Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiskinme (Konudan rahatsız olacaklar olabilir)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

ayrıca paralı kadınlarla kız arkadaş tamamen ayrı farklı bişilerdir

o tiple bide paramı veriosun denmez

yani onla yaptıklarının kız arkadaşınla yapamzsın.cok farklı şeyler yani uzun uzun şimdi kasılmaz[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

Ahahahah koptum:D
İmza...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo'nun dediği çok doğru.
Bir kere bir kız arkadaşla yaşadıklarınızda iki tarafın da memnuniyeti önemliyken, iş parayla olunca tek önemli olan sizin mutluluğunuz oluyor.
Kontrol sizde oluyor.
İstediğinizi yapma hakkınız var.
Ayrıca dediğim gibi bir kızla olan fiziksel ilişkide illaha işin içine duygular giriyor, engelleyemezsiniz.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 06 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
yani onla yaptıklarının kız arkadaşınla yapamzsın.cok farklı şeyler yani uzun uzun şimdi kasılmaz

kız arkadaşınla yaptıklarını da onla yapamazsın :)[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly
With you I lived among the kings, how could this ever die
Sosyal ağlarda paylaş

Bana parayla iliski olayi cok cirkin geliyor hem kisinin kendine saygisizlik, hem o kadinin kendisine saygisizligi.
Kesinlikle kadinin namusunun beraber oldugu erkek sayisiyla iliskili oldugunu düsünmüyorum, ama hoslanmadigin bir insanla yatmanin da kesinlikle dogru bir sey olmadigini düsünüyorum. Bugüne kadar asla böyle birsey yapmadim, bundan sonra da yapacagimi hic sanmiyorum yani.

Sen de sonucta olayin gercek boyutunu farkedip tiksinmissin, ne güzel iste.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben birşeyler söylemek istiyorum Antimodes sana ama hakikaten sözlerinde o kadar çok 'ters' şey var ki inan hangisinden başlayacağıma karar vermem bile çok uzun süreceğe benziyor. Eğer bir yerden başlamaya karar verirsem yazacağım ama.
küçük bir giriş editi : o tiskinme değil tiksinme dir. bu çok önemli bir şey değil, imla hatası sadece.
[signature][hline]mantar

[Bu mesaj Mantar tarafından 07 Kasım 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya üslubun çok mütevaziyetsiz geldi bana herşeyden önce Allahın yarattığı bi kuldan pislik gibi bahsetmeye kimsenin hakkı yok sanırım sivilceli iğrenç herif falan ...
Derdini biraz daha kibarca anlatabilirdin bence.
Hiç bi zaman unutma
Güzellik bir sivilceye, varlık bir kıvılcıma bakar[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 06 Kasım 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
Kese kağıdı fantezisi yap hayatında baglandıgın yegane kişi olarak düşün bakalım neler neler oluyo :D

+190[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mantar, 07 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
Ya ben birşeyler söylemek istiyorum Antimodes sana ama hakikaten sözlerinde o kadar çok 'ters' şey var ki inan hangisinden başlayacağıma karar vermem bile çok uzun süreceğe benziyor. Eğer bir yerden başlamaya karar verirsem yazacağım ama.
küçük bir giriş editi : o tiskinme değil tiksinme dir. bu çok önemli bir şey değil, imla hatası sadece.

Yok bilerek öyle yazdım zaten. Ata Demirer'in vraklı kurbağalı bir şarkısından öyle hoşuma gitmişti artık tiskinme diyorum ben.
Ayrıca adamı bilmeden konuşmayın yani, iki lokma kendine baksa %90 düzelecek bir adam ama yok, pis dolaşıyor, diş fırçalamıyor sonunda da dişleri fırçalamamaktan sarılaşıyor suratı da pislikten sivilceleniyor yani.
Rewendor hacım sen de ıkındın o kadar yaz bari gitsin ya:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 07 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
insan insanı ... anlayamıyorum ya

hahah işte en sağlam post bu
insan insanı nasıl şaapar ya aklım almıyo ! paauahuauhah öldürdünüz beni[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly
With you I lived among the kings, how could this ever die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...