ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 .go komutuyla kendi yarattığım yere nasıl gidebilirim ? mesela .go tele yapmak istiyorum ve yaptığım tele room a gitmek istiyorum ?[hline]Ismayil U¢anpehlivan... :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 up[hline]Ismayil U¢anpehlivan... :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 spheremap.scp den bi region yaratıcaksın ismini tele yaparsın .go tele dersin herale böle bişi sordugun şeyle hiç ilgilenmedim fakat böle olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Koordinatlarını kaydedersin, yazarsın bi yere olur biter ne kasıyosun kendini[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 tam olarak ne yazacam ?[hline]Ismayil U¢anpehlivan... :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: gn00m, 05 August 2003 22:24 tarihinde demiş ki: tam olarak ne yazacam ?[hline]Ismayil U¢anpehlivan... :rock: .go xxxx,xxxx gibi ornek: .go 5618,2040[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Önce tam olarak gitmek istediğin yerde durup .where yazarsın kafanın üstünde çıkar koordinatlar.Onları bi kağıda bişey not edersin.Atıyorum 4857,3874,0 ise .go 4857,3874,0 yazıcaksın.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 sphere mapte tanımlayabiliyordun o noktanın koordinatlarını.. yani atıyorum Britain yazdıgında britin tam olarak neresine cıkacagın bellidir. scp ye bak ona göre yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 [area Tele] //flags //x1,y1,x2,y2 p=x,y x1,y1: kendi bolgen yapacagin dikdortgenin bir kosesi. x2,y2: yukaridakinin karsi kosesi (.nuke kullanir gibi bir mantik) x,y: .go tele dediginde varacagin yer.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar