unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yasal uyarı: sigara öldürür. diyene bak[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 KİŞİSEL UYARI:ölünce imam agızdan su verince makattan zift cıkcak... NOT:yazan kişi halan sigara icmekte.. :.( **TÜTTÜRÜR**[signature][hline]meayouw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aynen benim durumum gibi. Gel sen de benim gibi bırak janıms.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: LastTouch, 02 Kasım 2005 15:12 tarihinde demiş ki: KİŞİSEL UYARI:ölünce imam agızdan su verince makattan zift cıkcak... NOT:yazan kişi halan sigara icmekte.. :.( **TÜTTÜRÜR** :) ağızdan yangın hortumumu tutuyorlar hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Biraz daha iç devam et sonradan geçer dönme durumu,sonra döndürmek için farklı methotlara başlarsın o daha sonraki topic'e artık.neyse bana da oluyodu o 7 yıl önce şimdi bomba gibiyimdir =P[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 başın dönüyosa içine çekme :) şaka bi yana sık içmeye başlayınca o geçer. ya da günün ilk sigarasında dönebilir baş.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ilk sigaramda ki uzun 2001 di heralde. 2 tane üstüste yakıp çakırkeyif olmuştum..[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sigaryı seviyorum 4 senedir içiyorum (18 yaşındayım) hala zevk alıyorum... hatta günde 2 paket içtiğim gibi 2 taneylede idare ediyorum sigara zararlı deildir[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bas donmesi ara sira bendede oluyor. Mesela sabah okula gittigimde bir yarim saatlik boslugum oluyor.. Cayla gelene kadar oluyor bosluk 15 dk.. O 15 dk da iki sigara yakıyorum kalkınca yururken basımın dondugunu ve abuk sabuk yurudugumun farkına farıyorum.. Ama 4.5 adımdan sonra etkisi geciyor. Gunde ortalama bir paket bitiriyorum ve kendime resmen acıyorum. Keske hic baslamasaydım demekle yetiniyorum onune gecemiyorum.Yolun basındayken sanada herkez gibi bırak bosver diyorum. Bu yola hic sapmamıs olupta ara sıra nargile icmeye gidenler varsa onuda bırakmalarını tavsiye ediyorum , cunku ben zevk icin ictigim nargileden dolayı sigaraya basladım. Ama bir seyide belirtiyorum , cinsel iliskiden sonra yakılan birer sigaranın yerini hic bir sey tutamiyor.[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nargiledede bana oluyo walla cok ilginç :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 jarum mudur nedir ne mantikla icilinir anlamiyorum ? karanfilli sigarami icilir yahu ? igrenc otesi birsey kokusu ondanda berbat ogk. ayrica sigara ne kadar ilk baslarda zevk alinarak icilsede daha sonra bagimliliktan dolayi ihtiyacmis gibi geliyo[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Salem'le başlamıştım ben. Bi dal içtim, daha da içmedim, 6 sene oldu.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Disappear, 02 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: jarum mudur nedir ne mantikla icilinir anlamiyorum ? karanfilli sigarami icilir yahu ? igrenc otesi birsey kokusu ondanda berbat ogk. ayrica sigara ne kadar ilk baslarda zevk alinarak icilsede daha sonra bagimliliktan dolayi ihtiyacmis gibi geliyo djarum dedikleri olayın hem kokusu kotu hemde her dalında 0.75 oranında uyusturucu var bu yuzden basın donuyor olabilir... sigaradanda daha zararlı bir merettir o soyliyim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 7-8 aydır içiyorum ben de. ilk başlarda okulun çimliğinde tenfüslerde heyecan olsun diye arkadaşlardan alarak başladım. sonra hoşuma gitmeye başladı. bazen kafa yapıor lfn. 2-3 hafta depresyoda gibiydim. işte o zmn başladım ve utanıyorum kendimden :P. bırakılacak gibi bişey değil ki. günde 10-15 tane ye kadar çıktı. ama seviyorum da bi yandan. ne biliyim garip bi his veriyor. bir de bişey farkettim sabah kalkınca veya uzun süre içmedikten sonra içince 2000,2001 gibi sigaralar kafa yapıyor. 2000,2001 bazen de davidoff alıyorum genelde. bir de sigarayı bırakmak ne kadar zmn alıyor? bi arkım 2-3 gün içme, istemesin dedi. bazıları 15 gün fln hiç içmemek gerekir diyorlar. en kötü taraflarından biri de; bırakmış iseniz daha sonra kolayca tekrar başlayabiliyormuşsunuz. tiryaki olmamış olanlara sesleniyorum! bulaşmayın hiç! zevk olsun diye de sakın içmeyin öle öle başlıyor. bırakmak da tam bi irade meselesi. zor cidden. ztn başlayıp da bırakabilen çok insan yok. 100 kişi deniyorsa bırakmayı bunlardan 5-6 tanesi belki bırakabiliyor tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tinerci marlboro iç sen sabah kalkınca ilk 8-10 ayda baş dönmesi yapar ama sonra o da geçer (aç karnına) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: innkeeper, 01 Kasım 2005 18:11 tarihinde demiş ki: ve akciger kanseri gibi ufak sorunlara sahip oluyorsunuz. Mansallah cok ufakmis ;) Saka bi yana hakikaten degmez..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 custodem ben inanmiyorum o uyusturucu olaylarina bi ara gitannes mi ne ondada esrar var diyolardi da ayrica djarum icmedim icmem icenide sevmem :p[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 en çok şeye gülerim. Pakeyin üstünde "Sigara Sağlığa Zararlıdır" yazar. Ee bre kardeşim o zaman neden satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 adamm ne düşüncek senin sağlığını aldığı paraya bakıyor o :)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Dun sigara icerken bu konu geldi aklima dedim napiolar acaba :) Ne Yaziolar.. Bayaa dokuluo :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 öle bi anlatıyosunuz ki insanın başlayası geliyo küçüklere kötü örnek olmayın[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 iç iç ciğerlerin bayram etsin yakında dönmez başın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 disappear: valla adamlar djarumun ustunde arastırma yapmıs ve bu sonuc cıkmıs ortaya internette okumustum ama ne kadar dogrudur mechul tabi ama ictigin zaman basını donduren bir meretten ne beklenir bilmiyorum kokusuda bayık midem bulaniyor kokusunu duyunca[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 icersin icersin aradan 5 6 sene gecer bırakicam dersin iraden kuvetliyse bırakırsın benim gibi :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Muhallebi, 02 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki: Salem'le başlamıştım ben. Bi dal içtim, daha da içmedim, 6 sene oldu. Başlamak?[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar