oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 "benimle çıkarmısın" cümlesi bana bayağı bi tuhaf geliyor.. bunun yerine neler söylenebilir; ya da siz olsanız ne dersiniz?? p.s=arttığım konularda böyle bişeye rastladım[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 "haftasonu bişeyler yapalım mı?"[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Oha günümüzde gerçekten çıkma teklifi eden insanlar mı var?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 anlatırsın hislerini dersin, "seni seviyorum" yada "senden hoşlanıyorum". bide onun hislerini sorarsın zaten bende seni derse olay bitmiştir bence.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yeni bir sinema gelmis ona gidelimmi gibisinden tabi sonra muhabbeti koyup isi dvm ettirecen:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 "blabla filmi çok güzel , iki bieltim var ve blabla(kendi ismin) ismindekiler sdce blabla(kızın ismi) ismindekilerle giddebiliomuş.gelirmsn:D[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hade sevgili olalım[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 senden hoşlanıyorum veya seni seviyorum ???[signature][hline]Rabbim isterse, sular büklüm büklüm burulur, Sırtına Sakaryanın, Türk tarihi vurulur Sakarya; sâf çocuğu, mâsum Anadolu'nun, Divanesi ikimiz kaldık Allah yolunun! Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Antimodes52, 05 Kasım 2005 21:32 tarihinde demiş ki: Oha günümüzde gerçekten çıkma teklifi eden insanlar mı var? malesef.. tabi ben değilim bunların arasında.. o yüzden ne denebilir diye soruyorum :) ama zamane çocukları genelde çıkıyolar.. eve kadar çıkıyolar sabaha evden çıkıp gidiyolar o kadar ;)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bağyan benimlen cigg nütfen !! tamam tamam... hmmm , disari cikmayi , oraya buraya gitmeyi teklif et.. hem ona onu yakindan tanidigini gösteren bir mesaj vermis olursun böyle söylemekle. hemen cevabini yapistirmaz evek veya hağyir diye.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sevişelim? Düşündüm de bir şey söylemeye gerek yok. [Bu mesaj Adiemus tarafından 05 Kasım 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sevgi pıtırcığı olalım[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yuwarlanalım? :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sex Frank? *Leslie Nielsen'in cevabını hatırlayıp gülme krizine girer*[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben seni çok bir sahipleniyorum benden başkasıyla dışarı çıkamazsın hepsi benim muahahhaha[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 amacım t.şak olsaydı konuyu garbage'a açardım arkadaşlar...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesela senden hoslanıyorum we senı sevıyorum denılebılır. Sonra ufak bı zaman gecer aradan ona dersın işte fixtir. Herseyım olur musun fln dıye.Sonra o da genelde guler fln boyle dewam eder sonra da bı gun kawga edersınız sınırın atar bagırır cagırırsın BİTER [signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 "Meğerebga Bğaygan Danuşhabilürmüyüz?" tamam şaka bir yana sakın gidip seni seviyorum çıkalım kıl tüy yün deme! Onun yerine arkadaşlığını ilerletip cafeye sinemaya filan davet et birlikte vakit geçirmeyi sağla [signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' [Bu mesaj cenin tarafından 05 Kasım 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 En güzeli direk hoşlandığını falan söyle, adam gibi anlat sevgini vs, sora sıra ona geçsin. Ne o öyle "çıkalım mı" falan? Hatta çok da ciddi olmasın, önceden de kızı hafiften hazırla duruma. Hani ne blim basit komplimanlar, arada bir iltifatlar falan.. -o- Ha işi geyiğe vurmak istersen de ideal cümle şudur: "Biliyorum sen güneşsin etrafında çok gezegen var; ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var."[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kesinlikle bunları söyle ben sana boş değilim içimdeki insanlar hayata gelmek için sabırsızlanıyo hepsi nike ayakkabılar aldılar şimdi en hızlı kim koşcak diye hazırlanıyolar. her hafta onları bu baskılarından dolayı sebepsiz yere öldürüyorum. ama kral baskılara her zmn karşı gelemez bilirsin. bigün hakimiyeti ele geçirirlerse istem dıuşı şeyler yapıp halka zarar vermek istemem. adımız katile çıktı birleşmiş ceninler nezlinde beni soykırım yapmakla şikayet ediyolar. bu baskılara artık daha fazla dayanamıycam. onların da bir ülke kurmaya hakları varmış. matrixten çıkıp " what is the real world " demek istiyorlarmış. bu baskılara tek başıma katlanamıyorum. bunları aşmak için iki kişeye ihtiyacım var bi ben bi de sen . eğer kabul edersen yeni bi dünyanın hakimi olcaz. bir sen bir ben bir de bebek.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Grizzly, 05 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki: yuwarlanalım? :horace: Hahahahah :D Adam kilolu olunca bölemi dio Griz bab :D[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 seni seviyorum dersin,çıkma teklifine gerek kalmazzzz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İyice dumurdayım ya, daha hiç bir şey yaşamadığınız bir insana nasıl seni seviyorum dersiniz ya? Bu kadar kolay bir şey mi sevmek?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Katılıyorum antimodes, o yüzden hoşlanmak kısmındayım ben, daha saf, daha düşük seviye ve daha samimi. Daha gerçekçi yani.. Hatta yavaş yavaş girmek konuya "ya nası desem, bir süredir yanında kendimi daha rahat hissettiğimi farkettim, böyle senle vakit geçirirken... vs vs" felan diye girersen konuya çok daha iyi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 SAKIN SENİ SEVİYORUM DEME! SAKIN ÇIKALIM MI FİLAN DA DEME! biraz samimilerş sonra sinema cafe filan yap bak dnle beni sakın öle yırtık dondan fırlar gibi çıkma[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar