Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Problemleri.

dream_endless

Öne çıkan mesajlar

bu fire resist konusu da cok sacma yani, mage'lerin yerin warlock'larin aglamasi lazim ki warlocklarin sahip oldugu 2 ana buyu dali var; shadow ve fire.. oysa mage'ler fire,arcane ve frost'a sahip.. biraz dusunceli olmak lazim ha unutmadan dmg meter mevzusu acilmis, isini bilen warlock cogu zaman 1. olur dmg meter'da..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yolda yuruyorsun baktın war salladın pyro resist,salladınfrostbolt yavaslatmak ıcın l resist,ondan sonra pvp de resist konusu konusanları goruyorsun .kardesım pvp sadece düel degıldır,yolda giderken gordugume dalarım ve adam o anda tum ekıpmanınımı degıstırıyorda benım attıgım ıkı buyude resist oluyor?yoksa 150 fire res-150 frost resist ekıpmanlamı dolasıyor?
hadi onuda gectık hani wow un bir videosu var bir mage dagın tepesinden infernale falan buyu sallıyor gordunuzmu bılmem,o mage salak attıgı fire buyulerının hepsi resist olacak.şimdi blizzardmı salak yoksa oyunun baslarında resist olayı sımdıkınden cokmu farklıydı?blizz magelere gıcıkmı dıyen,blizz herseyı hesaplıyor dıyenlere o videoyu ızletmek lazım[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

1- ayda bir yapılıyor bu tartısma hepte mage uzerıne

2- alakasız SSler koymayın, blizzard tarafından durdurulan wow emu projelerinden birindeydim, kasar 15k scorch SSi alırım koyarım buraya. emulardan getirdiginiz SSler, datalar zaten thottbotun ıcıne etti birde burda milletin kafasını karıstırmayın

3- hayatımda oynadıgım butun class based oyunlarda mage oynadım, oynamayı sevıyorum. benım gıbı dusunen mageler azınlık gerisi DPS icin secti

4- biri soylemis cok dogru, oyun yeni basladiginda lvl60 naked mage warrioru tokatlarken, warriorlar eziliyordu (bnkz video), hic bir mage ses cıkarmıyordu. peki naptı adam gitti catır catır item dizdi, bugun mageler aglıyor

5- bende aglıyorum, cunki her nekadar 4.sık dogru olsada, bizim item olayımız yok. nereye kadar item? bize verilen DPS sözü varken, "ranged" + caster olmanın getirdigi dezavantajları goz ardı etmeyin

6- siz aimed shotlarla benım insta killerken ben PoM'u saymazsam size 1k+ dmg vereyim diye 4-5sn sabit bekliyorum (ozellikle rogue olup bu topicte ukalalık yapan, sheep buffı komik bulanlara)

7- buglarımız hala cozulmedi, bu nasıl bir spelldirki, calısıp calısmayagı belli degil? besmele cekiyorum blink atmadan once , gorevinin tam tersine geriye atmasın diye

8- arcane mis. bug oyunun basından beri var, her patchde cozduk cozecez ee nerde? soktumun misslerin manayı yiyor, 3 tanesi gidiyor gerisi yalan

9- tabiki bu oyuna herkes para oduyor herkes adam kesecek, pvp yapacak, kendini tatmin edecek ama DPS ugruna cast time ve low hp + armor secmisiz. Olmamız gereken aynen blizz forumlarda dedigi gibi "glass canon" ken biz su anda sadece "glass". Bizde "paper mage" olmak istiyoruz.

10- roguelar bi kere bu topice gelip afra tafra satmasın, oyunun basından beri ne buff ne nerf alan tek classınız. oyun basından beri kaytarılıyorsunuz.

11- magein 5dk'da bilmem kac tane trinket kullanıp 4.5k vurması bir kıstas degildir. bi hunter gelip bana bilmem kac snde 3k cooldownsız shotlı instant kill yapıyorsa kıstas budur

12- talent treeenizde kac tane kullanıssız talent var bir gozatın ondan sonra mage yorum yapın

13- hicbir boka yaramayan komik kactane buyunuz var? Feather fall rulaz. feather fall anca 7yasındaki yegenım eyleniyor..

14- hunter pet bizi sololarken, arkadan shotları cakarken bırakıyorum oyunu sigara yakıyorum eglensin genc..

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 08 Kasım 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 08 Kasım 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
bu fire resist konusu da cok sacma yani, mage'lerin yerin warlock'larin aglamasi lazim ki warlocklarin sahip oldugu 2 ana buyu dali var; shadow ve fire.. oysa mage'ler fire,arcane ve frost'a sahip.. biraz dusunceli olmak lazim ha unutmadan dmg meter mevzusu acilmis, isini bilen warlock cogu zaman 1. olur dmg meter'da..

warlock u işin içine katmak anlamsız

evet warlock un iki büyü türü var ama warlock ikisinide talentler ne olursa olsun efektif kullanabiliyor birde peti var. mage arcane missile asılamaz çünkü alet öküz gibi buglı olduğu gibi deli mana harcıyor fire mage frost kullanamaz zaten hayatta kalma süresi = 3 spell cast, frost fire kullanamaz çünkü onun hayatı frozen a crit atmasına bağlı

herşey bir kenara warlock kasan eşimiz dostumuz var ben üst üste 3 resist atarken atamların attıkları çatır çutur vuruyor

hadi onuda geçtim blizz tarafından warlock a bug yerleştirildimi hayır ama mage e yerleştirildi bundan 2 ay kadar önce (belki biraz daha fazla olabilir) biranda magelerin spellleri ortada hiçbir neden yokken interrup oluyordu düşünebiliyormusun pom down pyro atıyorsun 5. saniyede etrafında hiçbir şey yokken interrup yazısı çıkıyor blizz in düzeltmeye niyeti yoktu sonra mage forumları ayağa kalktıda aaa böyle birşey varmış deyip düzelttiler

kimsenin mageler süper olsun öyle olsun böyle olsun dediği yok bu oyunda classlar eşyanın tabiyatına aykırı haraket ediyorlar bu oyun çıktı çıkalı böyle siz priestin en iyi pvp karakteri olduğu başka bir oyun gördünüz mü[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

raistlin tartışma yaratmak için çırpınıyorsun pişman olacaksın. kışkırtma insanları....

10- roguelar bi kere bu topice gelip afra tafra satmasın, oyunun basından beri ne buff ne nerf alan tek classınız. oyun basından beri kaytarılıyorsunuz.[signature][hline]WoW
Neptulon (eu)
Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 08 Kasım 2005 15:29 tarihinde demiş ki:

2- alakasız SSler koymayın, blizzard tarafından durdurulan wow emu projelerinden birindeydim, kasar 15k scorch SSi alırım koyarım buraya. emulardan getirdiginiz SSler, datalar zaten thottbotun ıcıne etti birde burda milletin kafasını karıstırmayın

3- hayatımda oynadıgım butun class based oyunlarda mage oynadım, oynamayı sevıyorum. benım gıbı dusunen mageler azınlık gerisi DPS icin secti

4- biri soylemis cok dogru, oyun yeni basladiginda lvl60 naked mage warrioru tokatlarken, warriorlar eziliyordu (bnkz video), hic bir mage ses cıkarmıyordu. peki naptı adam gitti catır catır item dizdi, bugun mageler aglıyor

5- bende aglıyorum, cunki her nekadar 4.sık dogru olsada, bizim item olayımız yok. nereye kadar item? bize verilen DPS sözü varken, "ranged" + caster olmanın getirdigi dezavantajları goz ardı etmeyin

6- siz aimed shotlarla benım insta killerken ben PoM'u saymazsam size 1k+ dmg vereyim diye 4-5sn sabit bekliyorum (ozellikle rogue olup bu topicte ukalalık yapan, sheep buffı komik bulanlara)

7- buglarımız hala cozulmedi, bu nasıl bir spelldirki, calısıp calısmayagı belli degil? besmele cekiyorum blink atmadan once , gorevinin tam tersine geriye atmasın diye

8- arcane mis. bug oyunun basından beri var, her patchde cozduk cozecez ee nerde? soktumun misslerin manayı yiyor, 3 tanesi gidiyor gerisi yalan

9- tabiki bu oyuna herkes para oduyor herkes adam kesecek, pvp yapacak, kendini tatmin edecek ama DPS ugruna cast time ve low hp + armor secmisiz. Olmamız gereken aynen blizz forumlarda dedigi gibi "glass canon" ken biz su anda sadece "glass". Bizde "paper mage" olmak istiyoruz.

10- roguelar bi kere bu topice gelip afra tafra satmasın, oyunun basından beri ne buff ne nerf alan tek classınız. oyun basından beri kaytarılıyorsunuz.

11- magein 5dk'da bilmem kac tane trinket kullanıp 4.5k vurması bir kıstas degildir. bi hunter gelip bana bilmem kac snde 3k cooldownsız shotlı instant kill yapıyorsa kıstas budur

12- talent treeenizde kac tane kullanıssız talent var bir gozatın ondan sonra mage yorum yapın

13- hicbir boka yaramayan komik kactane buyunuz var? Feather fall rulaz. feather fall anca 7yasındaki yegenım eyleniyor..

14- hunter pet bizi sololarken, arkadan shotları cakarken bırakıyorum oyunu sigara yakıyorum eglensin genc..

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 08 Kasım 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]

ağzından bal damlıyor. bütün sıkıntılarımızı yazmışın. çok saol. anlıyorum ki bütün mageler isyanları oynuyor. pariste zaten isyan var şuan. valla insanın destek veresi geliyor isyana. şu blizzin binayı yıksalarmı nabsalar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

1- mage deilim ama mageler bi konuda haklı dmg e ihtiyacları war yeni itemlerle duseltilsin onun dısında da bi halta ihtiyacları yok war diene Boşanda semerini ye derim ne diim yani adam ların işi damage biri aoe demiş o da bi halata yaramıo high lvl de MC de zg de kac kere aoe yapıosun ki ama hemen hemen her elite mob a 1v1 dalıosun o yuzden damageleri biras artsın o lasım onlara aggro reduce de oole ama yok invis miş bilmem neymiş yalan resist e gelince e abi o kadarda olsun yani ne yani sen çat çat damage koyacan o adam yok miss ti yok dodgeydi yok parrydi ayıp yani[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

ya senin combonun ana objesi olan pyro bi resistlensin de gör bakalım :D koşturuyon palayı 3 dk peşinde tam cd doluyor. comboyu çakıp yarcan pyro resist WHATTA? oluyorsun. yani yarısını felan götürmüo. direkt pyroyu 1,5k dmg i resistlio adam. hadi palanın 100 fire resisti var. dier classlar noluo? 0 resist ile 2 tane polyi 1 yoruyo resistlio adamlar. çok fena oluyosun. ama doru demişin. neyse bu konu anlaşıldı sanırım. benim de çenem düştü 2 mesajdan birine cevap yazıom. pardon[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodthirst, 08 Kasım 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
1- mage deilim ama mageler bi konuda haklı dmg e ihtiyacları war yeni itemlerle duseltilsin onun dısında da bi halta ihtiyacları yok war diene Boşanda semerini ye derim ne diim yani adam ların işi damage biri aoe demiş o da bi halata yaramıo high lvl de MC de zg de kac kere aoe yapıosun ki ama hemen hemen her elite mob a 1v1 dalıosun o yuzden damageleri biras artsın o lasım onlara aggro reduce de oole ama yok invis miş bilmem neymiş yalan resist e gelince e abi o kadarda olsun yani ne yani sen çat çat damage koyacan o adam yok miss ti yok dodgeydi yok parrydi ayıp yani

missleyince öldükleri gün söylediğin şey kafa kafaya gelecek o güne kadar elma ile armutu topluyorsun

mage in frost novasının resistlemesi öldü demek[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1- mage deilim ama mageler bi konuda haklı dmg e ihtiyacları war yeni itemlerle duseltilsin onun dısında da bi halta ihtiyacları yok war diene Boşanda semerini ye derim ne diim yani adam ların işi damage biri aoe demiş o da bi halata yaramıo high lvl de MC de zg de kac kere aoe yapıosun ki ama hemen hemen her elite mob a 1v1 dalıosun o yuzden damageleri biras artsın o lasım onlara aggro reduce de oole ama yok invis miş bilmem neymiş yalan resist e gelince e abi o kadarda olsun yani ne yani sen çat çat damage koyacan o adam yok miss ti yok dodgeydi yok parrydi ayıp yani

yuh diyorum blood,sen zg de yarasaları aoe siz nasıl alıyon anlatsana bana?yada bat bossu keserken arkadan gelen yarasaları?bize damage gerekli hem aoeye hemde diğer spellere.
sen bana şimdi söle bakalım lvl 60 ken gidip 5 lvl birine baltanla vurdugunda hiç missledimi?benım fire buyum resledi hemde lvl 1 e[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 08 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
said:

missleyince öldükleri gün söylediğin şey kafa kafaya gelecek o güne kadar elma ile armutu topluyorsun

mage in frost novasının resistlemesi öldü demek

pummel misslenince gouge misslenince bash misslenince, kick, shield bash, blind (resist) hamstring.... daha cok sayarım sana bunlardan, ayrıca bunlar sadece resistlenmiyo bunların bi ikisi critliyo sadece vede, resistten cok daha buyuk ihtimallerle dodge'lanıyo parryleniyo blocklanıyo verdiğin 1 hamstring dmg'ıyla kalıyosun elemantal shaman'a eleman koşturuyo FS cakıp.
Sosyal ağlarda paylaş

net patlaıd gelene kadar 40 dakka geçmiş bende post kastım editliyemediğim için

to hit itemlar olmadan high cirt rate olmadan special attacklar %15 missliyo bug var cunki warrior'da cözdük dediler duruyo hala bi fark yok =) üstüne parry/dodge/block'uda sen ekle. Ben charge ettikten sonra o mage ben koşarken basarsa blinki üstüne instant poly veya fb atarsa mesafeyi öle bi korur ki bi daha değil adama dokunmak intercept menziline giremem. arcade işte oyunun pvp si saniyelerle belirleniyo sonucu, izin verde o Fb arada bi resistlesin
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı kişilerin ben burda inatla konuştuğunu düşünüyorum...
1- Warlocklar COE si var kullansın uzatmayalım warlockları burda...
2- Resistancelerda ki sorunu yanlış aktarılıyor bence.
* Açıklandığı üzere 60vs60 % 4 base resist chance var. Bu normal ve adam anca 100 resistance alırsa o schoola % 1 daha artıyor. Benim şu anda % 1 chance to hit zg enchim var. genelde %3 ila % 3.5 arasında geziyor resistanceım fire schoolda. % 100 attığımı resist etmesi konusunda bi derdim yok.
fakat :
- Patch 1.7 idi zannedersem ne bok yedilerse aynı gün ben AB den % 10 CoC %7-8 frostbolt resistancela çıktım. Makineyi kırmak yerine sevdiğim fire'a geri döndüm.
- Blastwave AOE talentten gelir. Şu anda benim bu spelldeki resist oranım % 11-13 arası ... evet kısacası WTF!
- Sheep resist olayına gelince arcane focus alın konu kapansın ayladır derdim olmadı bu konuda...Fakat sheep'in her 5 sn bi olan break chanceı konusunda söz veremem. Hele hele 2. sheepi yaptığınız gibi bozulması konusu ayrı bir WTF! Bu bug inatla 1 ayı aşkındır duruyor.
- En son en önemli anlarımda pyroblastım resist edince bıraktım 1-2 hafta filan kullandım,sevmiyorum...Fakat normal fire spellerden daha fazla resist edio.

Evet mage'ten anlamayanlara;
Canlarım benim resistancelar konusu yukarda yazdığım gibi sizin anlıyacağınız şekilde sadeleştiriyim ve eklemelerde yapacam,
* 11. talent point olarak aldığım almak için 5 salak talent point harcadiğim. 6 sec cast ve 1 dk CD si olan pyroblast adlı spellim diğer fire spellerime göre DAHA fazla resist edio...( şu anda oyunda talentle alınan ve/veya dmg ı 800+ olupta castingi bu kadar uzun tek spell pyroblast kaldı)
* Almak için 5 talent point verdiğim % 10 chancela stun eden ve 2 sec süren stunım RESIST edebilio...
* Magein melee karşısındaki en büyük kozlarından biri olan ve her 24 sn de bir kullanabildiği frostnova adlı spelli COK YUKSEK oranda resist edio
* Almak için 3 talent point verdiğim ve bayağı yüksek tierda olan 500 dmglık AOE spellim Blastwave ( 45 sec cd si var) % 10 u aşkın resist edio.
* Mage'in CC si olan sheep cok fazla resist edio. Ben bunu engellemek için 5 talent point harcıyorum. Ama yinede bu sheepin ilk 5 sn de bozulmasını,bi adama tekrar sheep cast ettiğimde instant olarak adamın normale dönmesini engellemiyor.
* Ve dediğim gibi % 4 resist oranı var base olarak. Bununla artık sorun yaşamak anlamsız. % 4 chance to hit toplamak kolay. Fakat sorun şu ki anlamayan arkadaşım, MELEE CLASSLAR bilhassa warrior OYUNDAKI HER TURLU DMG'I reduce edebiliyor. Ben 3.5 sn cast edip fireball atıyorum ( adam koşup rangeten çıkmadıysa şanslısın) ve kafasında 300 çıkıyor. Mevcut fireball dmg aralığım 950*1100 arası...
Ben bunu cast ederken 1- duruyorum 2- bana vurulursa kesilio ( 1 sec 0.8 0.5 ...)

soora eklerim daha....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 08 Kasım 2005 15:29 tarihinde demiş ki:

gercekten cok guzel dile getirmiş raist kardeşimiz... gordum duydum sahit oldum... ama bence en gerekli talent wand spec =) o olmazsa olmaz!!!

ayrıca... YETTEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR!!! Artık su exp gelmeden daha fazla yorum yapmayın ya bi çaresine bakacaklardır. ha duzeltmediler o zaman yine konusursunuz bu konuyu SU AN konusmanın ne mantığı var?[signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 08 Kasım 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
said:
mikado, 08 Kasım 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
bu fire resist konusu da cok sacma yani, mage'lerin yerin warlock'larin aglamasi lazim ki warlocklarin sahip oldugu 2 ana buyu dali var; shadow ve fire.. oysa mage'ler fire,arcane ve frost'a sahip.. biraz dusunceli olmak lazim ha unutmadan dmg meter mevzusu acilmis, isini bilen warlock cogu zaman 1. olur dmg meter'da..

warlock u işin içine katmak anlamsız

evet warlock un iki büyü türü var ama warlock ikisinide talentler ne olursa olsun efektif kullanabiliyor birde peti var. mage arcane missile asılamaz çünkü alet öküz gibi buglı olduğu gibi deli mana harcıyor fire mage frost kullanamaz zaten hayatta kalma süresi = 3 spell cast, frost fire kullanamaz çünkü onun hayatı frozen a crit atmasına bağlı

herşey bir kenara warlock kasan eşimiz dostumuz var ben üst üste 3 resist atarken atamların attıkları çatır çutur vuruyor

hadi onuda geçtim blizz tarafından warlock a bug yerleştirildimi hayır ama mage e yerleştirildi bundan 2 ay kadar önce (belki biraz daha fazla olabilir) biranda magelerin spellleri ortada hiçbir neden yokken interrup oluyordu düşünebiliyormusun pom down pyro atıyorsun 5. saniyede etrafında hiçbir şey yokken interrup yazısı çıkıyor blizz in düzeltmeye niyeti yoktu sonra mage forumları ayağa kalktıda aaa böyle birşey varmış deyip düzelttiler

kimsenin mageler süper olsun öyle olsun böyle olsun dediği yok bu oyunda classlar eşyanın tabiyatına aykırı haraket ediyorlar bu oyun çıktı çıkalı böyle siz priestin en iyi pvp karakteri olduğu başka bir oyun gördünüz mü

frost adam fire, fire adam niye frost atsin ki? ne kullanacaksan ona gore gideceksin, zaten herkes arcane aliyor (elem. gitmeyenler) eh IAE'yide goz onune alirsan, cokta guzel butun dallari kullanirsin.. Ayrica catir cutur vurma isi falan fiss, sansa bakar, yada CoE icin 1 curse slot'unu feda edersin, ama mage'lerde boyle birsey yok.. Bunu CM bile soyledi, resistance'lar warlocklar icin daha kritik.. Bu arada blizzard niye kime bug yerlestirsin, bug bir hata zaten ama warlockta alasi var o buglarin, demon sacrifice olunca birdahaki MD aurasi herzaman imp'e gore cikiyor, BG'da pet ne olursa olsun imp'le spawn oluyorsun, NS proc yapsa bile insta atmiyor ve soulshardlar.. Anliyacagin warlocklar daha cok cekiyor buglardan..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet niye fire frost niye frost fire atsın atamaz zaten talentin yoksa o tree de boşa mana kaybıdır çünkü ama warlock talentleri ne olursa olsun elindekileri efektif olarak kullanabilir sana warlockla mage arasındaki farkı söyliyeyim sankin kimseye söyleme; binlerce hp

bug hadisesi aslında çok basit blizz oyun çıktığından beri magelere tek bir şey ekledi oda mage armor un resmi buna karşılık polly nerflendi scorch nerflendi frostbolt nerflendi arcane missile bug ı hala düzeltilemedi betadan beri gelen yani 1.5 sene veya daha fazla süren bir bug düzeltilemez mi yoksa düzeltilmek istenmez mi ? onu geçtim bundan 7-8 ay önce magelerin dmg eşşiği daha yüksekti yani büyünün vurduğu aralıkta dmglar en yüksek dmg a daha yakındı puff bir patch ve herhangi bir şey söylemeden dmg lar en düşük dmg a yakınlaştırıldı bu ne nerf blizz in patch açıklamalarında geçtimi hayır e ozaman daha ne konuşuyoruz

blizz classları tamamen maddiyata göre düzenliyor en çok rogue vardı 3 patch üst üste dmg boost aldılar .var mı bunun mantığı 3 patch üst üste bir classın dmg i artarmı blizzin oyununda en çok oynana class ise artar sonra warriorlar onlara gene birşey demiyorum oyun çıktığı zaman warriorlar için gerçekten üzülüyordum her şekilde boost u hak ediyorlardı ama onunda kulağına su kaçırdılar[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

Allah askina warriorlarin aldigi bir tane boost soyleyin bana. 1 tane ya 1 tane.
Warriorlar sole bole nerde boost aldilar? Ne zaman aldilar da boyle oldular ben kacirdim.
Bugune kadar nerften bashka birsey gormedi warirorlar yahu.
Resist diyorsunuz. Benim tum special abilytilerim resistlenebiliyor ustune dodge parry block lanabiliyor. Birakin onu adam overpoweri dodge luyor hala.
Warriorlar buff almishlar. Versinler eski dallamadar zamani wariorunu bak tek bashima neler yapiyorum cooldownsuz %200 dmg li ms ile. Ben diyorum nerf yiyoruz siz diyorsunuz warriorlari buffladilar. Evet buffladilar 21 point fury ye verip dw takilirsan 5 point harcayip offhand silahinin dmgini %12.5 arttirabiliyorsun. Ama ne tesaduf ki akli calishan hicbir warrior fury gitmiyor pve disinda.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

1- heroic next vurushtur. dmg boost gelmesi birsey ifade etmez aciklarim istersen sayfa sayfa.
2- hayir gelmedi :)
3- son patchte weap speed normalization(her nasil yazilyiorsa) bugune kadar yedigi en buyuk nerfi yedi warrior/rog hesabini bilenler isyan ediyor.Isterseniz sayfa sayfa onuda aciklarim :)
[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 09 Kasım 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır gelmedi komik rakamlarda ilk ranklerine 3-5 dmg eklediler o kadar

ha bide şöle bişeyi söliyim delidumrul'un dediği next strike kendi kendini öldürmek demektir, sen gidip next strike'ını special attack'e cevirirsen hem heroic için 15 rage harcamiş olursun hemde bi dahaki attaktan alıcağın rage'i unutursun (ki bu rage gain 8-9 clothlara 10-13 arasıdır cirt gelirse 20 yi bulur gecer genelde) e zaten ragesiz charge edememiş bi warrior dallama gibi koşturur etrafta ordan burdan FB yer Fs yer concussion yer hatta throwing dagger falan bile yiyebilir.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 09 Kasım 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

deli aslinda normalization oyuna nasil yansidi bilmiyrumda
blizz diyoki % 5 dmg drop olmus olması lazım
yane teorik olarak mantıklı sonucta eskiden hesap

(wep dps + AP/14) * wep speed
idi

simdi

(wep dps) * wep speed + AP/14 * 3.3
oldu two handedlar icin

buda 3.8 speedli bi arcanite reaper kullanan ornek 800 AP li bi warrior icin(tam bilmiyorum 800 dedim)

800 / 14 = 57
57 (3.8 -3.3)= 28.5 dps kaybi gibi gozukuyor
normal warriorun dpsi hesaplanincada

60 dps bi silahla
60 + (57 * 3.8) = 276. 6 dps diyor
kayip % 10 dan fazlaymis

ap deerini salladim tabe AP ne kadar yuksekse o akdar kayip artiyo[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ap battle shoutla 1k yı geciyor hele genelde party içinde blassli savaştığını düşünürsek, bonepart.

mertcim canım benim gördüğün gibi "shamans need more buffs" durumu yok biz halimizdem memnunuz, gel valla bak %26 cirt rate'le üst üste 4 kez missle ragesiz kal da gör ne oluyo =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

normalizasyon denen hadiseyi ben nerf olarak görmüyorum nedenide şu atıyorum eğer x lvl daki rare dorop x+5 lvlındaki epic droptan daha fazla dmg veriyorsa burada bir sorun vardır şimdi epic epicliğini rare rare liğini bilecek duruma geldi ha yapılan adil mi bence değil beta testler bunları ölçmek için yapılıyor ama beta test i reklama dönüştürüsen böyle oluyor adam itemını ona göre ayarlamış para harcamış bu dakikadan sonra geç gelen adalet adalet değildir misali[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...