RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 pazar akşamı ve pazartesi günü izmir de olacağım pazartesi günü için henüz bir planım yok izmir de olanlarla birlikte bir buluşma ayarlayabiliriz onun dışında salı-çarşamba-perşembe-cuma belki de cumartesi günü bodrum da olacağım o günlerden birinde bodrum da olanlar ve buluşmak isteyenler olursa tel no: 05373643874 tek başıma sıkılmak istemiyorum da[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bence telini sil özelden ulaşın bana de.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 eheh silmemiş şimdi snin sapığın olmazmıyım ben ha senmisin oraya telefon yazan ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 kermit arızayım da sen arızalığın başka devrisin rahatsızsın resmen neyse ben gideyim öss ye çalışayım siz bodruma gidin seneye road trippin yapmayan top olsun[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Head Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 milletin imzası olmuşuz ya bi şöyle bak yapıyorum diyin ya şok geçiriyor insan[hline]valandil ownz j0o!
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 harbi ege turundayız bodrumda inanılmaz diytebileceğim müthiş bir tatil geçirdim(bodrum un içinden uzakta ohhhh) şimdi didim altınkum dayım 3-4 gün burada klacağız ondan sonra duruma göre altınolkuk veya çeşme yapıcaz hala bekliyorum bu arada sapğıklık yapanlara sapıklıkları iki kat la iade edilir haberiniz olsun sen bi kere buraya msj attın:) her neyse buralarda olanlar falan varsa bi msj atsın belki buluşuruz ben de kaçıyorum zaten eğlencein dibine vurmak içn:)[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq
Öne çıkan mesajlar