Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matematik problemlerinde en nefret ettiğiniz seylerrrr

rayka

Öne çıkan mesajlar

az önce test kitabında çok komik bir soru gördüm fizik sorusu ama okuyunca bu kadar sacma birşey polamaz diyerekten koptum
deniz kenarında villası bulunan ahmet bahcedeki olimpik havuz u su ile doldurmak için kova ile denizden su tasımaktadır ...[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
problemler zaten başlı başına saçmalık. sanki hayatta oturup dandik bir havuzun ne kadar sürede dolduğunu, fındık/fıstıklarımın paylaşımlarını hesaplayacağım. peh peh.. gerçi matematikten pek hoşlanmıyorum, matematik demeyin bana :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Çükü kalkmayan veletlerin misketlerinin renklerinin çıkma olasılığını bulmak.
Yada sabi kızların çekmeden çıkan eteklerinin olasılığını bulmak.

BANANE LAN![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

komple sevmiyorum 0 geldi zaten[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 06 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
problemler zaten başlı başına saçmalık. sanki hayatta oturup dandik bir havuzun ne kadar sürede dolduğunu, fındık/fıstıklarımın paylaşımlarını hesaplayacağım. peh peh.. gerçi matematikten pek hoşlanmıyorum, matematik demeyin bana :)

Lise matematiğini geçtikten sonra bir daha bu tür problemlerle karşılaşmıyorsunuz.

Gerçek matematik üniversitede öğrenilir. Ha yine nefret edebilirsiniz çünkü biraz kasıyor. :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rayka, 02 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
mesela ben satırlarca süren problemlerin sonuçlarının sıfır cıkmasına gıcık oluyorum

ben de sonucun sıfır çıkcanı bile bile yaptığım için kendime gıcık oluyorum :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matematik, 06 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
said:
orc_lord, 06 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
problemler zaten başlı başına saçmalık. sanki hayatta oturup dandik bir havuzun ne kadar sürede dolduğunu, fındık/fıstıklarımın paylaşımlarını hesaplayacağım. peh peh.. gerçi matematikten pek hoşlanmıyorum, matematik demeyin bana :)

Lise matematiğini geçtikten sonra bir daha bu tür problemlerle karşılaşmıyorsunuz.

Gerçek matematik üniversitede öğrenilir. Ha yine nefret edebilirsiniz çünkü biraz kasıyor. :D

biraz degil çok kasıyor :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malik, 02 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
abi deli integrallere kılım..
ünili ve calculus alanlar bilir..

Calculus'u gördüm kendileri 3 kilo Rööhh

İyi ki hoca full tahtaya yazıyor kitap gibi hoca gerek kalmıyor calculus'a[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği
Smoke Kills

[Bu mesaj Joe tarafından 07 Kasım 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

trigonometriden nefret ediyorum.
sinX, cosX'e kılım. tonla işlem yapıp da ondan sonra çok ufak bir hatadan tüm sorunun puanının gitmesi deli kıl bir olay. ayrıca her türlü derste kullanılan tanXden de nefret ediyorum.
bunu yazan sinüs
okuyana kosinüs

esprisini yapmadan geçemeyeceğim, özür dilerim.[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 02 Kasım 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
matematik ve fen bilimleri rullz...
tarih, felsefe, psikoloji vs. sux...

+23498124

Ama matematikte gıcık olduğum yerler var. Mesela bu sene sayılar filan çözmekten gına geldi kusacam artık. Problem çözmeyi de sevmem.
Trigonometri, eşitsizlik, ikinci dereceden denklem &/ eşitsizlikleri, özdeşlik çözmeye bayılıyorum. Daha lise son düzeyinde görmülş olsam da türev, integral almayı da çok seviyom. Uzun ve çatır çatır giden işlemlerle dolu soruları çözmeyi seviyom kısaca.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı

[Bu mesaj aslında hiç değiştirilmemiştir]

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 07 Kasım 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...