Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 @Aquila : Kesinlikle doğru diyosun. Gerçekten çözüyor bütün problemleri. << Denendi onaylandı.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Kız arkadaş var kız arkadaş var yani. Farklı farklı derinlikleri ve seviyeleri var. Ayrıca ben de denedim onaylayamadım illaha bir sorun çıkıyor uzun vadede.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 herşeyin kötüsü iyisi dnadigi kalitelisi vardır kadınında kalitelisi temizlik demek.tabi daha pahalı oluo o yuzden öle garip adamlar pek yaralanamıolar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ayrıca paralı kadınlarla kız arkadaş tamamen ayrı farklı bişilerdir o tiple bide paramı veriosun denmez yani onla yaptıklarının kız arkadaşınla yapamzsın.cok farklı şeyler yani uzun uzun şimdi kasılmaz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Ahahahah koptum:D İmza...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Diablo'nun dediği çok doğru. Bir kere bir kız arkadaşla yaşadıklarınızda iki tarafın da memnuniyeti önemliyken, iş parayla olunca tek önemli olan sizin mutluluğunuz oluyor. Kontrol sizde oluyor. İstediğinizi yapma hakkınız var. Ayrıca dediğim gibi bir kızla olan fiziksel ilişkide illaha işin içine duygular giriyor, engelleyemezsiniz.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Hmm, yorum yapmıyım, yaparsam konu çoook dağılacak çünkü bayağı da uzun yazmam gerekecek, yarın Termodinamik sınavı varken sayfalarca yazı yazıp okuyamam kusra bakmayın[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Diablo, 06 Kasım 2005 23:36 tarihinde demiş ki: yani onla yaptıklarının kız arkadaşınla yapamzsın.cok farklı şeyler yani uzun uzun şimdi kasılmaz kız arkadaşınla yaptıklarını da onla yapamazsın :)[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bana parayla iliski olayi cok cirkin geliyor hem kisinin kendine saygisizlik, hem o kadinin kendisine saygisizligi. Kesinlikle kadinin namusunun beraber oldugu erkek sayisiyla iliskili oldugunu düsünmüyorum, ama hoslanmadigin bir insanla yatmanin da kesinlikle dogru bir sey olmadigini düsünüyorum. Bugüne kadar asla böyle birsey yapmadim, bundan sonra da yapacagimi hic sanmiyorum yani. Sen de sonucta olayin gercek boyutunu farkedip tiksinmissin, ne güzel iste.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oooH ii olmuş bi bakıma iyi olmuş giden paraya da yazık[signature][hline]harbi tikky değilim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sevismeyiverin bi sure...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 "kız arkadaşımla beraber olup ona çiçek yollayıp her gün telefon edip uğraşıp 150$ harcayacağıma" yeah dedim, daha hiç sevişmedin yani ehoe[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya ben birşeyler söylemek istiyorum Antimodes sana ama hakikaten sözlerinde o kadar çok 'ters' şey var ki inan hangisinden başlayacağıma karar vermem bile çok uzun süreceğe benziyor. Eğer bir yerden başlamaya karar verirsem yazacağım ama. küçük bir giriş editi : o tiskinme değil tiksinme dir. bu çok önemli bir şey değil, imla hatası sadece. [signature][hline]mantar [Bu mesaj Mantar tarafından 07 Kasım 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ya üslubun çok mütevaziyetsiz geldi bana herşeyden önce Allahın yarattığı bi kuldan pislik gibi bahsetmeye kimsenin hakkı yok sanırım sivilceli iğrenç herif falan ... Derdini biraz daha kibarca anlatabilirdin bence. Hiç bi zaman unutma Güzellik bir sivilceye, varlık bir kıvılcıma bakar[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Yahu yeter! Herşeye karıştırmayın dini Allah'ı![signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abi ne allahi adam lafin gelisi soylemis, orda allahin yarattigi kul diye. nedir bu "icinde din gecen laflara saldirak" icgudusu[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Uzuuuunca bir mesaj yazıyodum, tam göndercektim, sildim... Neyse, değmez...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Kendi kararını kendi vermeli bence...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abi istanbuldaım diosun git taksime arananlardan birine bşyler ısmarla barlardan birinde zaten dediğin kadar yetenekliysen daha ucuza bile getirirsin hem para karşılığı olmamış olur işte :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Fransuxa, 06 Kasım 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Kese kağıdı fantezisi yap hayatında baglandıgın yegane kişi olarak düşün bakalım neler neler oluyo :D +190[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Mantar, 07 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki: Ya ben birşeyler söylemek istiyorum Antimodes sana ama hakikaten sözlerinde o kadar çok 'ters' şey var ki inan hangisinden başlayacağıma karar vermem bile çok uzun süreceğe benziyor. Eğer bir yerden başlamaya karar verirsem yazacağım ama. küçük bir giriş editi : o tiskinme değil tiksinme dir. bu çok önemli bir şey değil, imla hatası sadece. Yok bilerek öyle yazdım zaten. Ata Demirer'in vraklı kurbağalı bir şarkısından öyle hoşuma gitmişti artık tiskinme diyorum ben. Ayrıca adamı bilmeden konuşmayın yani, iki lokma kendine baksa %90 düzelecek bir adam ama yok, pis dolaşıyor, diş fırçalamıyor sonunda da dişleri fırçalamamaktan sarılaşıyor suratı da pislikten sivilceleniyor yani. Rewendor hacım sen de ıkındın o kadar yaz bari gitsin ya:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cidden oldukça tiksinç. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 insan insanı ... anlayamıyorum ya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Chris_Metcalf, 06 Kasım 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Parayla saadet olmaz lafı burdan geliyo işte lol Bu topicin en sağlam mesajı bu olmuş =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: forgiver, 07 Kasım 2005 16:48 tarihinde demiş ki: insan insanı ... anlayamıyorum ya hahah işte en sağlam post bu insan insanı nasıl şaapar ya aklım almıyo ! paauahuauhah öldürdünüz beni[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar