neverhood Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çok uzun zamandır yazmıyordum, ismimi hatırlayan vardır belki. Nedenine gelirse yaklaşık 3 aydır gerçekleştirilmesi oldukça zor bir hayalin peşinden koşuyordum. ve mutlu sonla bitti, dün chest de düştü ve stormrage setimi tamamladım. 8/8 stormrage sahibi, günde 2-3 tane "omfg m8 get a life" whisper ı alan bir druid olarak geriye bakıp düşünüyorum deydi mi diye sanırım deydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kralsın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 vay vay vay[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 http://wow.gimerstedt.se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 daha lisede isen 3 ay uzun bi süre o kadar kastıysan yazık olmuş. ama liseyi bitirmiş ve üniversitedeysen kas kasabildiğin kadar :P[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: ihpu, 07 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: daha lisede isen 3 ay uzun bi süre o kadar kastıysan yazık olmuş. ama liseyi bitirmiş ve üniversitedeysen kas kasabildiğin kadar :P 3 sene oldu lise biteli :) edit: üniversite biteli demişim nası beyin ambale olduysa [Bu mesaj neverhood tarafından 07 Kasım 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj neverhood tarafından 07 Kasım 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o zmn ne duruyorsun kas kas kas :) senden birde arifact bekliyoruz eh ulen okulum bitse bi off off[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende rogue shadowcraft seti bitirmistim dersane acıldı zevkini cıkaramadan bıraktım artık yaza:l[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Gören de her gün 10 kere bwl resetleyebiliyorsunuz sanacak ha. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Valla helal ossun =) darısı bizlerin başına =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 anam anam anam...biz daha wildheart toplayamadık millet stormrage bitirdi :P valla ne diyim neverhood hayırlı olsun...get a life m8 :D ah ulan yazın bırakmayacaktım şu oyunu...şimdiye neler toplamıştım...pfff neyse darısı benim başıma[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bir an once expansion gelsin de,server'in alageyigi olarak dolas istiyorum. Saka bir yana,gercek tebrikler bir daha.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Helal olsun abi,bende yeni wildheart bitirdim^^[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gz valla büyük basarı bence[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 helal valla.. PS: get a life m8 :P[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 evet gerçekten tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 helal valla screenshot bekliyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ss?[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tebrikler : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Soyle set ustundeyken bir ss koysaydin iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 omfg /bow[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tebrikler bence ss koyma öyle çirkin çirkin tier 2 set görmenin bir anlamı yok :P[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Tuor, 07 Kasım 2005 22:31 tarihinde demiş ki: tebrikler bence ss koyma öyle çirkin çirkin tier 2 set görmenin bir anlamı yok :P abi ssyi 1.9 da koyacam şu andaki görüntüsü traveler setin aynısı level 47-52 arası ungoroda falan düşen travelers seti var ya dandik o işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 off imrendim şimdi ,bende biraz tier 1 epic alayım 1 aya falan migrate edeceğim eski serverlardan birine Deli gibi tier 2 falan kasacağım :) bu arada hangi serversınız çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: MADBOY, 08 Kasım 2005 07:16 tarihinde demiş ki: off imrendim şimdi ,bende biraz tier 1 epic alayım 1 aya falan migrate edeceğim eski serverlardan birine Deli gibi tier 2 falan kasacağım :) bu arada hangi serversınız çok merak ettim Shattered Hand'deydik, Genjuros'a geçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar