circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 16 yıllık hayatım boyunca dıye baslıyım :).. 16 yıldır babamla aramızdakı mesafe bitmedi..yani bi insan en sevmedıgı kısıyle bıle her gun gorusmek zorunda kalsa hersene bu kısıyle aynı evde kalsa dahi..mutlaka kanka olur arkadas olur konusurlar..Cunku bırbırlerıne cok yakınlar..Fakat ben babamla hayatımın hıc bır evresınde yakın olamadım...Kendım su an yakın olmak ıstıyormuyum ..Kesınlıkle hayır...Cunku degısmesının mumkun olmadıgını bılıyorum...Babamla hayatımda hıc bır zaman su soyle olmus deyıp konustugum yada ben sunu yaptım bugun dedıgım olmadı ..Aramızdakı tek muhabbet yazılı zamanı notlarımı sorması ,aksam geldıgınde merhaba dedıgımde ders calıstınmı demesı oldu bugune kadar..Bunun harıcınde bugune kadar aramısda kaydadeger muhabbet hıc olmadı..Bır kere nasılsın oglum demesını beklerken 2 saat calıstınmı bugun demesı benı gercekten artık bayıyor..Yanı artık son evreye geldık ıyıce kopucam ...Bır kac kere babamla bana artık derslerımın otesınde benım ıcın benımle konusmasını ısteyen konusmalar yaptım..Hepsınde bı kac gun sonra eskı halıne dondu..Yanı mesela bugunden bır ornek verıyım .. Bız spora gıdıyoruz dersıne calıs ..Geldıgınde ise..Calıstın mı? -2 Saat calıstım - guzel aksam da calıs.. Dedıkten sonra salona gecıp gazete okuyup tv ızlemesı..ıste hergunumuz boyle gecıyor İse gıttıgı gunlerdede eve geldıgınde ders calıstınmı dıyıp salona gıdıp gene tv ızlemesı var.. Gercekten sebebını bılmıyorum..Babama cok kez yakın olmaya baska konulardan konusmaya calıstım ama hıc olmadı...Tek bı muhabbetım olmadı...Bunu 14 yasıma kadar cok farketmedım ..(Cunku babam sureklı yurtdısına gıdıodu 3 sene kadar gıttı ben 11 yasındayken ..Ondan oncede yılın ucte bırınde gıdıodu..) son 2 senede bunu ıyıce farkettım ve artık bu durum benı uzmeye sınırlı yapmaya basladı ...Cozumunu gercekten bılmıyorum..Denıycegım herseyı denedım..Alıp karsıma konustum gene olmadı.. Tabı derslerım onemlı ama tek muhabbetın bu olması gunde sadece 5 dk bu konuyla ılgılı konusmamız artık ıyıce baydı..of nıye yazdım bılmıyorum ama kımseye anlatamıyorum bunu..Icımı dokmek ıstedım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 okuyamadım bi özet geçsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 birazını okudum gerisini okumadım ben de aynısını yaşıyorum çünkü. Baba olduğunu hissetirmek için mi yapıyo nedir? böle resmi oluyo biraz. bende de var gerçi bişeyler....bilimyorum yaa.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: circirbocugu, 06 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki: Alıp karsıma konustum gene olmadı.. ne cevap verdi bunları sen ona anlatınca ?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 baban annene karşı nası peki?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Dynun, 06 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: said: circirbocugu, 06 Kasım 2005 22:07 tarihinde demiş ki: Alıp karsıma konustum gene olmadı.. ne cevap verdi bunları sen ona anlatınca ? ya ben artık ders harıcınde benım oldugumu ona anlattım kısılıgımı sevın dedım notlarımı degıl dedım..Babam da tamam dedı dıkkat edıcez senı zaten sevıyoruz ,senın ıcın soyledıklerımız vs seyler soledı annemde tabı araya gırdı ..Tatlıya baglandı sanırken bı kac gun sonra herseyın eskıye donmesı zaten herseyın bıttıgını gosterdı bana..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: fiona, 06 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki: baban annene karşı nası peki? Anneme karşı normal ..Her karı koca gibi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sadece sevgisini göstermeyi bilmeyen babalardandır belki de. çoğumuzunki öyle değil mi? Mesela ben babamın bana en son ne zaman sarıldığını hatırlamıyorum...[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sorun sen ve derslerinle ilgilimi yani[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Dynun, 06 Kasım 2005 22:17 tarihinde demiş ki: sadece sevgisini göstermeyi bilmeyen babalardandır belki de. çoğumuzunki öyle değil mi? Mesela ben babamın bana en son ne zaman sarıldığını hatırlamıyorum... abı muhabbetımın olmamasıda ılgınc degılmı ..Her baba boyleyse yazık mıllete[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ohohoho ben babamla sizli bizli konuşurdum bi aralar. Sonra asilik aradan onu sildi.bi ara çok iyi oldu aramız sonra yaptığı hatalardan ders çıkarmayı bilmedi ben ona oda bana karşı tavır aldı. Zaten suratını çok göremezdim sabah 7 de gider 11 gibi işten gelirdi.Hep böyle kaldı tatile gelmezdi yazlığa çok ender gelirdi gelirdi bikaç saat ben olmazdım göremezdim. Şimdi birbirimizi boğacak kadar kötüyüz =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 benim babam da onunla beraber bişeyler yapmamı istiyor, ama çoğu zaman kafası başka şeylerde meşgul olduğu için dinlemiyor bile benim söylediklerimi. bunun için onu suçlamıyorum ama, ben onun söylediklerini dinleyemediğim zaman da onun bana tavır almasından nefret ediyorum.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: fede, 06 Kasım 2005 22:17 tarihinde demiş ki: sorun sen ve derslerinle ilgilimi yani Derslerım ole asırı kotu falan degıl..Normal ama mesela yazın ders calıs veya baska bırsey dıyemıyor..Yazın konustugumuzu hatırlamıorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ya yaşın itibariyle endişeleniceği tek konu derslerin. onu da çıkınca sorun kalmıyor, içi rahat oluyor belki de..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bide bize bak :( [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 is guc hayattan bezmis adam ne muhabbeti edicek her gun gelip...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: bLackcha0s, 06 Kasım 2005 22:20 tarihinde demiş ki: bide bize bak :( Anlıyorum senıde ...Senın durumda kotu ama ben artık boguluyorum bole yasamaktan evde dırek odama cekılıp butun gun oturmaktan bıktım su aptal makınenın onunde curumekten bıktım ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: aquila, 06 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki: is guc hayattan bezmis adam ne muhabbeti edicek her gun gelip... Alla askına adamla bugune kadar muhabbetım yok 2 dksı bıle yoksa gerek yok boyle babaya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sen ve derslerin derken sadece derslerine ilgi göstermeni istiyodur. iyi de olsa kötü de olsa. benim babam da öle diyodu. baktı ben gerektiğinde çalışıyorum ama ısrar ediyo. bi kere sert bi dille dedim ben ne zaman çalışcamı biliyom diye biraz kötü oldu ama bida pek karışmadı..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 peki sen hic gidip baba naber, is guc nasil dedin mi?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Abı dedım tabı kac kere hemde kac kez bısey anlatmaya calıstım ama nafıle.Neyse ben artık uyumaya gıdıyorum herkese ıyı geceler..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 çok sert bi babam var abi.. vallaha ama,yani eskiden dalardı bana. çok da resmiydi sallamazdı.. ama sen onla fazla muhatap olmayınca,devamlı saygı modda olunca,bazı şeleri ben tek başıma yaptığımı görüne güveni arttı.. bi de daha ağır ve onu düşündüğümü konuşmadan falan gösteriorum.. fazla doğal olmuorum onun yanında.. inan bi süre sonra seni dinlemeye başlıo.susuo. bi de yaşın ciddiyim onlar için sıkıntı,ben üniyi kazandıktan sonra babam mesela çok daha farklı davrandı bana karşı.. bi geçiş dönemi de diebilriz buna aslında..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aşşağı yukarı aynı seninle durumumuz, bir daha gelipte ders sorarsa ii bi kavga edicez.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 seninki en azından dersine çalıştın mı diye soruyor.. benim babam senede 2 kez gelir onda bile geçer köşeye TV de maç izler.. hiç muhabbet etmez...yemeğe otururuz her yemeğe bahane bulur vs vs vs....devamı da burda[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 07 Kasım 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 benim babam yillarca ayni seyi yapti bana,ne konusur ne birlikte biseyler yapmisizdir.hiçbir sey.ama bi tane zayifim gelsin,hemen ''babam'' olurdu o zaman. sonra bosandilar ve o ayri yerde yasiyor.aylardir görmedim,gördügüm de anca bir kaç dakikadir.kendisi cok zengin ve bize hiçbir sekilde arayip sormuyo bi ihtiyacimiz var mi diye.az evvel aramis bagiriyo sen neden beni aramiyosun diye. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar