Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lütfen, birisi tetiği çekebilir mi? burada, içeride bir yerde, çok anlamsız hissediyorum. paranoyaklaşmanın paranoyasında. düt. günden güne küçülüyorum ve daha da kötüsü, boşalıyor içim. her yerimden sızdı bugüne kadar sızacak olanlar; hiçbir zaman uğraşmamıştım benliğimdeki yırtıkları bulmak için. belki de o kadar çoktular ki, üşenmiştim. mutluluğumun aptallığında sakladım cennetimdeki tüm çarpıklıkları. hayallerimde tekrar tekrar yaşadım geleceğin umut dolu yansımasını. hiç tahmin etmezdim her gün karşısına geçip "bu ben miyim" diye baktığım aynanın bir gün paramparça olacağını. pudraya bulayın her yeri, parmakizi alacağım. belki karın bölgesinde gereksiz bir sancı, belki dandik bir melodi, belki de bir yığın klişeden kaçıştı benim hayatım. gece yatağıma yattığımda tavandaki atomları saymaktı tek tek. ben henüz küçük bir çocukken.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ohhh bee... Abi yazarken popomuzdan atmayan insanlar okumak istiyorum. Aklındaki sıkıntının patlaması "Aklımdaki sıkıntıdan patladım"la deil düt le istiorum tamam okurken orda koptum ama daa iyi bişi gelemez abi oraya aferin len... Düşünelim abi yazarken.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu herif piskopat diyorum inanmıyorsunuz. yürü beah.![signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Psikopat değil yahu, kendini ifade etmekte çok başarılı sadece. =) Herkes hisseder ama herkes anlatamaz, hele hem anlamlandırıp hem de anlatmak daha büyük bir başarı. Elros çok güzel ifade etmiş durumu. Çok iyi gidiyor bu yazıların böyle böyle.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog [Bu mesaj Loras tarafından 18 Ekim 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 en zoru da anlamlandırmak zaten :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 OF süpersin bayıldım Hatta gel karşılıklı çekelim tetikleri nasıl olur.yani yardımlaşmıl oluruz. Ölmek te yarıdm edelim neolur ben bıktım mutluluk zıravalrından[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Pati patiyi öldürmez abi yapmayın etmeyin...[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eheh noluyoruz?yazı yazın ki tetiği çekmek zorunda kalmayın..beyninizi duvara değil buraya dökün. çok güzel olmuş yazı yine, ve ilham kaynağını biliyorum ben ekieki.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bu kadar yonlu bi sanatcı kisilik olamaz ya herif hem cok guzel yazılar yazıo,hem manyak siirler yazıo,inanılmaz bi çizim yetenegi var,super resimler yapıo..bi yaglıboya tablo yaptı gecen sene herkes hayran kaldı,sesi de fena sayılmaz zaten bi de bi ara gitar kursuna da baslamıstı ama onu devam ettirmedi..eh daha vardır belki aklıma gelmeyen seyler =) heralde dogustan ya yetenekler herif ne yapsa hayran kalıorm..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 @sir:bende istiyorum bir ilham kaynagi ...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar