RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 turk irc serverlari varmi?söyle dcc den indirebilecegimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yok, en azından benim bildiğim yok.Ama bir ara birileri news grouplarda ara sıra ftp açıyordu o da olmuyor artık.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goksudayan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bende şunlar var ve takası açığım captain tsubasa europe(OAV 1 CD) captain tsubasa road to 2002(3 CD) naruto(4 cd) full metal alchemist(3 cd) yugioh(1 cd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurzon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 merhaba, benim listem http://kurzon-thegrudge.port5.com adresinde her zaman. oradan bakabilirsiniz. anime videolar, anime oyunları (ps1, ps2, pc), mangalar, j-müzik videoları, mp3'leri, anime soundtrackleri, oyun soundtrackleri, uzakdoğu korku filmleri vs... takasa her zaman açığım. icq numaram ve email adresim sitede. görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 http://www.animenfo.com/myanimedb.php?userid=56296[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben daha çok vizyon filmlerine sahibim ama animeye büyük ilgim var ve zamanında oldukça bilgi sahibiydim ama zamanla koptuk bu işten de :) 1- Ninja Scroll 2- Ghost in the Shell 3- Ghost in the Shell 2 4- Animatrix 5- DragonBall (normal, GT ve Z. Toplam 162 bölüm, wma formatında) 6- Captain Tsubasa 2004 (ilk 17 bölüm)[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madhal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 tum listeye su adreslerden ulasabilirsiniz. http://www.geocities.com/falloutday/anime.html http://www.geocities.com/falloutday/dvddivx.html takas yapmak isteyenler icin mail : [email protected] Listeme son eklenenler Great Teacher Onizuka 1-43 Hajime no ippo ova Hunter x Hunter OVA 1 Spiral 1 - 25 Sakura Diaries Uncut 1 - 12 Matantei Loki - Ragnarok 1 - 26 Ufo Princess Walküre 1 - 12 Narue no Sekai 1 - 12 The Hakkenden 1 - 11 Tokyo Godfathers (anime) I My Me Strawberry Eggs 1-13 Future Boy Conan 1-26 A Cheeky Angel 1-5 Kenran Butoh Sai 1-4 Ghost in the Shell S.A.C (M1) 1-26 Ghost in the Shell S.Al.C. (M2) 1-6 Ghost in the Shell 2 Innon. Samurai 7 1-11 Samurai champloo 1-15 Sokyu No Fafner 1-9 Tenjou tenge 1-15 Dedective Conan movie 1cd Ai yori aoshi~enishi~ GTo REAL Action Dizi 1-12 Popotan 1-12 Ai Yori Aoshi 1-26 Generator Gawl 1-12 initial D - Third Stage DNAngel 1-26 (7 cd) HunterXHunter 1-62 (18 cd) HunterxHunter OVA2 Greed Island 1-8 (3 cd) Kimi Ga Nozomu Eien 1-14 (4 cd) [Bu mesaj madhal tarafından 20 Ekim 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj madhal tarafından 20 Ekim 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj madhal tarafından 20 Ekim 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurzon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 madhal, sen daha önce takas yaptığım halil yaşar adlı arkadaşsın değil mi? of nihayet buldum (sanırım) seni :) yav bizim takas işimiz var sana ulaşamadım emailler filan gidince. sen de bir daha yazmadın. bana email yollar mısın bir? alışveriş yapalım, cd'lerin var bende, borcum var sana :) listenden tanıdık geldi umarım osundur :) görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaunlet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Amazondan aldığım kenshin mangalarının 3. ve 4. cildini satıyorum.*!içinde scanlarında bulunmayan ekstra bölümler var*...[signature][hline]Kılıcımı ileriye doğru tuttum, boşlugu kestim, büyük ateşin ortasında, rahatlatıcı bir esinti aktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ahanda bendekiler Elfen Lied 13 episode divx jap dub. /ing. alt yazılı Escaflowne 26 episode divx 2 dvd şeklinde jap dub. /ing alt yazılı ninja scroll 13 episode + movie divx 1 dvdde jap dub. /ing alt yazılı noir 26 episode divx 1 dvd jap dub. /ing alt yazılı Ghost in the Shell Divx japonca Ghost in the Shell : Innocence 2 cd Divx jap dub. /ing alt yazılı Sprited Away 2cd Divx jap dub. /ing alt yazılı One Piece 124 episode divx 5 dvd oldu jap dub. /ing alt yazılı (yayınlanmaya devam ediyor) elimdeki animelerin hepsi divx ve iyi kalitedir. garanti ederim. seslendirmeler japonca ve kendinden ingilizce alt yazılıdır. benim aradığım şimdilik full metal alchemist. iyi kalitedeki episodeları dvdye çeken biri olursa bendede istediği birşey varsa takas yapabiliim. yada direkt dvd alıp eline tutuşturabilirim. artık nasıl yapmak isterse. özelden veya buradan mesajlarınızı bekliyorum. istanbul üsküdar, bağlarbaşı, kadıköy, beşiktaşa ulaşabilirim. takasları elden yapmak tercih nedenim olacaktır. [signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] [Bu mesaj Odune tarafından 27 Aralık 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Odune tarafından 27 Aralık 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 anime listem bende de birşeyler birikmeye başladı biraz, kargoya git gel pek uğraşasım gelmiyor ama yine de bulunsun, belki net'ten indirmesi güç birşeylere rastlarım.. :) (heh gerçi bende de herkeste olan şeyler var genelde) record of lodoss harici hepsi japonca, ingilizce altyazılı. (nge almanca altyazılı ve bazı bölümleri iyi değil ama baştan uğraşasım gelmedi) bazıları aynı zamanda ingilizce seslendirmeli, anidb'de bulduklarım arasında en kaliteli olanları seçmeye çalışıyorum mümkünse. dvd'de çoğu, bazılarına horas-san el koydu ama geri alabileceğimi ümit ediyorum.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 31 Aralık 2004 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Update edilmiş listem DVDR aldım. Yakında elimdeki cdleri dvdye aktarmaya başlicam. o CDleri de kapladıkları toplam alan kadar boş dvd karşılığında verebilirim isteyenlere. ilgilendiğiniz bişey varsa PM atın... [signature][hline]Jaan, 26 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki: ÜĞstak atta odayı kısıp giridik. [Bu mesaj Grudge tarafından 31 Aralık 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeerli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 eğer bursada oturuyorsanız, eskiden show tv nin verdiği Gargoyles adlı anime serisinin tamamı mevcut, fakat ingilizce dublaj ve hiç alt yazı yok, toplam 4 dvd tutuyo, takas yapabilirim, istiyen olursa cd olarak verebilirim 25-26 cd yapıyo sanırsam (emin değilim), eğer aradığınız başka animeler varsa lütfen mesaj atın.[signature][hline]Why is it drug addicts and computer afficionados are both called users? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bu da benim listemin yarısı :) (Henüz listemi yenilemedim o yüzden yarısı eksik...) O iyi, çok iyi dediğim şey görüntü kalitesi... * işareti de divX demek, aralarında BS'ler de var (BS yeni bişi, dvd ayarları yapabiliyorsun... Atıyorum animeyi japonca ya da ingilizce dublaj seçenekli izleyebiliyorsun. Güzel bişi) Animatrix VCD/2CD Movie/Çok iyi Riddick-Korkunç Öfke Movie/VCD/1CD/Movie/Çok iyi Kimagure Orange Road-OVA Series 1/VCD/1CD/Movie/Çok iyi Cowboy Bebop-The Movie/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Memories /VCD/2CD/Movie/Çok iyi Metropolis /VCD/2CD/Movie/Çok iyi Venus Wars /*/1CD/Movie/Çok iyi Kiki's Delivery Service/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Blood The Last Vampire Movie/*/1CD/Movie/Çok iyi Porco Rosso/*/1CD Movie/Çok iyi Kah Doh Maru/*/1CD/Movie/Çok iyi Wonderful Days/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Laputa Castle In The Sky/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Spirited Away/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Grave Of The Fireflies/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Immoral Sisters /*/2CD/3 Bölüm Full/Çok iyi Hellsing/*/3CD/13 Bölüm Full Çok iyi Onegai Twins/*/3CD/12 Bölüm Full/Çok iyi Onegai Teacher/* 1CD/1,2,3,4. /Çok iyi Bible Black/*/3CD/6 Bölüm Full/Çok iyi Witch Hunter Robin /*/5CD/26 Bölüm Full/Çok iyi Angel Sanctuary/VCD/2CD/3 Bölüm Full/Çok iyi 3x3 Eyes /*/2CD/1,2,3,4,5. /Çok iyi Full Metal Panic/*/1CD/1,2,3. /Çok iyi Ah My Goddess-The Movie/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Mononoke Hime-The Movie/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Ninja Scroll-The Movie/*/1CD/Movie/Çok iyi Sailor Moon R-Promise Of The ROSE/*/1CD/Movie/Çok iyi Vampire Hunter D-Bloodlust/*/3CD/Movie/Çok iyi Samurai X-The Movie/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Sailor Moon SS-The Black Dream Hole/*/1CD/Movie/Çok iyi Sailor Moon S-Hearts In Ice/*/1CD/Movie/Çok iyi My Neighbor Totoro/VCD/2CD/Movie/Çok iyi Vindarya/VCD/1CD Movie/Çok iyi Berserk/* /6CD/25 Bölüm Full/Çok iyi Azumanga Daioh/*/7CD/26 Bölüm Full/Çok iyi Noir/*/7CD/26 Bölüm Full/Çok iyi Ghost In The Shell-Stand Alone Complex/*8CD/26 Bölüm Full/Çok iyi The Last Exile/*/7CD/26 Bölüm Full/Çok iyi Ghost In The Shell-The Movie/*/1CD Movie/Çok iyi Ghost In The Shell-Innocence/*/2CD/Movie/Çok iyi X-Driver-The Movie/*/1CD/Movie/Çok iyi Raxephon /*/1CD/Movie/Çok iyi Sin/*/1CD/Movie/Çok iyi Cowboy Bebop/*/2CD/15,17,19,20,22, /Special/İyi Naruto/*/4CD/1,3,5,9,10,11,15,17,44,59,69,82,89./Çok iyi Tokyo Underground/*/1CD/1./Çok iyi Akira/*/1CD/Movie /Orta Fushigi Yuugi/*/1CD/2,10,24,25./İyi Ninja Scroll/*/1CD/1./Çok iyi Naudessica/*/2CD Movie/Çok iyi Whistle/* 1CD/24./Çok iyi Bottle Fairy/*/1CD/8./Çok iyi Love Hina Again/*/2CD/1,2,3. Full/İyi Love Hina (Amatör Hentai)/* /1CD/Movie/İyi Revolountary Girl Utena/*/1CD/1,4./Orta Perfect Blue/*/2CD /Movie/Çok iyi Escaflowne (Fransızca)/*/1CD/Movie/Çok İyi Jubei Chan (Fransızca)/*/5CD/13 Full/Çok iyi Sakura Diaries/*/4CD/12 Full iyi NieA Under 7 Bath /*/5CD/13 Full/İyi[signature][hline]İMZAM: :) pati izi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 http://geocities.com/akuma_blade/my_final_heaven.txt Bu da benim naçizane liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Naruto Full +2 special var elimde.Onun disinda izleyip siliyorum cunku CD ve Hardiskte buyuk sıkıntı cekiyorum.Degis tokus yada isteyene satabılirimde.Yada internet sıkıntısı olanlar icin indire bilirim. adres:Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bendeki animeler Anime listem beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende yazayım tam olsun :) *full metal alchemist - 51/51 (akeep, shisensubs,spoon, sonchou karışık) *cowboy bebop - 26/26 *ghost in the shell 1 cd, ghost in the shell innocenece - 2 cd *grave of the fireflies- 1 cd *evangelion- 26/26 + 2 ova *macross zero- 5/5 *slamdunk- 8/101 *memories - 1 cd *last exile - 12/26 *serial experiments lain- 13/13(süper kalite her bölüm 640*480 KAA sürümü) *space adventure cobra - 5/31(.ogm)(sanırım 19 bölümü fansublanmış) *tenjou tenge - 3/26 *macross plus - 3/4 *noir - 17/26 cobra dışındakiler .avi formatında kaliteler şukela :) seriler tamamlandıkça yazarım buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Elimde Pek fazla yok ama isteyen olursa takas yapabilirim. İstanbul kadıkoyde buluşarak halledebiliriz.. Wolf's Rain 30 bölüm 1 DVD DVDrip Ghost in the Shell (yenisi) (türkçe altyazısı içinde) 1 CD (DVDrip) StarWars 20 Bölüm 2 CD yeterli kalitede.. Email : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Anime listem,eğer bunlar dışında birşey varsa trade yapabiliriz. Anime Listesi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://www.geocities.com/neonuclear/animelist.txt işte listem takasa açığım(hepsi anime deil 1-2 cartoon da var)[signature][hline]Zero was here... [Bu mesaj NeoZero tarafından 11 Şubat 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cult Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben anime/manga işine yeni giridm bakırköyde oturuyorum cok ufak olsada takas yapmak isteyen varsa email:"[email protected]" Ninjascroll(movie) Berserk 25 Bölüm Anime Berserk Manga Ghost in the shell (movie) Ghost in the shell 2 (movie) Spirited Away(movie) Akira(movie) Graveyard of Firefly(movie) Mononoke(movie) Vampire Hunter D(movie) bukdrck ^_^ hepsinin türkce altyazısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 simpsons'ın bütün bölümleri ghost in the shell in bütün bölümleri south parkın bütn bölümleri anime müzikleri pokemon kartları mauhauauhahahu:D[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 elinde teenage mutant ninja turtels olan street fighter olan jackie chan olan art of fighting olan varsa bana p.m atsın telefon açsın bişeyler yapsın işte[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 çizgi filmleri mi?[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar