BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Nerden geldiğini bilmiyorum bu isimdeki virus makineme bulaşmış her explorer açtığımda auto olarak açılan site ve o sitede yazanlar aynen şöyle [spo1=zZzz][/spo] symantec.com da araştırdım bir worm olduğu yazıyor ama ne yapabilirim bundan kurtulmak için bulamadım bir türlü ,bir çok program denedim sonuç alamadım yardımcı olabilcek birisi varsa sevinirim.[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kasma cak formati:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: vimpir, 07 Kasım 2005 14:07 tarihinde demiş ki: kasma cak formati:) dimi? ne gerek var virüsü silmeye?bir daha mı girdi yine format :)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ole ya insanlar bosu bosuna antivursmus, yok firewall mus kasma en ufak uzuntunde cak formati pc kendine gelio hem :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 adamlar ne kadar zeki o sitede kesin removerı wardır onu alıcaksın silceksin super ya :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yanlız baya gerçekci göstermişler they know you are using kısmı süpermiş ehah:D komiğime gitti yaf.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kaspersky (:[signature][hline]- hüsto abi ruslarla kenetlenme olayı vardı ya. - evet canım vardı, burda yazıyo raporda. - hah işte mehmet ruslara nah yaptı camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canım.. ben arıyorum konsolosu. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Zonealarmın son versiyonu hem spywareleri temizliyor hem de bu tip şeylerin bilgisayara bulaşmasına engel oluyor.Bi şekilde bulaşsalar bile internete çıkmalarına izin vermediği için işlevini yerine getiremiyor wormlar.Ben sistemimde norton av ile zonealarmı birlikte kullanıyorum, çok şükür aylar oldu sorun yaşamadım.Öncesinde sadece norton kullanırken virüslerle köşe kapmaca oynardım.Bulaştımı da silinmezdi meretler bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 virüs falan yokki sende bu tür bilgiler zaten bir siteye girdiğin zaman gönderilir browser tarafından otomatik olarak[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 W32.Sinnaka.A@mm temizlemek için yapmak gerekenler[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 adamda virüs var, ama bu virüs W32.Sinnaka.A@mm değil. bu virüs varmış gibi gösteren fake bi spyware sayfasından ibaret. ad-aware, ms antispyware, spybot search&destroy, webroot spysweeper. herhangi biri çözecektir.[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ne güzel yaws ben istemedikçe my compiter çökmüyor :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar