Dux Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 torrent sitelerine bu sabah düştü çekiyorum şu anda half-life gibi milat olacağından sözediyor çoğu site inşallah dedikleri gibi çıkar.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ben oynamaktan siteye giremiyorum diyeyim... Mükemmel olmuş. Daha hata yakalamadım...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Sendit göndermiş dün preorderımı, bekleyişlerdeyim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hobgoblin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Fearı bulan, oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hobgoblin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: kymophobia, 15 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Ben oynamaktan siteye giremiyorum diyeyim... Mükemmel olmuş. Daha hata yakalamadım... Oyunu nereden buldun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Teknoloji Televizyonu'nda görmüştüm,harika bir oyun olmuş..HL2,Doom felan boş kalır yanında,bomba oyun F.E.A.R...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hobgoblin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Lancelion, 16 Ekim 2005 21:59 tarihinde demiş ki: Teknoloji Televizyonu'nda görmüştüm,harika bir oyun olmuş..HL2,Doom felan boş kalır yanında,bomba oyun F.E.A.R... Muhtemelen yılın en iyi oyunu olacak FEAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Hobgoblin, 16 Ekim 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Oyunu nereden buldun acaba? İndirdim. Oyun arşivi yapıp satıyorum zira, her çıkan oyunu arşivliyorum =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hobgoblin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: kymophobia, 16 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki: said: Hobgoblin, 16 Ekim 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Oyunu nereden buldun acaba? İndirdim. Oyun arşivi yapıp satıyorum zira, her çıkan oyunu arşivliyorum =) Ankara'da mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İstanbul...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben de bitsoup.org dan fear indiriyorum ne zaman iner bilmiom ama çok gb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 10 tane invite im var isteyenlere torrentleech ten invite yollıyabiliri ora beya hızlı çekmek için ;)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Dux, 17 Ekim 2005 01:25 tarihinde demiş ki: 10 tane invite im var isteyenlere torrentleech ten invite yollıyabiliri ora beya hızlı çekmek için ;) Ben torrentleech e üye olmaya çalıştım ama malesef dolmuş limitleri.Sen bana invite yapsan ben üye olabilirmiyim, invite öyle birşey mi?.Kusura bakma torrent siteleri ile ilgili hiç bilgim yok.Biraz bilgi verebilirmisin ve başka güzel torrent siteleri varmı?Şimdiden teşşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 evet artık davet(invite) etmeden üye alınmıyo bana pm atarsan mail adresini sana invite yaparım...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kimsenin işine burnumu sokmuyorum, yanlış anlaşılmasın. Sadece bir bilgi; Referans olan kişi, eğer davetiye yolladığı kişiyi kontrol etmez ve o kişi az upload yüzünden kovulursa, %70 atılıyor. TL'nin felsefesi...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 190gb uploadla kimse beni atamaz :) sanırım...10 tane invitetı bosuna vermiyolar adama pm atın yollıyayım...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman [Bu mesaj Dux tarafından 17 Ekim 2005 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Oradan kovulan (takip ediyorsan bilirsin ancak) uploader vardı 1.5 ay önce... 4TB'ye yakın yollayan... İşte o adamın lafını dinlemek lazım bence, dikkatli olun...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 4tb uploadı normal yollardan yapmamıştır o onu o yüzden atmışlardır...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 dux sağolsun invite yolladı ancak tamamen kapanmış üye alımı invite da işe yaramıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 birisi bu oyunu indirebileceğim bi torrent linki verebilirmi lütfen?[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet dux teşekkürler fakat artık kapatmışlar daha fazla alımı :( [Bu mesaj kmert tarafından 17 Ekim 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kmert tarafından 17 Ekim 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Oyun güzel sanırım aradım bulamadım oyunu azda olsa tanıtabilcek bir site varmı? Yada offical kendi sitesi felan...[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Dux, 17 Ekim 2005 13:32 tarihinde demiş ki: 4tb uploadı normal yollardan yapmamıştır o onu o yüzden atmışlardır... 15Mbit hatla, şirketten geceleri açık bırakarak yaptım. Normal yolun dışında bir yöntem kullanmam...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: kymophobia, 17 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki: said: Dux, 17 Ekim 2005 13:32 tarihinde demiş ki: 4tb uploadı normal yollardan yapmamıştır o onu o yüzden atmışlardır... 15Mbit hatla, şirketten geceleri açık bırakarak yaptım. Normal yolun dışında bir yöntem kullanmam... ben o kadar kişiye yolladım bişey olmadı bence sen o fakeuploderların olduğu zamana kurban gitmişşin bide profilinde uyruğunu türk seçtin ise adamlar hiç acımıyolardı zamanında :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 torrent link verebilecek yokmu?[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar