Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok ilginç durumdayım

hergele

Öne çıkan mesajlar

said:
hergele, 07 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
Çok garibim bomboşum napcamı bilemiyorum bir ilişki arıyorum bulamıyorum aşk yönünden sıfırtım napacam ben

Sen bişi yapma.
Hatta hiç bişi yapma..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

Git internetten temiz, düzgün ama ulaşılması imkansız ve hatta erkek arkadaşı olan yabancı bi kıza aşık ol. Ben yaptım, çok güzel oluyo.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kojiroh, 07 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
Git internetten temiz, düzgün ama ulaşılması imkansız ve hatta erkek arkadaşı olan yabancı bi kıza aşık ol. Ben yaptım, çok güzel oluyo.

hatta dı steffi olsun onun için isveçe gitmeyi göze al biletleri al son gece vazgeç ...[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 07 Kasım 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
sen arama . o seni bulur ..

katılıyorum nah bulur diyen arkadaşa, hatta iki kat arttırıyorum bok bulur.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
circirbocugu, 07 Kasım 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
Bosver kız arama kızlar senı bulsun arasın..Onlar kaybeder lafı vardır ya bu felsefeyı uygula abı :)

dogru sölüyorsun abi bırakın kızlar gelsin konussun sınemaya gıdelım mı falan nıe hep bız derızkı böle yapa yapa onları yukseltık sımdı popolarından kıl aldırmıorlar[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...