Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiskinme (Konudan rahatsız olacaklar olabilir)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlarla keyif işidir bayram seyran tatil olunca 3-4 kişi bir araya gelir evi içkiyle doldurur kadın çağırırız. Parayla birliktelik işini eleştirecek insanlar topici okumasınlar bir kere uyarıyı o yüzden koydum. Şimdi her şey iyi güzel başıma bir kaç olay geldi.
Öncelikle en son gelen kadına kapıyı açtığımda baktı böyle "ay sen ne yakışıklı şeysin öyleeee italyan erkekleri gibi valla diyorummmmm yerim seniiii" dedi bir posta utandım kadından, üstüne işe başlamadan sevgilisiyle falan konuştu iyice kıllandım ama sorun olmadı yani o gece gayet rahattım.
Sonra işte aradan zaman geçti falan geçen gün bizim sınıfta çirkin ötesi bir adam var, ama harbici çirkin adam her yeri sivilce yürüyen sivilce gibi bir tip böyle tiskinç bir adam resmen, geldi bana "abi geçen gün karı çağırdım" falan filan anlattı böyle midem kalktı direk zaten.
Sonra düşündüm iyi güzel biz çağırıyoruz da bizim kadar bu adamlar da çağırıyor bunları vs. Ne bileyim ondan beri geçen gün arkadaş dedi hadi hazır tatil matil şöyle bir operasyon dönsün, yok yani aklıma geldikçe hem midem kalkıyor hem utanıyorum garip bir sıkıntı basıyor. Kız arkadaşlarımla allaha şükür hiç bir sorun yok da böyle paralı kadın fikri gelince tiskiniyorum huylanıyorum midem kalkar oldu ya çocuğun suratı aklıma geliyor bir anda yada son kadının söyledikleri falan ne yapmalı şimdi üstüne gidip denemeli mi yoksa vaz mı geçmeli anlayamadım ya...[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

tiksinmen doğal
aynı kadının üstünden bin kişi geçiştir
e 5 gibi oluyor o kadınlar.üstünde her türlü lastik izi var.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du

[Bu mesaj SoulCube tarafından 06 Kasım 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok zor beğenen ve titizlik hastası bir adam olduğu için, böyle bir şey yapınca da adam gibi yaparım ne bileyim öyle e5 gibi kadın hiç yapamam gayet güzel ve bakımlı kadınlar geliyor yani önceden de yaşamadığım bir şey de.
Son olaylardan beri böyle fikri aklıma gelince midem kalkıyor çocuğun suratı aklıma geliyor kadının o dediği falan içim kötü oluyor.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 06 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ya çok zor beğenen ve titizlik hastası bir adam olduğu için, böyle bir şey yapınca da adam gibi yaparım ne bileyim öyle e5 gibi kadın hiç yapamam gayet güzel ve bakımlı kadınlar geliyor yani önceden de yaşamadığım bir şey de.
Son olaylardan beri böyle fikri aklıma gelince midem kalkıyor çocuğun suratı aklıma geliyor kadının o dediği falan içim kötü oluyor.

ankaradamı oturuyosun? :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 06 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
abi
| |
| |
| |
| |
| |
| |  |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
--------------------------------

olmuş kadından ne zevk aliosun =)

[Bu mesaj Giovanni tarafından 06 Kasım 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Değil abi işte diktiriyorlar ediyorlar onların bir yolları var ya:) Sen güven bana hiç öyle kadınlar değil gelenler. En azından bana gelenler ne bileyim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kız arkadaşlarla yaşadığınız ayrı bir şey de, paralı kadın fikri ayrı bir şey yani...
Paralı kadın, birlikteliğinizden sonra arıyıp hal hatır sormak zorunda olmadığınız kadındır yani ben normal bir kız arkadaşımla beraber olup ona çiçek yollayıp her gün telefon edip uğraşıp 150$ harcayacağıma, direk peşin peşin ödüyorum, sonradan dırdır çekmiyorum zaman harcamıyorum. Bana daha akıllıca geliyor açıkçası.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

bul bi kiz arkadas seninle ayni dusuncede olan, arada bir sevisin,tamamen fiziksel olsun iliskiniz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...

[Bu mesaj aquila tarafından 06 Kasım 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir şey en büyük yalan söyleyeyim.
Yani kız ne kadar tamam istemiyorum dese de, insanın içine oturuyor, yahu arasam mı aramasım mı ne yapsam falan içine düşüyor, sonra kıskançlık çıkıyor bir şeyler oluyor ne bileyim sapıtıyor öyle iş...
Olmuyor yani biliyorum:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 06 Kasım 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Ya kız arkadaşlarla yaşadığınız ayrı bir şey de, paralı kadın fikri ayrı bir şey yani...
Paralı kadın, birlikteliğinizden sonra arıyıp hal hatır sormak zorunda olmadığınız kadındır yani ben normal bir kız arkadaşımla beraber olup ona çiçek yollayıp her gün telefon edip uğraşıp 150$ harcayacağıma, direk peşin peşin ödüyorum, sonradan dırdır çekmiyorum zaman harcamıyorum. Bana daha akıllıca geliyor açıkçası.

Zaten sen olaya bu bakış açısıyla bakıp böyle yaklaşıyorsan, kız arkadaş kavramını böyle tanımlıyorsan baştan herşeyiyle düşünce tarzımız çok zıt o yüzden hiç girmeyelim o konuya..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...