Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Beyaz kadın ticareti[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: DeamoN, 04 August 2003 17:13 tarihinde demiş ki: yok abi deidlir yaw bu adamın işi hep gawurladır çünkü gavur değil zenci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Zenci kadın ticareti[hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 yok abi başka bişey masör olmasın bu :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 walla olabılır ama bence bu jaon turist rehberi faln oldu abi geçen gün samuray gibi de giyinimşti atl de.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 harem ağası ?[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hem senden başka herkes bayan hem de bilgisayarın var ? hmmmm aklıma olabilecek bi tek banka geliyo ama o da olmaz herhalde[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kadın dergisi falan mı çaliştiğin yer?[hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 yok abi benim dediğim gibi masör[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 masör - bilgisayar ? bilgisayarı robotlara bağlamışlar robotları yöneterek masaj mı yapıyolar :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ne malum kasa başında durmadığı hesabı felan alıyodur ! kasada da bilgisayar var diyelimki :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hehe güzel senaryo :P hatunlar full zencimi? yoksam patronmu zenci sadece :P :)[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bence jimnastik salonunda yönetici.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 online evcilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: DeamoN, 04 August 2003 20:25 tarihinde demiş ki: bence jimnastik salonunda yönetici.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran zuhghuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 zencilerle uğraşıyorum demedim. "işi gücü gavurlarla uğraşmaktı" demişler de. ben de gavur değil zenci dedim. Geçmiş zaman yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 kadınlar cemiyeti bilgi işlem merkezinde teknisyen[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Ya zeki arakdaşım sabrettim sabrettim Diyorsun ki işe girdim ama hangi işe girdiğimi söylersem öldürürler e açma be o zaman forum be aa kıl ettin şurda milleti ya Garbage Garbage bile değil yani garbage ötesi [hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan [Bu mesaj Forseti tarafından 04 August 2003 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 aldıgım tiyo: bbg ile ally mc beal harmanı bişi dedi. [Bu mesaj DeamoN tarafından 05 August 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Forseti kardeşim, ilk önce yazdıklarını, sonra yazdıklarımı bir gözden geçir. Sonra git şu üye olduğun forumların eski sayfalarını bir karıştır. Bunları yapmadan önce hepsini bir kenara not al ki, işin sırasını karıştırmayasın çünkü farkettim hard disk biraz küçük. Hay allah araya laf soktuk gitti mesajın başı tabi forseti'den. Forseti kardeşim, ilk önce yazdıklarını, sonra yazdıklarımı bir gözden geçir. Sonra git şu üye olduğun forumların eski sayfalarını bir karıştır. Bak bakalım acaba eskiden forumlarda yaptıkları şeyleri, girdikleri işleri hatta dinledikleri müzikleri birbirlerine anlatan, bundan keyif alan insanlar var mıymış? Acaba bu bir ultimatr/pepelek/paticik geleneğimiymiş? Acaba bu "zeki" arkadaşın üye olduğu süre zarfında kaç tane "Garbage"lik thread açmış? Bunları 1024 e 768 temiz bir web sayfasına html formatında yaz, sonra oku (önce yaz, sonra oku... yaz, oku sırasını karıştırma, yazmadan okumak zor olabilir) En son da elini en yakın elektrik prizine sok. Hadi geçmiş olsun ;) Bu arada uzatmayın beyler artık böyle heyecanlı gençler atlayıp şu gunn kardeşlerine terbiye ihsan eylemeye çalıştıkça tadı kaçar bu işin. Herhalde sandı ki ben 3 dakikada bir F5 le refresh edip "kikikir hala bulamadılar aman allahım çok heycanlandım laan" diyorum :) Not: forseti sen bu son kısmı okuma, senin için çok karışık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 bunda kötü olan ne sevincimii veya her neyse onu paylaşıyoz bende dayı olduğumda açmıştım topic garbage likte olmadı yani[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Kız lisesinde ingilizce öğretmenliği? *!Daha önceki topicten ipucu yakalamaya çalışmış ama anca bunu düşünebilmiştir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: DeamoN, 05 August 2003 00:12 tarihinde demiş ki: bır snıye ben yanlıs mı goruorum yane olamaz daha once nıckını bıle goremdıım bı adma gunn a laf edıo LOL bi de sabretmiş bi dakka. Deamoncuğum olayı bu boyuta taşımayalım. En yeni üye en eski üyeye dahi gerektiğinde "laf edebilir" yeter ki haklı (kendince de olsa olur) sebeplere dayansın. Burada arkadaşımız "bu kimdir nedir" demeden, en kötüsü benim mesajımı doğru dürüst okumadan mesaj atmış. O babda kulağını şeytiriym dedim. Yoksa tüm üyeler aynıdır. Ama bazıları daha aynıdır ;) edit: mesajımı bir daha okudum da (forseti kardeş, bak güzel bir ipucu, yakala hadi) "en yeni üye en eski üyeye hede hödö" derken sanki en eski üyeymişim gibi bi hava olmuş. Haşa ben daha yeni geldim sayılır. Genel bi etiquette olarak şeyttim (kız ema şunu çeviriversene :) [Bu mesaj Gunn tarafından 05 August 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: DeamoN, 05 August 2003 00:12 tarihinde demiş ki: bır snıye ben yanlıs mı goruorum yane olamaz daha once nıckını bıle goremdıım bı adma gunn a laf edıo LOL bi de sabretmiş[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran birinin tanınıp tanınmaması onun tanınan birine kendince haksız gördüğü bir konuda karşı çıkıp kafa tutamayacağı anlamına gelmez.burada herkes eşittir bildiğime göre eğer bazıları daha eşittir hükmü yoksa.ve bildiğim kadarı ilede yok son derece güzel bir ortam burası herkesin birbirine sıcak davrandığı.yoksa yeni gelenler die bi bölüm açıp ortamı tnaımak isteyenlere hoşgeldin die baloncuklar saçmazlardı değilmi?yani eğer yanlış bulduğun bir durum varsa istediğin kişiye fikrini üslubu ile bildirme hakkını kendinde bulabilirsin kanaatimce.[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: Nefr, 05 August 2003 00:21 tarihinde demiş ki: Kız lisesinde ingilizce öğretmenliği? *!Daha önceki topicten ipucu yakalamaya çalışmış ama anca bunu düşünebilmiştir* ağzımdan aldın lafı tam yazcaktım[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar