puritania Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 arkadaşlar şu linke bi göz atın derim: www.milliyet.com.tr/content/galeri/tamsayfa/50yil/default.asp?id=50 burda son 50 yılın ödllü fotoğrafları var. hepsi de çok çarpıcı. şahsen bazı fotoğaflara bakınca (çoğu fotoğraf demeliyim belki de) gözlerim doldu, çok duygulandım. baktığınıza pişman olmıcaksınız:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 haklısın cok carpıcı fotograflar[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 1963 ile 1966 cok carpıcı geldi[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 çok kötü oldum yaa =([signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben özellikle 2001 yılının fotoğraına takıldım, zaten önceki kareler beni ağlama moduna sokmuştu, 2001 ile beraber zirve yaptım.[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 1989'da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 of 1984 ve 1982 feciymiş. [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 28 Ekim 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 63/72/80/84/03 beni bitirdi =( çok kötü oldum çooooooookkkkkkkk[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 1957 çok ilginç bir olay 1958 de ki fotoğraf harika 1971 fotoğrafı çok ünlü bir fotoğraf. Diğerleri ise gerçekten çok kötü yaptı beni. arkadada Muse çalıyordu zaten pff[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 2003 bitirdi beni 1984 resmini gorunce daha bakmadım.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 her birinin içeriği çok çarpıcı ama 1990 tam bir rembrandt tablosu.[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 etkileyici fotolar..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 84 inanılmaz. çok kötü oldum ben de herkes gibi. ama dikkatimi bişey çekti. genel olarak hep kötü olaylara ödül verilmiş. güzel anları yakalayan fotografcılar yok mu hiç.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 gerçekten çok guzel fotolar var aralarında.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 güzel pek bişey olmamış sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 1984 yılındaki Union Carbide faciasını National Geograpic çok süper bir belgeselle sunmuştu. Denk gelirseniz izlerin derim. Ölümcül saniyelerdi galiba programın adı. Ciğerlerde biriken kanla insanın kendi kendini boğması sonucu bincler insan öldü. methyl isocyanate adlı kimyasal öldürmüş o kadar insanı. [Bu mesaj nvda tarafından 28 Ekim 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcanin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 garip o kadar foğraf arasında iç açıcı 1 kare bile yok insanın insana yaptığı kötülükten büyük kötülük yok bu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Güzel fotoğtaflar hepsi neredeyse madalyonun diğer yüzünü çok güzel gösteriyor...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Gerçekleri saklamanın imkanı yok. Dünyaya acının, savaşın zulum'un hakim olduğu kesin. Çok başarılı fotograflar hepsi.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Union Carbide nasıl hala ayakta kalabiliyor[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 çok iç karartıcı :([signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 fotoğrafçıların çoğu amerikalı. amerika kendi yaptıklarını resimlemiş gibi yorumladım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 of içim parçalandı yukarda insanın insana yaptığından büyük kötülük yok diyen arkadaşa +1 veriyorum sonrada halime şükrediyorum. bir insanın sahip olduklarının değerini anlaması içinb u fotoğrafları göstermek yeter heralde. bu arada sanırım bu yarışmanın konusu savaş acı vs. gibi şeyler heralde o yüzden bunlara ödül vermişler,bir sürü yarışma var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 63,80,83,84 de sinirlerim harap oldu hepsi çok üzücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 çok çarpıcı fotraflar var arşivledim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar