ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ic ic kesme hız bakma sen sigara zararlıdır diyenlere sigara dosttur yanlız gecelerinde yoldastır uzun yollarda efkarınla cekersin onu icine sarkı söylerken ıssız gecelerinde =p ne yazdım kamuoyunda yanlıs bir izlenim uyanmıs sigara saglıga zararlıdır die yalan inanma ciddi baq sigara firmalarını kıskananlar yapıo bunları yoqsa kime ne milletin saglıgından :D[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tek dOstum ickimLe,sigaram!terkederDi onLarda oLmasaydI Param..[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 alkol al onun yerine şöyle kur çilingiri deniz karşısına yakamozlara bakarak devir bir büyüğü ohhh sigarada neymiş...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sigara içen biri olarak kimsenin sigara içmesini tavsiye etmiyorum, acı çekerek ölmek gibi bi isteği yoksa tabi.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Lanet Olsun Sigaradan Nefret Ediyorum Ama Bırakamıyorum:( İçki için onun yerine daha iyi başka hiç birşey demem[signature][hline]BEYAZ PATİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sigara intahar etmenin en uzun ve en pahalı yoludur die bi söz var tabi katılmıyorum[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cok geç.. ben katılıyorum. kafayı yemediysem kendimdeysem şuurum da kaçmadı ise, kimse bana sigara içiremez zararından değil(nargileyi begenmiştim) cok itici bence. kesinlikle toplumdan dıslanıyorsunuz, insanlar rahatsız oluyor, sagliğiniz bozuluyor, maddi yonden zarar, keyfi de anlik ve yeri doldurulabilir. evet yesilaycıyım:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaslar sıgara nıe içiyorsunuz bırı guzel cvp verırse baslayabılırım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Asıl içilenin kendileri olduklarının farkında olmamalarından dolayı içiyolardır.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 saglıga zararlıdır..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sigara içen bir arkadaş ortamın yoksa arkadaşin veyatta yakının yoksa sanmiyorumki kişi gidip zevk içip alır sigara. Benimde başima geldi arkadaş çevremden gördüm özendim içtim 2 sene kadar ama o ortamdan çıktım kaptırmadım. Belli bir zaman geçtikten sonrada ne oldugunu ne yaptıgının farkında oluyorsun ve özentilik bitiyor bunu atlattım çok mutluyum. öyle kişiler göriyorum ki o anda sigara alçak yer bulamıyor etrafına sorup duruyor tek sigara arior bırakmak istendiginde bırakılır nakadar kullanıldıgı önemli deigil azimli ve kararli olmak yeterli bençe.[signature][hline] [Bu mesaj ocean tarafından 02 Kasım 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sigara iğrenç bişi yani meraktan denedim boğuluyodum etrafımdaki tüm arkadaşlarım içiyo pasif içici sayılırım yani günde etrafımda toplam 4 paket içiliyo heralde bende 1 paket içiyo sayılıyorumdur nefret ediyorum nefret içmeyin ya hiç bir boka yaramıyo yani tamamen anlamsız bari içeceksen pipo iç sarma sigara iç de bir atraksyonun olur uğraşırsın tribine girersin filan[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: fede, 01 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: başım dönüyo diyon hala da bırakmıyosan biraz da başka biyerinle iç o zaman nerelerin döncek onları da yaz bize... abi oda arkadaslarimi uyandirdim gulmekten[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 başlardayken bırak,bir kız var tanıdıgım o yıllardır içiyor va dişleri sapsarı,cok uzaktan bile gorunuyor,iğrenç,ağzı kokuyor kimse yanına yaklasamıyor valla..sonradan pişman olursun. ayrıca nargile sigaradan kaç kat daha kötü bir şey,50 sigara mı ne fazladan içmis oluyormussun,ayrıca onu içtigin ortamın da kapalı oldugunu ve senle birlikte bilmem kac tane daha insanın orda bulundugunu dusunursek..! insan kendini öldürecek bir şeyi kullanmayı neden bu kadar ister ki!? bir kez bir yerde okumustum: ''kediniz-köpeğiniz olsa,ona mama alacak olsanız,tadı hoş olan,fakat üstünde:KEDİNİZİN SAĞLIGINA ZARARLIDIR yazsa,onu yine de alır mıydınız? almazdınız,peki ayni seyi kendiniz için neden yapıyorsunuz?sizin canınız bir kedi-köpek canından kıymetsiz mi ? dogruya dogruuuuuuu! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heleloy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abartmamak lazım.ben hafta sonları içmiyorum mesela.öyle bi karar aldım.bu yaz başladım.günde bi tane içiyorum.o da öğlen aralarında muhteşem okul çamlığımda.zevkli oluyo be=)[signature][hline]Bi gün küçükken pazarda kayboldum.Gorktum!pokemon gana keçım ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Al_Thar, 02 Kasım 2005 02:01 tarihinde demiş ki: said: fede, 01 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: başım dönüyo diyon hala da bırakmıyosan biraz da başka biyerinle iç o zaman nerelerin döncek onları da yaz bize... abi oda arkadaslarimi uyandirdim gulmekten O kavga cikarmaya calisti da yazik yani demedim bisi..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Öldürüyor olmasa güzel bişi ama ölüm zaten ufak bi ayrıntı. AZ kaldı azzzz yakında kurtuluyorum sigara illetinden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yarasın oooh. için için tek sizi değil diğerlerini de zehirleyin abicim nasıl olsa öyle yada böyle ölcez dimi?? nargile iiç, sigara iiç, puro iiç oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Berzah, 02 Kasım 2005 11:59 tarihinde demiş ki: said: Al_Thar, 02 Kasım 2005 02:01 tarihinde demiş ki: said: fede, 01 Kasım 2005 18:12 tarihinde demiş ki: başım dönüyo diyon hala da bırakmıyosan biraz da başka biyerinle iç o zaman nerelerin döncek onları da yaz bize... abi oda arkadaslarimi uyandirdim gulmekten O kavga cikarmaya calisti da yazik yani demedim bisi.. niye kavga çıkarayım valla senin iyiliğin için söledim ben. Kendinize yazık ediyosunuz..[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: innkeeper, 01 Kasım 2005 18:11 tarihinde demiş ki: iyi bişi degil, kısa sürede o baş dönmesi geçiyor zaten, boş duman içiyorsunuz, hiçbir etkisi olmadığı gibi leş gibi bir koku , dişlerin sararması, nefesinizin daralması ve akciger kanseri gibi ufak sorunlara sahip oluyorsunuz. paket başına verilen saçma parayıda dahil ettiğinizde sigaraya başlamamanız için binlerce sebeb oluyor. yol yakın iken dönüver. nargile Rulaz :)[signature][hline]KİMSE BENİ SEVMİYOR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 3 yıldır günde yaklaşık 1 paket içiyodum bi günde bıraktım valla. Bi aydır aklıma bile gelmiyo. Çok rahatlıyo insan. Bırakmalısınız sizde. said: orc_lord, 01 Kasım 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bence en kısa sürede bırakmaya çalış. sigara ve içki hiç iyi şeyler değil. hatta sigara ile savaşanlar derneği vb. yerlere başvur. Sigarayla savaşanlar derneğinin başkanının sigara içtiğini... Dernek için toplanan paraları cebe atıp dönemin başbakanının kişisel isteğiyle bunun örtbas edildiğini.... Biliyormuydunuz? Hı? [signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la [Bu mesaj Overseer tarafından 02 Kasım 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben de yaklaşık 8 senedir içiyorum. İlk başlarda baya keyifliydi kafa yapıyodu ,hoşuma gidiyodu ama artık çok rahatsız ediyor. Bir yerden sonra sırf alışkanlıktan içiyorum. Hiç zevk vermiyor artık bana.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Valla sıgara neler yapar adama.Bıle bıle olumunuzu acılastırıyorsunuz.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 E iyide sigara içerek çevredeki insanların sağlığınıda bozuyosunuz... Günah değilmi bu? Ayrıca insanın kendi canına kıyması- intihar etmeside günah. Siz resmen kendi canınıza kıyıyosunuz... Olayın günah boyutunu aşsak ta sigarada kendi ciğerlerinizin içine ettiğiniz kadar başkalarınında ciğerlerinin içine ediyosunuz...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 En guzeli arada bi iciceksin aromali iciceksin ![signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar