Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ya arkadaşlarla keyif işidir bayram seyran tatil olunca 3-4 kişi bir araya gelir evi içkiyle doldurur kadın çağırırız. Parayla birliktelik işini eleştirecek insanlar topici okumasınlar bir kere uyarıyı o yüzden koydum. Şimdi her şey iyi güzel başıma bir kaç olay geldi. Öncelikle en son gelen kadına kapıyı açtığımda baktı böyle "ay sen ne yakışıklı şeysin öyleeee italyan erkekleri gibi valla diyorummmmm yerim seniiii" dedi bir posta utandım kadından, üstüne işe başlamadan sevgilisiyle falan konuştu iyice kıllandım ama sorun olmadı yani o gece gayet rahattım. Sonra işte aradan zaman geçti falan geçen gün bizim sınıfta çirkin ötesi bir adam var, ama harbici çirkin adam her yeri sivilce yürüyen sivilce gibi bir tip böyle tiskinç bir adam resmen, geldi bana "abi geçen gün karı çağırdım" falan filan anlattı böyle midem kalktı direk zaten. Sonra düşündüm iyi güzel biz çağırıyoruz da bizim kadar bu adamlar da çağırıyor bunları vs. Ne bileyim ondan beri geçen gün arkadaş dedi hadi hazır tatil matil şöyle bir operasyon dönsün, yok yani aklıma geldikçe hem midem kalkıyor hem utanıyorum garip bir sıkıntı basıyor. Kız arkadaşlarımla allaha şükür hiç bir sorun yok da böyle paralı kadın fikri gelince tiskiniyorum huylanıyorum midem kalkar oldu ya çocuğun suratı aklıma geliyor bir anda yada son kadının söyledikleri falan ne yapmalı şimdi üstüne gidip denemeli mi yoksa vaz mı geçmeli anlayamadım ya...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tiksinen olabilir dedmişsin galiba sen tiksinmişsin biraz :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 o_O?!?!?!?!?![signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben tiskiniyorum da o açıdan demedim yani etik açısından rahatsız olacakları uyarma amacında dedim onu.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Parayla saadet olmaz lafı burdan geliyo işte[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 parana yazık...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tiksinmen doğal aynı kadının üstünden bin kişi geçiştir e 5 gibi oluyor o kadınlar.üstünde her türlü lastik izi var.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 06 Kasım 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ya çok zor beğenen ve titizlik hastası bir adam olduğu için, böyle bir şey yapınca da adam gibi yaparım ne bileyim öyle e5 gibi kadın hiç yapamam gayet güzel ve bakımlı kadınlar geliyor yani önceden de yaşamadığım bir şey de. Son olaylardan beri böyle fikri aklıma gelince midem kalkıyor çocuğun suratı aklıma geliyor kadının o dediği falan içim kötü oluyor.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gayet güzel kadınların da üstünden geçiyolar.. hakkaten parana yazık ayrıca[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tmm sende uçkuruna dikkat et artık. seviyeli ilişkilere gir bundan sonra.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Antimodes52, 06 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ya çok zor beğenen ve titizlik hastası bir adam olduğu için, böyle bir şey yapınca da adam gibi yaparım ne bileyim öyle e5 gibi kadın hiç yapamam gayet güzel ve bakımlı kadınlar geliyor yani önceden de yaşamadığım bir şey de. Son olaylardan beri böyle fikri aklıma gelince midem kalkıyor çocuğun suratı aklıma geliyor kadının o dediği falan içim kötü oluyor. ankaradamı oturuyosun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 I-ıh İstanbuldayım. Ya para sorun değil o hallolur da, bu sorunu nasıl aşarım yani? Üstüne gitsem ters etki mi yapar iyi mi gelir ne yapmalı o aklımda.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yapamadım nese :p [Bu mesaj Giovanni tarafından 06 Kasım 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Antimodes52, 06 Kasım 2005 23:02 tarihinde demiş ki: I-ıh İstanbuldayım. Ya para sorun değil o hallolur da, bu sorunu nasıl aşarım yani? Üstüne gitsem ters etki mi yapar iyi mi gelir ne yapmalı o aklımda. tüh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Kese kağıdı fantezisi yap hayatında baglandıgın yegane kişi olarak düşün bakalım neler neler oluyo :D[signature][hline][b]yine yanlızım . kimse yok sadece ben ve ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Giovanni, 06 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: abi ____________________________ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | -------------------------------- olmuş kadından ne zevk aliosun =) [Bu mesaj Giovanni tarafından 06 Kasım 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Değil abi işte diktiriyorlar ediyorlar onların bir yolları var ya:) Sen güven bana hiç öyle kadınlar değil gelenler. En azından bana gelenler ne bileyim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ya snn fotoyu gördükten sonra(albüm) içimden "oha" dedim..[signature][hline][b]Only g3nk[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 @Syn: Neden öyle dedin ya ne oldu abi:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Valla yorum yapacaktım da "etik olarak böyle bir olaya, *paralı cinsel ilişki* mevzuuna karşı olanlar baştan girmesin" diyerek beni elemişsin, hatta o kadar karşıyım ki ilk beni elemişsin :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Antimodes52, 06 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: @Syn: Neden öyle dedin ya ne oldu abi:) Sen o tiple parayla yapıosan ben öliim..[signature][hline][b]Only g3nk[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ya kız arkadaşlarla yaşadığınız ayrı bir şey de, paralı kadın fikri ayrı bir şey yani... Paralı kadın, birlikteliğinizden sonra arıyıp hal hatır sormak zorunda olmadığınız kadındır yani ben normal bir kız arkadaşımla beraber olup ona çiçek yollayıp her gün telefon edip uğraşıp 150$ harcayacağıma, direk peşin peşin ödüyorum, sonradan dırdır çekmiyorum zaman harcamıyorum. Bana daha akıllıca geliyor açıkçası.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bul bi kiz arkadas seninle ayni dusuncede olan, arada bir sevisin,tamamen fiziksel olsun iliskiniz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... [Bu mesaj aquila tarafından 06 Kasım 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Öyle bir şey en büyük yalan söyleyeyim. Yani kız ne kadar tamam istemiyorum dese de, insanın içine oturuyor, yahu arasam mı aramasım mı ne yapsam falan içine düşüyor, sonra kıskançlık çıkıyor bir şeyler oluyor ne bileyim sapıtıyor öyle iş... Olmuyor yani biliyorum:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Antimodes52, 06 Kasım 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Ya kız arkadaşlarla yaşadığınız ayrı bir şey de, paralı kadın fikri ayrı bir şey yani... Paralı kadın, birlikteliğinizden sonra arıyıp hal hatır sormak zorunda olmadığınız kadındır yani ben normal bir kız arkadaşımla beraber olup ona çiçek yollayıp her gün telefon edip uğraşıp 150$ harcayacağıma, direk peşin peşin ödüyorum, sonradan dırdır çekmiyorum zaman harcamıyorum. Bana daha akıllıca geliyor açıkçası. Zaten sen olaya bu bakış açısıyla bakıp böyle yaklaşıyorsan, kız arkadaş kavramını böyle tanımlıyorsan baştan herşeyiyle düşünce tarzımız çok zıt o yüzden hiç girmeyelim o konuya..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar