Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

W32.Sinnaka.A@mm worm,virus herneyse artık...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Nerden geldiğini bilmiyorum bu isimdeki virus makineme bulaşmış her explorer açtığımda auto olarak açılan site ve o sitede yazanlar aynen şöyle

[spo1=zZzz][/spo]
symantec.com da araştırdım bir worm olduğu yazıyor ama ne yapabilirim bundan kurtulmak için bulamadım bir türlü ,bir çok program denedim sonuç alamadım yardımcı olabilcek birisi varsa sevinirim.[signature][hline]Why can't you just forgive me?

Mesaj tarihi:
said:
vimpir, 07 Kasım 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
kasma cak formati:)

dimi? ne gerek var virüsü silmeye?bir daha mı girdi yine format :)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
adamlar ne kadar zeki o sitede kesin removerı wardır onu alıcaksın silceksin super ya :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:
Zonealarmın son versiyonu hem spywareleri temizliyor hem de bu tip şeylerin bilgisayara bulaşmasına engel oluyor.Bi şekilde bulaşsalar bile internete çıkmalarına izin vermediği için işlevini yerine getiremiyor wormlar.Ben sistemimde norton av ile zonealarmı birlikte kullanıyorum, çok şükür aylar oldu sorun yaşamadım.Öncesinde sadece norton kullanırken virüslerle köşe kapmaca oynardım.Bulaştımı da silinmezdi meretler bir de.
Mesaj tarihi:
adamda virüs var, ama bu virüs W32.Sinnaka.A@mm değil. bu virüs varmış gibi gösteren fake bi spyware sayfasından ibaret. ad-aware, ms antispyware, spybot search&destroy, webroot spysweeper. herhangi biri çözecektir.[signature][hline]Oynak Online
İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon
PrudenT a.k.a Sorrowful
  • Yeni Oluştur...