Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

POkemon Onlinedan Bir SS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yandaki pokemon robottan başka bişey değil.. Keşke biraz daha estetik yapabilseler :D Karakter çizimlerini geçtim Pokemonlar estetik olsa bari.[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Mesaj tarihi:
bunada şükür et elindekiyle yetin :P ehehe ben 2d grafiklerle olmasını tercih ederdim ^^ game boy daki gibi[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
bilmem ki :P inş. kıyafet reng, f,lşan değişir böyle herkes aynı ıyy irenç ^^ gerçi daha alpha da euhee[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 27 Temmuz 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
yandaki pokemon robottan başka bişey değil.. Keşke biraz daha estetik yapabilseler :D Karakter çizimlerini geçtim Pokemonlar estetik olsa bari.

o yandaki ya polygon yad apolydon 2 adlı pokemon ve onun şeklki oyle... robot gibi...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
nelerle savaşılıyo orda çizgi filimindeki gibi mi :D:D:D
hani pokemonunla ilerliyon başka pokemonları yakalıyorsun onlarda senin oluyo :Ç onlarıda kullana biliyorsun
öyle mi ? :S
Mesaj tarihi:
Köşedeki listede bi Mew gördüm ben :D Mewtwo da yakalayalım tam olsun :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
-Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar.
*3 elf tarafından tepelendikten sonra*
-Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden?
_sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Mesaj tarihi:
zaten 3d Anime budur yaw :> daha nası olucakki? Bence süper.Pc kasmıyacak görüntüsü var.Süper bence grafikler.. Beni yeterince tatmin etti.[signature][hline]Pff bune ya..
Mesaj tarihi:
said:
Heidestimmung, 30 Temmuz 2005 11:36 tarihinde demiş ki:
Aslında görüntüleri anime(çizgi film)tarzında yapsalar daha iyi olurdu

Muhteşem olurdu öle bişi yapsalardı :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Mesaj tarihi:
abi 3 boyutunda değilim oyunun...yellow version görüntüsünde bir onlayn oyunda olabilir yeterki harita büyük ve lagsiz olsun...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
  • Yeni Oluştur...