Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Druidin hikayesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok uzun zamandır yazmıyordum, ismimi hatırlayan vardır belki. Nedenine gelirse yaklaşık 3 aydır gerçekleştirilmesi oldukça zor bir hayalin peşinden koşuyordum.
ve mutlu sonla bitti, dün chest de düştü ve stormrage setimi tamamladım.
8/8 stormrage sahibi, günde 2-3 tane "omfg m8 get a life" whisper ı alan bir druid olarak geriye bakıp düşünüyorum deydi mi diye
sanırım deydi :)
Mesaj tarihi:
daha lisede isen 3 ay uzun bi süre o kadar kastıysan yazık olmuş. ama liseyi bitirmiş ve üniversitedeysen kas kasabildiğin kadar :P[signature][hline]dorf rogue, haumarush
Mesaj tarihi:
said:
ihpu, 07 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
daha lisede isen 3 ay uzun bi süre o kadar kastıysan yazık olmuş. ama liseyi bitirmiş ve üniversitedeysen kas kasabildiğin kadar :P

3 sene oldu lise biteli :)

edit: üniversite biteli demişim nası beyin ambale olduysa

[Bu mesaj neverhood tarafından 07 Kasım 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj neverhood tarafından 07 Kasım 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
anam anam anam...biz daha wildheart toplayamadık millet stormrage bitirdi :P valla ne diyim neverhood hayırlı olsun...get a life m8 :D

ah ulan yazın bırakmayacaktım şu oyunu...şimdiye neler toplamıştım...pfff neyse darısı benim başıma[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...)

Mesaj tarihi:
helal valla..

PS: get a life m8 :P[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior
EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior
Mesaj tarihi:
tebrikler

bence ss koyma öyle çirkin çirkin tier 2 set görmenin bir anlamı yok :P[signature][hline]Tuor Delarren
Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage
Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin
Mesaj tarihi:
said:
Tuor, 07 Kasım 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
tebrikler

bence ss koyma öyle çirkin çirkin tier 2 set görmenin bir anlamı yok :P

abi ssyi 1.9 da koyacam şu andaki görüntüsü traveler setin aynısı
level 47-52 arası ungoroda falan düşen travelers seti var ya dandik
o işte :)
Mesaj tarihi:
off imrendim şimdi ,bende biraz tier 1 epic alayım 1 aya falan migrate edeceğim eski serverlardan birine Deli gibi tier 2 falan kasacağım :) bu arada hangi serversınız çok merak ettim
Mesaj tarihi:
said:
MADBOY, 08 Kasım 2005 07:16 tarihinde demiş ki:
off imrendim şimdi ,bende biraz tier 1 epic alayım 1 aya falan migrate edeceğim eski serverlardan birine Deli gibi tier 2 falan kasacağım :) bu arada hangi serversınız çok merak ettim

Shattered Hand'deydik, Genjuros'a geçtik
  • Yeni Oluştur...