Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni oyun , yeni server

tunch

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar... Hepinizde biliyorsunuz artık yeni bir oyunumuz var. Beğensekte , bepenmesekte Star Wars Galaxies artık "action-based" bir oyun. Bu ne demek? Artık ping önemli bir unsur olucak oyunda. Buda özellikle bizim gibi dar yurtdışı çıkışı olan ve amerika serverlarına uzak mesafede oolan bir ülke için dezavantaj. Hazır oyun yenilenmişken , Oyuncular arsı savaş çok daha eglenceli olucakken (en azından mousela hedef alıcaz) neden bütün türk oyuncular olarak aynı AVRUPA serverına geçiş yapmayı düşünmüyoruz? Hem bütün arkadaşlarımızla aynı serverda oluruz , hem kalabalık/yoğun saati , bizim oynama saatlerimize daha uygun olan bir serverda oynamanın keyfini yaarız , hemde ping değerleri eclipse/corbantis gibi doğu yakası serverlarının yarısı kadr düşük olan serverlarda lag sıkıntısı yaşamadan oyunu oynama imkanına sahip olabiliriz.

Tartışmaya açılması gereken bir konu olduğunu düşündüm. Siz ne dersiniz?[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten infinitydeydim beklerim herkesi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

elder jedi'imi birakamam, ama yeni char yaratabilirim sizin için :)
belki sonra jedi transfer açılır o zmn gelirim :)[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur,
Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur
Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun,
Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun!
Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya;
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!..
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca arkansis abi 150 ping civarı fark ediyor Amerikan ve Avrupa serverları arası :) En azından tunch'unda dediği gibi hep birlikte oynarız.

Eclipse'deki charda , 150M civarı para vs. (itemlerimi vs. satsam) eğer başlarız diyiyorsanız gelin 0'dan Chimera'da vs. kasalım ben varım.Rebel bilem olurum :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

+1 derim sana...ama evet karakterlerimiz nolucak...transfer ucretlerini dusurseler olabilir..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sylian, 06 Kasım 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
MUTLAKA BAKIN

If you get stuck out in the middle of nowhere, you can call a shuttle to fly you to the nearest Starport.

Officers have the coolest abilities- An officer can call in bombing strikes every so often in which Tie
bombers literaly fly 20 feet overhead and bomb the crap out of the lair. This can be used in PVP, but
bear in mind players can move alot before it hits.

Lag is virtually gone in masses. Many things in the old system were server side to protect it from
hackers. For instance, if you wanted to sit your pc was like "Can I please sit down?" Server goes "Hang
on a sec, I'm busy....Alright go ahead". All the combat and basic stuff have been moved client side.
This means a huge improvement, especially in mass PVP.

BH missions work like the Star Wars Bounty Hunter game (long system to detail,googleit )

Yanliz lag sorununun client side olmasi bol bol hack ile karsilasacagiz demek oluyor

Lag sorun olmadığına göre(client based olduğu için) geçmemizde bi neden göremiyorum.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

bi saniye ya noluyo ne değişiyo???[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim eclipsede, infinityde, briada, lowcada, corbantistde full temp chalarim var benim icin pek farketmiyor fakat xeon benim icin her zaman ilkerin toon u oldugundan ona özen gösteryirom sonuncta tüm veteran rewardlarim, emegim vede itemlarim ondan belki serverlar arasi char degisimine izin verir bu sefer soe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...