hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 O dan sonra gelen harf Ö K den sonra gelen harf L U dan sonra gelen harf Ü L den sonra gelen harf M değişik bişey hoşuma gitti umarım açılmamıştır görmedim böyle bişey son zamanlarda[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bulan çok kasmı$ mı kendini mrk ettim.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 vay anasını[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 OHA?!??? Yuh hatta ohannesburger?! işte kehanet sırrı çözüldü meb'i arıyorum[signature][hline]30 saniyenizi ayırarak şu linke tıklayıp sadece mail gönderiniz ve telekoma karşı olan protestoda yardımda bulunun. Sadece 30 saniye
zarek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 güzel buluş[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 lan 14 yıldır gidiyos geliyos tırstım bak şimdi ... acaba diploma alcağım günü mü bekliyolar[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ftw![signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ohannesburger+büyük boy cola+patates[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Valla da çok ilginç.Ne tesadüf acaba =)[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre..
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 walla baya ilginç be...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 tmm okula gitmiyoz bundan sora[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
shippy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 valla tüylerim kaltı bilden garipmiş baya[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çok ilginç ölüme mi gidiyoz biz şimdi :[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ahaha abartmayın be sonuçta bunun gaVırcası da s t c d h i o p o p l m bakın korkcak bişey yok sakin olalım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @fede tam olarak diil ama ölüme yakınız 1 adım var[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 o değil abi tek biz türkler ölcez gevura bişi olmaz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Malruthion, 07 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: ahaha abartmayın be sonuçta bunun gaVırcası da s t c d h i o p o p l m bakın korkcak bişey yok sakin olalım yalnız trükiyedeki eğitim sistemiyle gavurcadaki aynı diil onuda dikkate alalım =)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 allah kahretsin o noktayı gözümden kaçırmışım...AAA hepimiz ölücezzz[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oha bi daa gitmicem ztn bahane arıyodum :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) [url=http://www.fenerbahce.org]fenerbahçeurl]
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: fastreload, 07 Kasım 2005 22:59 tarihinde demiş ki: said: Malruthion, 07 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: ahaha abartmayın be sonuçta bunun gaVırcası da s t c d h i o p o p l m bakın korkcak bişey yok sakin olalım yalnız trükiyedeki eğitim sistemiyle gavurcadaki aynı diil onuda dikkate alalım =) evet öldürüyolar burda :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var..
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hepimiz ölücez!!!11[signature][hline]:0) ?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @fede psikolojik olarak, evet[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Cebrail Azrail Mikail İsrafil bi arada böyle bişi wardı:D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 O hep var LöL.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 07 Kasım 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar