Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 50 yılın ödüllü fotoğrafları

puritania

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şu linke bi göz atın derim:
www.milliyet.com.tr/content/galeri/tamsayfa/50yil/default.asp?id=50
burda son 50 yılın ödllü fotoğrafları var. hepsi de çok çarpıcı. şahsen bazı fotoğaflara bakınca (çoğu fotoğraf demeliyim belki de) gözlerim doldu, çok duygulandım. baktığınıza pişman olmıcaksınız:)[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

63/72/80/84/03 beni bitirdi =( çok kötü oldum çooooooookkkkkkkk[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..."
-"The lesson is in the struggle, not in the victory!"
-"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!"
Sosyal ağlarda paylaş

1957 çok ilginç bir olay
1958 de ki fotoğraf harika
1971 fotoğrafı çok ünlü bir fotoğraf.

Diğerleri ise gerçekten çok kötü yaptı beni. arkadada Muse çalıyordu zaten pff[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

her birinin içeriği çok çarpıcı ama 1990 tam bir rembrandt tablosu.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok guzel fotolar var aralarında.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

1984 yılındaki Union Carbide faciasını National Geograpic çok süper bir belgeselle sunmuştu. Denk gelirseniz izlerin derim. Ölümcül saniyelerdi galiba programın adı. Ciğerlerde biriken kanla insanın kendi kendini boğması sonucu bincler insan öldü. methyl isocyanate adlı kimyasal öldürmüş o kadar insanı.

[Bu mesaj nvda tarafından 28 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

of içim parçalandı
yukarda insanın insana yaptığından büyük kötülük yok diyen arkadaşa +1 veriyorum
sonrada halime şükrediyorum.
bir insanın sahip olduklarının değerini anlaması içinb u fotoğrafları göstermek yeter heralde.

bu arada sanırım bu yarışmanın konusu savaş acı vs. gibi şeyler heralde o yüzden bunlara ödül vermişler,bir sürü yarışma var sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...