Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara...

Berzah

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar 8 aydir istekli sigara iciyorum sewiyorum yani ama cok az paket aliyorum kisacasi otlakciyim...
Sadece Djarum a fln para veriorum ama olay bu diil
Sigara icerken arada bir basim donuo :) acaba sigara kafami yapio bana ne ?[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bişi degil, kısa sürede o baş dönmesi geçiyor zaten, boş duman içiyorsunuz, hiçbir etkisi olmadığı gibi leş gibi bir koku , dişlerin sararması, nefesinizin daralması ve akciger kanseri gibi ufak sorunlara sahip oluyorsunuz. paket başına verilen saçma parayıda dahil ettiğinizde sigaraya başlamamanız için binlerce sebeb oluyor. yol yakın iken dönüver.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kız arkadaşınla bi öpüş bakalım kız birdaha istermi seni. Ben 2 kızdan ayrıldım bu yüzden. İğrenç birşey..[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

İçki hakkında bişi demem ama sigara çok gereksiz/zararlı. Nargile iç v.s. ama sigara ı ıh.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Nargilede aynı zamanda su buharı filan olduğundan o ziftimsi şeyler daha beter yapışıo(muş)

Ntvmsnbc deki habere göre içindeki zararlı maddeler de daha fazlaymış...

En iyisi hiç başlamamak. Şahsen o tip şeylerden tamamen uzak kalıyorum ve hayatım boyuncada kalmaya çalışıcam...

Bence sende yolun başındayken dön.Yani tam bağımlılığa geçtikten sonra hayatın kayar.

İnsanlar zararlı olduğunu, öldürdüğünü bile bile neden sigaraya başlar zaten hiç bilmiyorum.

Keyif veriyo filan tamamda bi süre sonra nefes alamamaya başlıyınca o keyif söke söke çıkmıyomu?

Yoksa özentiliktenmi başlanıyo? Çocuklar abilerine ablalarına büyüklerine filanmı özeniyo?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 01 Kasım 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
iyi bişi degil, kısa sürede o baş dönmesi geçiyor zaten, boş duman içiyorsunuz, hiçbir etkisi olmadığı gibi leş gibi bir koku , dişlerin sararması, nefesinizin daralması ve akciger kanseri gibi ufak sorunlara sahip oluyorsunuz. paket başına verilen saçma parayıda dahil ettiğinizde sigaraya başlamamanız için binlerce sebeb oluyor. yol yakın iken dönüver.

cok haklı ancak sonunu becerebilirmiyim bilinmez =p[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Sosyal ağlarda paylaş

pet şişeyi sigarayla del sonra bi guzel burustur sıkıştır şişeyi,sonra sigarayı filtresi şişenin içinde kalacak şekilde yerleştir ve şişeyi eski haline getir.sonrada daya ağzını ucuna çek içine ciğerlerin bayram etsin,sonrada bırak sigarayı,bide bunun avuçiçine sıkıştırma yontemi varda aynı etkiyi yapıyo nerdeyse,kasamıcam annatmaya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 01 Kasım 2005 19:14 tarihinde demiş ki:
pet şişeyi sigarayla del sonra bi guzel burustur sıkıştır şişeyi,sonra sigarayı filtresi şişenin içinde kalacak şekilde yerleştir ve şişeyi eski haline getir.sonrada daya ağzını ucuna çek içine ciğerlerin bayram etsin,sonrada bırak sigarayı,bide bunun avuçiçine sıkıştırma yontemi varda aynı etkiyi yapıyo nerdeyse,kasamıcam annatmaya

$a$al onun adi esrar icin yapilir sigara icin diil o :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap

*!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !*

Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berzah, 01 Kasım 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar 8 aydir istekli sigara iciyorum sewiyorum yani ama cok az paket aliyorum kisacasi otlakciyim...
Sadece Djarum a fln para veriorum ama olay bu diil
Sigara icerken arada bir basim donuo :) acaba sigara kafami yapio bana ne ?
hoh ne dion sen yaaaa sen sigara yerine baska bişey mi içion yoksa aldgın sigara sana mı agır gelio[signature][hline]...FaLLeNAngeL...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başladığında sigara genelde başı döndürür ama bu bile pekte keyifli bir olay değil bence. Bunun yerine arada 2 bira içersin daha iyi :)
sigara içmeyin arkadaşlar gerçekten kötü bişey özentilikten başka birşey değil.. kendimden biliyorum :)[signature][hline]:0)
?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...