Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara...

Berzah

Öne çıkan mesajlar

sigaryı seviyorum
4 senedir içiyorum (18 yaşındayım)
hala zevk alıyorum...
hatta günde 2 paket içtiğim gibi 2 taneylede idare ediyorum
sigara zararlı deildir[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Bas donmesi ara sira bendede oluyor. Mesela sabah okula gittigimde bir yarim saatlik boslugum oluyor.. Cayla gelene kadar oluyor bosluk 15 dk.. O 15 dk da iki sigara yakıyorum kalkınca yururken basımın dondugunu ve abuk sabuk yurudugumun farkına farıyorum.. Ama 4.5 adımdan sonra etkisi geciyor. Gunde ortalama bir paket bitiriyorum ve kendime resmen acıyorum.

Keske hic baslamasaydım demekle yetiniyorum onune gecemiyorum.Yolun basındayken sanada herkez gibi bırak bosver diyorum. Bu yola hic sapmamıs olupta ara sıra nargile icmeye gidenler varsa onuda bırakmalarını tavsiye ediyorum , cunku ben zevk icin ictigim nargileden dolayı sigaraya basladım.

Ama bir seyide belirtiyorum , cinsel iliskiden sonra yakılan birer sigaranın yerini hic bir sey tutamiyor.[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Sosyal ağlarda paylaş

jarum mudur nedir ne mantikla icilinir anlamiyorum ? karanfilli sigarami icilir yahu ? igrenc otesi birsey kokusu ondanda berbat ogk. ayrica sigara ne kadar ilk baslarda zevk alinarak icilsede daha sonra bagimliliktan dolayi ihtiyacmis gibi geliyo[signature][hline]Oh baby you want me ?
Well you can get this lap dance here for free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 02 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
jarum mudur nedir ne mantikla icilinir anlamiyorum ? karanfilli sigarami icilir yahu ? igrenc otesi birsey kokusu ondanda berbat ogk. ayrica sigara ne kadar ilk baslarda zevk alinarak icilsede daha sonra bagimliliktan dolayi ihtiyacmis gibi geliyo

djarum dedikleri olayın hem kokusu kotu hemde her dalında 0.75 oranında uyusturucu var bu yuzden basın donuyor olabilir... sigaradanda daha zararlı bir merettir o soyliyim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

7-8 aydır içiyorum ben de. ilk başlarda okulun çimliğinde tenfüslerde heyecan olsun diye arkadaşlardan alarak başladım. sonra hoşuma gitmeye başladı. bazen kafa yapıor lfn. 2-3 hafta depresyoda gibiydim. işte o zmn başladım ve utanıyorum kendimden :P. bırakılacak gibi bişey değil ki. günde 10-15 tane ye kadar çıktı. ama seviyorum da bi yandan. ne biliyim garip bi his veriyor.
bir de bişey farkettim sabah kalkınca veya uzun süre içmedikten sonra içince 2000,2001 gibi sigaralar kafa yapıyor.
2000,2001 bazen de davidoff alıyorum genelde.

bir de sigarayı bırakmak ne kadar zmn alıyor? bi arkım 2-3 gün içme, istemesin dedi. bazıları 15 gün fln hiç içmemek gerekir diyorlar. en kötü taraflarından biri de; bırakmış iseniz daha sonra kolayca tekrar başlayabiliyormuşsunuz.

tiryaki olmamış olanlara sesleniyorum! bulaşmayın hiç! zevk olsun diye de sakın içmeyin öle öle başlıyor. bırakmak da tam bi irade meselesi. zor cidden. ztn başlayıp da bırakabilen çok insan yok. 100 kişi deniyorsa bırakmayı bunlardan 5-6 tanesi belki bırakabiliyor tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

disappear: valla adamlar djarumun ustunde arastırma yapmıs ve bu sonuc cıkmıs ortaya internette okumustum ama ne kadar dogrudur mechul tabi ama ictigin zaman basını donduren bir meretten ne beklenir bilmiyorum kokusuda bayık midem bulaniyor kokusunu duyunca[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...