tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Selam arkadaşlar... Hepinizde biliyorsunuz artık yeni bir oyunumuz var. Beğensekte , bepenmesekte Star Wars Galaxies artık "action-based" bir oyun. Bu ne demek? Artık ping önemli bir unsur olucak oyunda. Buda özellikle bizim gibi dar yurtdışı çıkışı olan ve amerika serverlarına uzak mesafede oolan bir ülke için dezavantaj. Hazır oyun yenilenmişken , Oyuncular arsı savaş çok daha eglenceli olucakken (en azından mousela hedef alıcaz) neden bütün türk oyuncular olarak aynı AVRUPA serverına geçiş yapmayı düşünmüyoruz? Hem bütün arkadaşlarımızla aynı serverda oluruz , hem kalabalık/yoğun saati , bizim oynama saatlerimize daha uygun olan bir serverda oynamanın keyfini yaarız , hemde ping değerleri eclipse/corbantis gibi doğu yakası serverlarının yarısı kadr düşük olan serverlarda lag sıkıntısı yaşamadan oyunu oynama imkanına sahip olabiliriz. Tartışmaya açılması gereken bir konu olduğunu düşündüm. Siz ne dersiniz?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 +1[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 elder jedi charı ve bırakmak istemediği eşyası olanlar var. gerçi bana respec hakkı yetmez böyle bi oyunda 2 charımın haricinde 1-2 char daha açmayı düşünüyorum başka serverlerde.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 elder jedi olunca nooluyo?[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 item lar fln.. guzel bi kristal fln aliolar onlari daha guclu yapicak[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Jedi karakter transferi gelir gelmez gecerim baska turlu gelebilecegimi sanmiyorum ayrica chimera a felan gecelim guzel bir server orasi hemde kalabalik =) [Bu mesaj Sylian tarafından 06 Kasım 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 zaten jedi karakter açabilicez gittiğimiz serverda[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İyi de yillarca ugrasip edindigimiz itemler var ne bileyim bh armoru var jetpack parcalari var sonra desert skiff var ayrica master robe alacagiz direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben zaten infinitydeydim beklerim herkesi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yeterli insan toplanırsa düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 elder jedi'imi birakamam, ama yeni char yaratabilirim sizin için :) belki sonra jedi transfer açılır o zmn gelirim :)[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sen zaten avrupaya bir kısım amerika üzerinden tekrar geri geliyorsun ne pingi ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ehehe o zaman başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Arkansis, 06 Kasım 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Sen zaten avrupaya bir kısım amerika üzerinden tekrar geri geliyorsun ne pingi ? yok öle bişey :) eclipse te motor çıkarmak için beklerken infintyde gezegenden gezegene geçiyordun...[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oaho EU serverınde 330 ping alıyordum zaman zaman eclipse de 220 alırken NY üzerinden geliyor bazı kablolar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Arkadaşlar Japon serverlarında oynayalım Amerika'lılardan cacık olmaz :D Adamların serverları o kadar iyi ki restart atmaya gerek duymuyorlar :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ayrıca arkansis abi 150 ping civarı fark ediyor Amerikan ve Avrupa serverları arası :) En azından tunch'unda dediği gibi hep birlikte oynarız. Eclipse'deki charda , 150M civarı para vs. (itemlerimi vs. satsam) eğer başlarız diyiyorsanız gelin 0'dan Chimera'da vs. kasalım ben varım.Rebel bilem olurum :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 +1 derim sana...ama evet karakterlerimiz nolucak...transfer ucretlerini dusurseler olabilir..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Sylian, 06 Kasım 2005 13:28 tarihinde demiş ki: MUTLAKA BAKIN If you get stuck out in the middle of nowhere, you can call a shuttle to fly you to the nearest Starport. Officers have the coolest abilities- An officer can call in bombing strikes every so often in which Tie bombers literaly fly 20 feet overhead and bomb the crap out of the lair. This can be used in PVP, but bear in mind players can move alot before it hits. Lag is virtually gone in masses. Many things in the old system were server side to protect it from hackers. For instance, if you wanted to sit your pc was like "Can I please sit down?" Server goes "Hang on a sec, I'm busy....Alright go ahead". All the combat and basic stuff have been moved client side. This means a huge improvement, especially in mass PVP. BH missions work like the Star Wars Bounty Hunter game (long system to detail,googleit ) Yanliz lag sorununun client side olmasi bol bol hack ile karsilasacagiz demek oluyor Lag sorun olmadığına göre(client based olduğu için) geçmemizde bi neden göremiyorum.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya lagdan değil asıl amaç tüm Türklerin bir arada olması o ayrı server o başka, hep beraber olalım :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bi saniye ya noluyo ne değişiyo???[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 valla benim eclipsede, infinityde, briada, lowcada, corbantistde full temp chalarim var benim icin pek farketmiyor fakat xeon benim icin her zaman ilkerin toon u oldugundan ona özen gösteryirom sonuncta tüm veteran rewardlarim, emegim vede itemlarim ondan belki serverlar arasi char degisimine izin verir bu sefer soe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar