naduko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 essay yazamıorum varsa bi tutoriall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sırayla : e-s-s-a-y harflerine basıyorsun, eğer kağıt kalemle yapmak istiyorsan : adım 1: Kağıdı düz bir zemine seriyoruz. Elimize kalemimizi alıyoruz.. (Bakın burası önemli sakın kağıdı elimize alıp kalemi masaya sermeyelim, ayıp olur) Sonra sırasıyla buradaki şekillerin aynısını arada tire (-) olmadan çiziyoruz. Şekiller arasında makul bir ölçü bırakıyoruz.. e-s-s-a-y (essay) Büyük harfle: ESSAY bitti..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ahaha :) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hastamısınız lan siz![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Onur olm iyi etmişin böyle bi konu açarak. Ben de essay yazarken yazacak bişeyler bulma hakkında bilgi istiyorum. Böle 1 saatlik sürenin 55dakikasında düşünüp kalan 5 dakikasında yazmak baya zor oluyo :D[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eflatun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Half_Cow, 04 Kasım 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Onur olm iyi etmişin böyle bi konu açarak. Ben de essay yazarken yazacak bişeyler bulma hakkında bilgi istiyorum. Böle 1 saatlik sürenin 55dakikasında düşünüp kalan 5 dakikasında yazmak baya zor oluyo :D önce brain storming yapıcaksın yani aklına gelen ilgili ya da ilgisiz herşeyi yazıcaksın soora aralarından eleme yapıcaksın...mesela bana bi konu sööle ben sana örnek veriyim...günün birinde birine essay yazmak için yardım ediceem aklıma gelmezdi ki ben de zorlanırdım ama aştık tabi bunları...bye![signature][hline]senle ben batı doğuuu, ama dünya yuvarlaaaakkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 eflatun mesela konu sölüyüm sana..hmmm....şehir yaşamıyla kırsal alandaki yaşamın karşılaştırılması..brainstorming olayını yapıorumda benim asıl sorunum introduction ile conclusion paragrafları bi yardım bea:)bakarsın bende ilerde birilerine yardım ederim sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bi kere hangi konuyla ilgili yazman gerekirse o konunun çok önemli olduunu bilicen: ör. Şehir yaşamı ile kırsal alandaki hedelerin birbirinden farkı çok önemlidir. ör2. Kanatlı sincapların mikroorganik yapıları çok önemlidir. vs. sonradan hani olur ya uzaydan başlar hücreye kadar iner. öyle bi giriş yapıcan. ör. Bilindiği gibi dünyamızda bir çok kıta, bir çok da şehir vardır Şehirlerde de ebelek vardır falan falan. al sana intro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bide conclusion alıyım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eflatun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 şincik...önce şey die başla ne biliyim insanlar neden şehir yaşamını seçer ya da neden kırsal yaşamı seçer?bunun hakkında bişiler yaz.soora avantajlarını ve dezavantajlarını yaz,avantajları daha azdır kırsal kesimin o yüzden önce ondan bi bahset body bölümünde mesela şey de insanlar birbirini tanır ,ilişkiler daha sıcak olur falan de ha bi de bak gıdalardan bahset, kırsal kesimde köyde falan daha doğal mesela.soora da şehirde yaşamanın avantajlarını yaz.iş bulma olanağı,ne biliyim gerşey daha kolay bulunur ne biliyim çoğalt işte ama bunun yanında olumsuz yanları da var hava kirliliği,trafik, kalabalık falan filan işte.artık bunları hangi paragrafta bahsetcen onu sen ayarla mesela kırsal kesimi ayrı al soora da şehre geç aynı paragrafta avantajını ve dezavantajını yaz.ya da şehirde yaşamanın avantajını ve dez avantajını da bölebilirsin böölece 3 tane body olur...conclusionda da sen nerde yaşamayı tercih ederdin onu yaz bi de nedenlerinden bahset kapa konuyu.bu kadar, biraz uzadı ama...kolay gelsin![signature][hline]senle ben batı doğuuu, ama dünya yuvarlaaaakkk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ok saol bende buna benzer bişeler karaladım bakalım vercez hocaya artk pzartesi:)bakalım artk azarmı kayar tebrik mi eder:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ne essayi?Argumentative?Compare&Contrast vs. ?[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 compare and contrast:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eheh güzel olmuş [Bu mesaj SavagE tarafından 07 Kasım 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben hiç beceremiyorum nolucak??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar