Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: kymophobia, 22 Ağustos 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Torrentte ne zaman biteceğini biliyorsun da işte biraz ayar yapmak lazım (ADSL için konuşuyorum). Portları ayarlar, firewall'u düzenlersen 25k stabil çekersin. Ben en son 3 DVD koydum arka arkaya, 4GB desen ortalama, 3 günde bitmişti hepsi. Tabi bunun yanında anime paylaşan adamları bulmak gibi bir dert var, ona hiç girmiyorum... Cahilliğime verin, bu yöntemin herhangi bir dezavantajı var mı? Tam nasıl olduğunu bilmiyorum. Makineye virüs gireceğine 7 gün beklesem daha iyi çünkü...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Valla bende bir sorun olmadı şimdiye kadar -ki 0.4 versiyonundan beri torrent, son 1.5 senedir de ADSL + torrent kullanan birisi olarak sanırım deneyimli sayılabilirim-, olacağını da sanmıyorum. Sadece makinaya Zonealarm kuruyorum, onun dışında hiç derdim olmadı cidden... Torrent ile zaten virüs de almadım...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yok torrenti bende kullanıyorumda hız için port açmak falan güvenli olur mu diye merak ettim.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Port aç, firewall'u kapat ama sonra en azından bir Zonealarm kur. Millet senin bilgisayarına girmez çünkü, 256k ile uğraşmaz. Sadece açık saldırılar yapan aptallar çıkar, onlardan saldırmak için yazılım yeterli.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Saolasın bana tehlikeli göründü. Daha yaz başında makinenin internet protokolünü yakan bazı sevenlerim varda:) Sen saol yine:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bakirköy civarlarinda anime değiş/tokuşu yapan varsa Msnini verebilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ya genelde kadıköy de yapıyorum ama sayı ve niteliğe göre bakırköy e de açılabilirim.Sonuçta ulaşım kolay şehir dışına yolluyoruz bakırköy mü olmıyacak.Listeme alttaki linkden ulaşabilirsin.Yeni gelen 1-2 şeyi daha eklemedim.Bugün yrn eklerim.Listeye bak ilgilenirsen özel mesajdan irtibat kurarsın.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kymophobia sen torrent programı olarak ne kullanıyorsun?Bi de programlar performansa hiç etki ediyor mu?[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 BitComet ve BitTornado kullanıyorum. Pek etkilemiyor ama programların yöntemleri farklı olunca, hız sorunları oluşabiliyor. Misal Azureus'un yeni versiyonundan bir türlü performans alamadım. BitLord kullananlar var, ben onu da sevemedim. Bir de BitDragon var ama onun da bazı ayarlarını yapamadım malesef... Program tamamen japon mahsulü olunca tabi...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Listem güncellendi, takas ya da satın almak için bana ulaşabilirsiniz. Tamamı yüksek kalite animeler için, iletişim yolları imzamda...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Elimde şu ana kadar çıkmış bütün animelerin en iyi versiyonu ve oldukça kabarık bir hentai arşivi var. Takas edeceğimiz hiç bir şey olmadığı için sadece satıyorum ama oldukça ucuz bir fiyata. Sadece dvd basıyorum o yüzden cd yok :) Ama illa sadece trade istiyorum derseniz TV serileri ile trade edebilirim. Tabi ki dvd kalitesinde olması lazim. Stargate,farscape harici tüm sci-filer , özellikle dawson's creek, ve diğer tv serileri de olur. Türkiye'de ki en iyi arşiv falan demiyecem çünkü dediğim gibi elimde olmayan bir anime yok ve hepsi çıkarılmış en iyi kalitelerde. Şimdiye kadar hiç anime satmadım ama şu anda satmamın nedeni de paraya ihtiyacım olması. O yüzden dediğim gibi ucuz anime almak isterseniz kontak bilgilerim aşşağıda. ICQ: 99616000 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 http://geocities.com/akuma_blade/my_final_heaven.txt 19 Eylül akşamına kadar Trade yapabilecek durumda olan varsa mail atsın görüşelim.İzne geldim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Listem güncellendi... Arşiv gitgide devleşiyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Listemdeki son animeler; .hack/Dusk: Legend Of Twilight Bracelet .hack/Liminality OVA .hack/Sign 2X2 Shinobuden 3x3 Eyes 3x3 Eyes OVA 1 A Chinese Ghost Story A Wind Named Amnesia A.D. Police Adolescence Of Utena Movie Advancer Tina Ai No Kusabi Ai No Kusabi LQ Ai Yori Aoshi Ai Yori Aoshi Enishi Ail Maniax Air Air Airmaster Aishimai Aishiteruze Baby Ajimu Kaigan Monogatari Akiba girls Akira Angel Sanctuary OVA Angelic Layer Angelique OVA 1 - Shiroi Tsubasa no Memoire Angels Egg Angels In The Court Appleseed Appleseed 2004 Appleseed 2004 DVD Extra Arc The Lad TV Area88 Argento Soma Argento Soma OVA Arion Armitage 3 OVA Armitage III, Dual Matrix Armitage III, Poly Matrix Armitage III, Poly Matrix Avenger Ayashi No Ceres Azumanga Daioh Azumanga Daioh Movie Bagi, The Monster Of Mighty Nature Bakuretsu Tenshi Balthus Balto 2, Wolf Quest Bastard Battle Angel Alita CG Movie Special Battle Angel Alita OVA Battle Arena Toshinden Battle Athletes Movie Battle Programmer Shirase Battle Team Lakers EX Beck Berserk Berserk Dual Audio DVD.RIP Berserk Dual Audio TV.RIP Berserk Outtakes Beyond The Clouds Bible Black Bible Black Gaiden Black Jack Special OVA Black Jack, Movie (1996) Black Mail Black Mail 2 Black Widow Blame! Extra Log Collapsed Data Blame! Ver. 0.11 Bleach Bleach OVA 1, Jump Festa 2004 Anime Tour Blood, The Last Vampire Blood: The Last Vampire Blue Gender Blue Gender, Warrior Movie Blue Submarine No:6 Body Transfer Bondage House Bondage Queen Kate Bottle Fairy Uncut Brain Powerd Brigadoon, Marin To Melan Bubblegum Crash! OVA Bubblegum Crisis OVA Bubblegum Crisis Tokyo 2040 Cage Canary Candy Candy Movie Canvas Card Captor Sakura Card Captor Sakura Movie Card Captor Sakura Movie 2, Enchanted Cards Cat Girl Nuku Nuku Cat Soup OVA Cathedral, Short Movie Chibi Maruko Movie Chimera Chobits Chobits Special Chrno Crusade Chronicles Of Riddick: Dark Fury Chrono Trigger OVA Chrono Trigger OVA: Remastered VHS City Of Sin Comic Party Revolution OVA Cooking Master Boy Cosprayers Cosprayers DVD Cosprayers Movie Cowboy Bebop Cowboy Bebop Movie Crest Of The Stars Curse The Undead Yoma OVA D.N. Angel Da Capo Dark Shell Darkside Blues Darkwing Duck Season 1 Dears Demon City Shinjuku: Monster City Demon Warrior Koji Demonbane OVA Detective Conan: La Decimocuarta Victima Castellano Diary Of Tortov Roddle Digi Charat Mini Series Divergence Eve Season 2, Misaki Chronicles Dragon Ball Z Movie 7, Super Android 13 Dragon Blade Dragon Blade Movie Dragonball Dragonball GT Movie, A Hero's Legacy Dragonball GT, Funimation Lost Episodes Dragonball Movie 2, Castle Of The Sleeping Princess Dragonball Movie, Path To Power 10th Anniversary Special Dragonball Z Movie, Bardock The Father Of Goku Dragonball Z Movie, Destroy The Saiyajin Dragonball Z Movie: History Of Trunks Early Reins Elfen Lied Elfen Lied OVA Erementar Gerad Erotic Torture Chamber Escaflowne, The Vision of Excel Saga eX-Driver Movie Fafner In The Azure, Dead Aggressor Fantastic Children Fatal Fury Movie Fatal Fury Ova 1 Fatal Fury OVA 2 Final Approach Final Fantasy Advent Children S1 Final Fantasy Advent Children, The Making of Final Fantasy Unlimited Final Fantasy VII, Advent Children Final Fantasy VII, Advent Children Last Order OVA First Kiss Story OVA Fist Of The North Star Movie Flashback Game FLCL: Furi Kuri FLCL: Furi Kuri Fruits Basket Full Metal Alchemist Full Metal Fumoffu Full Metal Panic Full Moon Wo Sagashite Futurama 5 Sezon Future Boy Conan Galaxy Angel Galaxy Railways Gankutsuou Gantz First Stage Gantz Second Stage Gasaraki Gatekeepers 21 Generator Gawl Gensou Maden Saiyuuki TV Getbackers Ghost In The Shell Ghost In The Shell: Innocence Ghost In The Shell: Innocence CAM Ghost In The Shell: Innocence Musical Ghost In The Shell: Stand Alone Complex Ghost In The Shell: Stand Alone Complex 2nd Gig Ghost In The Shell: Stand Alone Complex Tachikoma Specials Gibomai Stepsister Gilgamesh Girl Next Door Glass Mask Golden Boy Golden Boy LQ Good Morning Call OVA Grave Of The Fireflies Great Teacher Onizuka: GTO Grenadier G-Taste OVA Guardian Hearts Gundam Evolve Gundam Seed Gundam Seed Astray OVA Gundam Seed Destiny Gundam Wing: Endless Waltz VHS Gundam X Gundam X OVA Gundam ZZ Gungrave Gungrave OD OVA Gunslinger Girl Hajime No Ippo Hajime No Ippo Movie, Champion Road Hajime No Ippo OVA, Extra Round - Mashiba vs Kimura Hanaukyo Maid Tai Hanaukyo Maid Team, La Verite HaniHani, Operation Sanctuary Happy World OVA Heavy Metal 2000 Hellsing Hellsing Hellsing Special Hikaru No Go Howl's Moving Castle Hungry Heart, Wild Striker Hunter X Hunter Hunter X Hunter OVA 1, Original Video Animation Hunter X Hunter OVA 2, Greed Island Hunter X Hunter OVA 3, Greed Island Final I Wish You Were Here Idol Project If I See You In My Dreams OVA Iketeru Futari Im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Listem dosya formatları ile birlikte güncellendi.İmzadan ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Animenfo'daki listemi istediğim gibi güncelleyemiyorum gerçek listemi görmek isteyen bi pm atsın, hemen yollayayım[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Liste güncellendi, edinmek isteyenler için; www.kymophobia.com/Anime_5_Kasim_2005.zip İçinden HTML formatında çıkacak liste, herkes sorunsuz görebilir böylece.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Noir ogm için arşivimi açacağım olan özel msj atsın takas yapacam (aradığınız kesin benle vardır merak etmeyin... olmadı kerimde vardır hehe)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Selamlar anime listem burda http://www.geocities.com/saint_fallen/yeni_anime_listesi_29102005.xls sadece takas ile ilgileniyorum. İstanbuldayım. Takas yapmak isteyenler özel mesaj atabilirler.[signature][hline]www.animanga.gen.tr anime ve manga tutkunlarının vaadedilmiş toprakları [Bu mesaj tsukikage tarafından 08 Kasım 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tsukikage tarafından 08 Kasım 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: SenariouS, 08 Kasım 2005 17:34 tarihinde demiş ki: Noir ogm için arşivimi açacağım olan özel msj atsın takas yapacam (aradığınız kesin benle vardır merak etmeyin... olmadı kerimde vardır hehe) OGM yerine KAA AC3 5.1 DVDRIP AVI var elimde istersen...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bayağı zaman geçmiş üzerinden... 1075 civarı (sanırım bu rakam, en son temizledim bir kısmını arşivden attım) anime var... http://www.kymophobia.com/Anime_01_Aralik_2006.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Anime listemi güncelledim. Özellikle devam eden seriler ve elimde olmayan her türlü anime- bilim kurgu dizi-manga için sadece takas yapmak istiyorum. İlgilenenler özel mesaj atsınlar... http://www.geocities.com/saint_fallen/al_01032006.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sars Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 herkese merhaba..takas yapmak isteyen arkadaşlarla görüşmek isterim.. [email protected] http://www.hemenpaylas.com/download/322980/SARS.xls.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Bana anime çekebilicek arkadaşlarla irtibata geçebilirim hala patilerse tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 benim listeciğim http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=mylist&uid=110096 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar