Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Problemleri.

dream_endless

Öne çıkan mesajlar

said:
Head, 06 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
said:
Mighty_THoR, 06 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki:
iyide mage boostlanmıyacak ki son 9 ayda hemen hemen her patch de mage nerf yedi sonunda kuşa döndü bugün druid benle aynı dmg vuruyor instant atıyor benim 3 te birim kadar mana yiyor sonra kalkıp kendimizi biz ranged dps iz diye kandırıyoruz :(

itemlerin gri mi

item ve mage in ne alakası var[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

invisible spell pek önemli değil ama mesala slow(wc3te sorcerer spell) spelli ve brilliance aura(archmage spelli) cok güzel seylerdi onlar mage yeniden verilmeli bunlar magelerde kesinlikle değişiklik yaratır[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

nereye bakarsa baksın vuruyomu? vuruyor e tamam o zaman...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

evet mage dururken paladin'e charge eden dangalak warrior'lar oldukca vuruyor.
vurdugu cogunlukla resist ediliyor.ara sira %75 resist aliyor.bir kere vuruyor sonra yatiyor,falan filan.
ama siz hala topic'in acilma sebebini anlamayip benimle tartisiyorsunuz,cok ilginc cidden.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun ilk ciktiginda warirorlar agladi. Yok sole dandik bole ivir zivir class diye. Hicbir adam gibi buff gelmedi warriorlara o gunden beri. Bufflandilar diyenle sonuna kadar tartishirim bugun cunki oyunun US in ilk gununden beri warrior oynuyorum. Bugun warriorlar ohanda nasi koduk ama tribindeler. Ayni skillerle. O zamanlar oyun oynayip ahanda biz yeniyoruz zati demiyip item kasan mageler bugun 4.5k vuruyorlar. Kalan mageler agliyor. Yeni warriorlarda agliyor. Ama warriorlar sunun farkina vardi , wow bir blizz oyunu ve hicbir blizz oyununda itemin yoksa hicbir sansin yok.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 06 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
ha dogru hem 4.5k hp olucak hemde 4.5k vurucak.

iste dedigim gibi,hala topic'in acilma amacini kavramamis bir sekilde tartisma yaratiyorsunuz.
warrior essek kadar hp'yle mage kadar vurabiliyorken,hunter ha keza,rogue ha keza,ve mage'e dps class deniyorken bunun olmasi sacma.
ben blizzard'in gordugu,tespit ettigi problemleri gostermek amaciyla bir topic aciyorum,ama iste turk genci tartismak ister,muhalefet olmak kaninda var.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 06 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Ehem , hangi warrior 4.5k vurmush goren var mi ? 2k barajini gecen sayili warrior vardir her severda. Essek kadar hp dedigin +crit +ap gear giyen bir warriorun olsa olsa 4.5k hp si olur o da anca olur.Kasarsa 5k belki olur.

Hala tartisiyoruz.Sasiriyorum.
Yine class'lar arasi tipik tartismaya donuyor,bunu istemiyorum.
OEB'li,rank 13 setli bir warrior UBRS'de grubun 20% dmg'ini veriyorsa,MC'de bile 10% gibi dmg output'u varsa,bu adamda 5.5k hp varsa,mage nasil dps class oluyor.
Ya da ranged dps diyelim,her turlu ranged dps'te hunter ele veriyor mage'in.
Benim sorunum o degil,anlayin.
Mage de degil,caster direk.
Attack Power tarzi bir sey gerekiyor bize,cunku melee item'lar inanilmaz dps boost'u yaparken bize +dmg ve stat arasinda secim yapmak kaliyor.Tamam,hem yuksek dmg verip hem zor oldurulmesin diyorsun,haklisin bir olcude.
Ama caster itemisation'u melee'nin cok gerisinde bunu kabul etmek gerekiyor.
70'den sonra biz base damage 60 spell'lerine mahkumken melee'lerin 120 dps-150 dps'lik item'larla dolasacak olmasi hos degil.
Staff of Shadow Flame'e bakiyorsun,eh yine bir high-end melee weapon kadar iyi degil.

Ya lutfen,tartismayalim daha fazla.Cunku cidden amacim bu degil.
Official forumlar olsun,paticik olsun,su tartismayi gormekten ve yapmaktan o kadar sikildim ki.
Tek istedigim,ilk post'umdaki link'e bakilsin,blizzard neleri eksik goruyor ve neleri degistirmeyi dusunuyor onlar ogrenilsin.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 06 Kasım 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
Ehem , hangi warrior 4.5k vurmush goren var mi ? 2k barajini gecen sayili warrior vardir her severda. Essek kadar hp dedigin +crit +ap gear giyen bir warriorun olsa olsa 4.5k hp si olur o da anca olur.Kasarsa 5k belki olur.

gözümle görmedim ama konuşulan high warlod setli warriorların 7k critledikleri[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

MAGE:
The Mages of Warcraft once centered their powers within the mageocracy of Dalaran. After that kingdom's destruction by the Burning Legion, however, the arcane arts spread to the far corners of the world.

Available to: Humans, Gnomes, Undead, Trolls
Type: Primary Ranged Magic Damage Dealer
Standard Bars: Health/Mana
Available Armor: Cloth
Available Weapons: Staves, Wands, Daggers, Swords
Comments: Excellent primary ranged damage dealers

PRIMARY ranged dmg dealer ..... ve adamlar benden az dmg veriyor suanda haklilar biraz mizmizlanmaya :)

cogu karakterdede benzer sorun war patchler bufflar vs ile blizzardin karakter tanitimlari külliye yalanlarla dolu oldu :p
Sosyal ağlarda paylaş

Dream haklısında.. herkez kendi açısından bakıyor olaya zaten.. blizzardın bu konuda adil davranması gerekir.. ama biliyorsun bu blizzard kanında ffaşo luk var.. zaten alıştık nerf yemeye... aldımız tek buff mage armor icon u.. aslında dürüst olmak gerekirse mage zaten güçlü şu an. extra bir buff a ihtiyaç yok gibi teke tek her class la kazanma sansın var.. gear + becerine gore..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard pvp sistemini ( honor sistemi demiyorum ) group pvp si üstüne oturtmaya çalışıyor hala, ilk çıktıgında bile reklamları böyle yapılıyordu. Group pvp nin anlamını çözemeden mage'in niye buff'lanmadığını da çözemezsiniz.. Haa blizzard, sistemi group pvp'sine çevirebilmiş deil, o ayrı konu.[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

Oeb kullaniyorum ama pvp set degilde kendi topladigim rare/epic seti kullaniyorum. Mc de kastigim zaman %8-12 arasi Dmg outputa cikyiorum dogru. Eger full run mc yi 2 gunde gunde 10 saatten yaparsak mageler canima okur Dmg meterda. 4 Saatte full mc yaparsak tam tersi. Gecen runalrdan 1 tanesinde bizim magelerden 1 tanesi bagiriyordu. garr`a geldik bi rest yapin artik ya diye. Kimse mage`in manasini beklemez. Warrior`un , Rog`un mana gibi bir problemi yok. Arkada essek kadar healer var heal etsinler. Locklar herdaim 1. sirada Dmg meter da. Cunki mana problemleri yok. Ayni sey ubrs icin gecerli. Rest diye oturan grup gordugunuzde 2. restten sonra insanin cani sIkiliyor cunki.
7k dmg vurmak icin gerekli olan Ap yi hesaplarim simdi burda gozunuz doner.3k-3.5k nin ustu yok dmg olarak.
Bu arada hani ap cok dmg veriyor diyorsunuz ya.
14ap / 7str en yavash silahta 4 dmg verir. Genelde ortalama 3.4 dmg. +50-60 dmg high-end mage itemlari varken ne diyebilirim ki.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 07 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Kimse mage`in manasini beklemez. Warrior`un , Rog`un mana gibi bir problemi yok.

İşte tüm konuya gerekli açıklığı getiren cümleler, başkada bişey deil aslında sorun , sadece bizim mana sorunumuz o kadar. Siz spirit kasan hangi mage gördünüzmü? Göremessiniz çünkü hiçbi işe yaramıyor spirit, 400 spirit kasmış bi mage'e combat hariciyken 2 sn'de 120 mana geliyor, 400 spiritden bahsediyorum başka bi klasın herhangi bi statını 400 yaptığını düşünsenize, o mage 30 sn'de 4000 mana boşaltıyor sonra otursunda beklesin mana dolacak diye, combatta gelen mana 2 sn'de 50 manayı geçmiyo, ama adam mansını 600-600 boşaltıyor. sorun burda işte mana regeneration combatta 120 olmalı 400 spirit kasan bi mage için belkide o kadarını bilemiyorum. Ama magelerin sorunu ne hunter, ne rogue, ne warrior mana sorunu çekmeden saldırırken(kimse bana hunterların pvp hariç instancelarda mana sorunu çektiğini sölemesin lütfen) biz hemen hemen her mob grubundan sonra suya sarılıyoruz. belkide cristal water 30 sn'de 10.000 mana vermeli bunuda bilmiyorum ama aslın bu sorun çözülmeli. yoksa ben demagelerimden o kadarda şikayetçi deilim yani.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Belki magelerdeki mana olayı yada spirit olayı tümden deişirse ii olur gibi.. per second mana itemleri spiritten daha ii şu anda zaten..
Polymorph konusuna gelince 50 sn boyunca düşmanı oyundan düşürmek gibi bir yeteneğe sahipken hala bu konuda ağlıyorlar.. Bu tip spelleri olmayan classlarda war; bknz: Shaman.. no fear,sleep,root,stun,poly vs..[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...