Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dogumgunu sürprizi..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

bgn kız arkadsımın doomgunuydu..sabah erkenden okula gittim ve onunda gelmesini bekledim.. bu arada aynı sınıftayız..onun okula girmesiyle ben çıktım dışarı ve beklemeye başladım.. sabahın erken saatleri oldugu için açık çiçekçi bulmak biraz zor oldu tabi..ama bi aşağı bi yukarı sonunda bi çiçekçi buldum ve hmn içeri girdim.. tabi bu arada benim döt te dondu yani dışarda.. nese içeri girdim ve adama kız arkadasımın doomgunu war dedim gul yaptırtcam tabi dedi.. okula getirin fil dedim ,dedim tabi getiriz dedi..10 tane gul yaptırttım ve 11.30 da yollanmak üzere siparişi werdim ve okula geri döndüm...sınıfa girdigimde kız arkadasımıj yuzune hiç bakmadım sanki doomgununu unutmuş gibi yaptım.. saatler ilerledikçe daha da gıcık olmaya başladı ama sonunda kapı çaldı ve içeri çiçekçi girdi.. (bu arada çiçekçinin geliceginden btn sınıfın ve ders hocasının hberi de wardı..:) adam içeri girince hocam bi örenciye çiçek war dedi.. bende hmn aa kime gelmiş kim göndermiş fln dedim.. kız arkımın ismini söledi.. kız şok olmultu benim bile diyeedi..kısa bir şoktan sonra benim dedi ve çiçegi ona uzattı.. içindeki notu okuyunca bana baktı ve gülümsedi bu arada sınıftan kıyamet gibi bi alkış yukseldi..kız arkasım çok sevindi..degdi yani..hoca da hmn işte tam bir centilmenlik örnegi fln diyip milleti gaza getirdi..kız ztn çiçekleri alınca hmn sarıldı ztn bana bu arada aynıı anda tele de mesaj attım çok sevindi..:D
ohhh be çok mutluyum şimdi..:D:D:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Aferin.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslarım da espiri yapacak ya..

- ya raşit bana hiç gul almadın
- sana nie alim olm
- ztn bizim elimiza yoklama kagıdından başka bişey gelmiokii..:D

hocamız çok kıyak yaa.. dun akşam iftar yemeginde organize olduk..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

helal olsun lan[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okulda da elemanın biri geçen gün sevgilisiyle bi sene olmuş diye 365 tane gülle geldi okula..
düşünün artık.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

yyaa harika walla helal olsun super yapmısın
kız arkadasın ucması cook doğal kım olsa ok sewınırdı
buarada lolıpop ben senı kız sanıyodum ya :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

ewet bi çılgınlık yapalımdedik..
ztn bundan yaklaşık bir ay öncede kapılarının önune seni çok seviyorum da yazmıştım..:D ona da şok olmuştu.. daha böle etkili fikirleri olan warsa sölesin..:D[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben çok deiştim ya eskiden kız dedin mi ıyy fln derdim şimdi yaptıgım şeylere bak ya..:D

çok seviyooooruuum ben ya...:):)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 02 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
bgn kız arkadsımın doomgunuydu..sabah erkenden okula gittim ve onunda gelmesini bekledim.. bu arada aynı sınıftayız..onun okula girmesiyle ben çıktım dışarı ve beklemeye başladım.. sabahın erken saatleri oldugu için açık çiçekçi bulmak biraz zor oldu tabi..ama bi aşağı bi yukarı sonunda bi çiçekçi buldum ve hmn içeri girdim.. tabi bu arada benim döt te dondu yani dışarda.. nese içeri girdim ve adama kız arkadasımın doomgunu war dedim gul yaptırtcam tabi dedi.. okula getirin fil dedim ,dedim tabi getiriz dedi..10 tane gul yaptırttım ve 11.30 da yollanmak üzere siparişi werdim ve okula geri döndüm...sınıfa girdigimde kız arkadasımıj yuzune hiç bakmadım sanki doomgununu unutmuş gibi yaptım.. saatler ilerledikçe daha da gıcık olmaya başladı ama sonunda kapı çaldı ve içeri çiçekçi girdi.. (bu arada çiçekçinin geliceginden btn sınıfın ve ders hocasının hberi de wardı..:) adam içeri girince hocam bi örenciye çiçek war dedi.. bende hmn aa kime gelmiş kim göndermiş fln dedim.. kız arkımın ismini söledi.. kız şok olmultu benim bile diyeedi..kısa bir şoktan sonra benim dedi ve çiçegi ona uzattı.. içindeki notu okuyunca bana baktı ve gülümsedi bu arada sınıftan kıyamet gibi bi alkış yukseldi..kız arkasım çok sevindi..degdi yani..hoca da hmn işte tam bir centilmenlik örnegi fln diyip milleti gaza getirdi..kız ztn çiçekleri alınca hmn sarıldı ztn bana bu arada aynıı anda tele de mesaj attım çok sevindi..:D
ohhh be çok mutluyum şimdi..:D:D:D
helal sana kutluyorum seni...[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...