Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok ilginç durumdayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
hergele, 07 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
Çok garibim bomboşum napcamı bilemiyorum bir ilişki arıyorum bulamıyorum aşk yönünden sıfırtım napacam ben

Sen bişi yapma.
Hatta hiç bişi yapma..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Mesaj tarihi:
Git internetten temiz, düzgün ama ulaşılması imkansız ve hatta erkek arkadaşı olan yabancı bi kıza aşık ol. Ben yaptım, çok güzel oluyo.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Mesaj tarihi:
ben buldum abiiiii mutluluğuuuuu seviceksin abi seviceksin 4 senedir nerdeydim ben ya....[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Mesaj tarihi:
cırcır böcüğüne diom ben zaten.. sende sevincten pır pır edip duruyon. hadi git izle dizini :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
said:
beybin, 07 Kasım 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
sen arama . o seni bulur ..

katılıyorum nah bulur diyen arkadaşa, hatta iki kat arttırıyorum bok bulur.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 07 Kasım 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
nah bulur

ahahah lol

önüne gelene yaz abi bence ...:-)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
felsefe su sen ulasılmayan erkeksın kızlarda ucuz bı mal cebındekı paran yetıyorsa adres karaköy mühehehheeh[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 07 Kasım 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
nah bulur

+Çok[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
Mesaj tarihi:
said:
circirbocugu, 07 Kasım 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
Bosver kız arama kızlar senı bulsun arasın..Onlar kaybeder lafı vardır ya bu felsefeyı uygula abı :)

dogru sölüyorsun abi bırakın kızlar gelsin konussun sınemaya gıdelım mı falan nıe hep bız derızkı böle yapa yapa onları yukseltık sımdı popolarından kıl aldırmıorlar[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
  • Yeni Oluştur...