bejawe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 evet arkadaslar kayidimi oldum su andada dallas/forth worth dayim eger kayit oldugum okulda okuyan patici warsa ozelime msj atsin tanismak isterim cooook[signature][hline]
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Cool...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 patiler o kadar yayıldımı yaww kac para bayıldın[signature][hline]:))) !!! ........................
eldar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 çok para bayılmamıştır ya christian fln diyo
Logi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bence çok para vermemiştir. Amerikada bir üniversitede okumanın yıllık maliyeti okulun bulunduğu eyalate (New York, Washington vb. eyaletlerde çok çok daha pahalı mesela) ve giden kişinin yaşam standartına (ver elini o konser bu konser yaparsa mesela artar) göre ortalama 20.000$ ile 40.000$ arasında. Arkadaş Texasta bir üniversiteye gittiğinie göre tahminen yıllık 25.000$ ile 30.000$ arasında bir parayla rahatlıkla yaşayabilir orada diye tahmin etmekteyim. Not: Burssuz okuduğunu varsaydım.
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Ya 12000$ ama bu hazirlik bolumu kendim bolum sececegim zaman dahada artacak ayni turkiyedeki ozel unviersteler gibi ama benim topick acmadaki niyetim dallas fort worth da warmi yokmu onu ogrenmekti :)[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar