunter'lar için gerçekten yararlı bilgiler var.

http://www.goodintentionsguild.info/hunters#[signature][hline]Level 40 Human Paladin, Emerald Dream - REMAT

Level 28 Tauren Hunter, Emerald Dream - KAN
Level 28 Pet, Needles Cougar - KAN
--------------------------------------
My Honor is my Life

[Bu mesaj remat_lightstone tarafından 08 Kasım 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, ben de dün 3 saat Barrens'de belirli bir ağacın tepesinde kamp yaptıktan sonra meşhur Humar The Pridelord Level 23 Rare-Unique-Elite siyah aslanı tame ettim.

Bekleme süreci biraz sıkıcı geçse de aslanı gördüğümdeki heyecanım bu sıkıntıya değdi.

Humar'ın resmini imzamdaki linkte görebilirsiniz.[signature][hline]Level 40 Human Paladin, EU Emerald Dream - REMAT

Level 28 Tauren Hunter, EU Emerald Dream - KAN
Level 23 Pet, Humar The Pridelord - KAN

---------------------------------------------
My Honor is my Life

[Bu mesaj remat_lightstone tarafından 09 Kasım 2005 10:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

resimdeki pet ile broken tooth oyundaki en hızlı petler. ikisininde attack speed'i 1.00

tüm mageler seviyor bu iki peti :)

ps: tame etmek isteyenler için: "broken tooth" level 37, "ZG bat" level 60.

ps2: ehe yazmadan edemedim. broken tooth'u tame etmee neyetli iseniz sabah 8-9 gibi gidin, ancak o saatlerde tame edebiliyorsunuz. spawm ratei çok düşük, genelde ya biri gorur gormez öldürüyor, yada çoktan tame etmiş oluyorlar. sabahın köründe gidip aramanızda fayda var. broken tooth'u kesinlikle öneririm. hem görüşnüşü çok şirin, hemde ekranda fazla yer kaplamıyor. ilk tame'lediğinizde sprint 2 ile geliyor, yani tame eder etmez sprint skillini öğrenene dek beraber takılın. oyundan çıktığınızda sprint skillini kaybediyor BrookenTooth. Çünkü spirint 2 yi ögrenebilmesi için level 40 olması gerekiyor. Bıcır bişi ama çok şirin. PvP için ideal clothwearer katili 1.00 attk speedi var. buarada tüm kedi cinslerinin DPSleri aynıdır sadece attkspdleri farklı. eğer kedigillerden hoşlanıyorsanız ";)" o zaman brokentooth alabileceğiniz en iyi pet olacaktır.

[Bu mesaj innkeeper tarafından 09 Kasım 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Innkeeper izninle küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Humar'ın attack speed'i 1.3 Benim diğer pet Needles Cougar'ın attack speed'i 1.2 Oyunda attack speed'i 1.0 olan 2 tane pet var. Biri meşhur Broken Tooth (Level 37-Rare), diğeri de bu topic'in ilk mesajında yer alan resimdeki yarasa. Yani Bloodseeker Bat (60 Zul'Gurub).

Bu arada bir arkadaş Broken Tooth'un resmini sormuştu. Çok özel bir görünüşü yok bu kedinin, dişleri de sağlam üstelik.

İşte Broken Tooth[signature][hline]Level 40 Human Paladin, EU Emerald Dream - REMAT

My Honor is my Life
Sosyal ağlarda paylaş

tüm familyaların özellikleri aynıdır,

mesela level 60 loyalty 6 olan bir Humar ile , level 60 loyalty 60 olan bir BrokenTooth veya bir başka normal sıradan bir kedinin tüm özellkleri aynıdır. HPsi, DPS'i, armor'ı, vs...

tek farkları Attack Speed'leri.

attk spd olarakda en hızlısı, yani aslında oyundaki en iyi "kedigillerden" pet, "Brooken Tooth".

görünüm olarak en iyiside Humar (siyah koca yeleli bir aslancık)
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ekstra bir armor özelliği falan yok. Özelliği oyundaki tek siyah aslan olması yani görünüşü. Ve server'da aynı anda tame edilmemiş sadece bir tane Humar oluyor. Ben ağacın tepesinde beklerken bir tane de Level 54 bir Hunter geldi ve beklemeye başladı. Neyseki 1 saat bekleyip gitti. Yani tame için rekabet durumları da olabiliyor. :)[signature][hline]Level 40 Human Paladin, EU Emerald Dream - REMAT

My Honor is my Life
Sosyal ağlarda paylaş

eh, level 53 hunter napcakmış ki humar'ı?

o leveldaki bir hunter için humarı train etmek nerede ise imkansız.

level 60 iken brokentooth'u tame etmiştim, onu train edene dek neler çektim allah bilir. o yüzden rare petleri iyi takip edin, daha sonra train etmek o kadar zorlaşıyor ki. kendinizden 10 level düşük bir peti bile tame etmek zor, zira aggro tutamıyor, gnowl leveli yetmediği için, melee yapmak zorunda kalıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

random olarak o 3 yerden birinde çıkıyor. benim tavsiyem angor fortress'in önünde beklemen. ben orada yakalamıştım. 2 saat spawn etmesini bekledikten sonra sabahın 8inde karşımda belirdi, saga sola bakıp hırlıyordu bıcırık. (level 60 idim ehe) peşimde 2 wolf ve önlerinde ben koştura koştura gidip tame ediverdim. sonrada birlikte wolfları öldürdük ;)

tame etmek tam bir işkence, ama gerçekten bayaa seveceksiniz. benim main petim idi tame ettigim andan itibaren ;)

[Bu mesaj innkeeper tarafından 09 Kasım 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben de Level 24 iken Mangeclaw tame etmiştim, Dun Morogh'daki Level 11 beyaz ayı. Renginden dolayı tame etmiştim onu. O kadar uğraştığım halde ben Level 27 olduğumda o daha yeni Level 25 olmuştu. Zaman kaybı ve onu eğitirken de melee giriyorsunuz mecburen. Level 54'ken Level 23 bir Pet'i sizinle aynı seviyeye cıkarmak gerçekten sabır ister.

Benim için en güzel yanı. Tauren karakterimle, karlar üstünde hoplayıp - zıplamak, oyuna yeni başlamış, Level 5 ve altı, gnom ve dwarfların ilgi odağı olmaktı. :)

Ironforge'ın girişinin göründüğü bir açıdan yeni tame ettiğim beyaz ayı ile bir fotoğraf çektirmiştim. Tam toparlanıyorduk ki Level 55 dwarf guard bizi kısa yoldan yollamıştı :)[signature][hline]Level 40 Human Paladin, EU Emerald Dream - REMAT

My Honor is my Life
Sosyal ağlarda paylaş

Frostsaber Pride Watcher (59-60 Unique Skin / Winterspring)
Frostsaber (56-57 / Winterspring)
Frostsaber Cub (55-56 / Winterspring)
Frostsaber Huntress (58-59 / Winterspring)
Frostsaber Stalker (59-60 / Winterspring)

Kaynak : Petopia[signature][hline]Level 40 Human Paladin, EU Emerald Dream - REMAT

My Honor is my Life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...