matematik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Herkes matematik'i sevmek zorunda değil. :D :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ahahaha.... ders olarak en sevmediğim derstir.. ama sınıfta en yüksek notu alanda benim yaa uff..çok gıcık bişi:([signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 :([signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 az önce test kitabında çok komik bir soru gördüm fizik sorusu ama okuyunca bu kadar sacma birşey polamaz diyerekten koptum deniz kenarında villası bulunan ahmet bahcedeki olimpik havuz u su ile doldurmak için kova ile denizden su tasımaktadır ...[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 problemler zaten başlı başına saçmalık. sanki hayatta oturup dandik bir havuzun ne kadar sürede dolduğunu, fındık/fıstıklarımın paylaşımlarını hesaplayacağım. peh peh.. gerçi matematikten pek hoşlanmıyorum, matematik demeyin bana :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Çükü kalkmayan veletlerin misketlerinin renklerinin çıkma olasılığını bulmak. Yada sabi kızların çekmeden çıkan eteklerinin olasılığını bulmak. BANANE LAN![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 komple sevmiyorum 0 geldi zaten[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: orc_lord, 06 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: problemler zaten başlı başına saçmalık. sanki hayatta oturup dandik bir havuzun ne kadar sürede dolduğunu, fındık/fıstıklarımın paylaşımlarını hesaplayacağım. peh peh.. gerçi matematikten pek hoşlanmıyorum, matematik demeyin bana :) Lise matematiğini geçtikten sonra bir daha bu tür problemlerle karşılaşmıyorsunuz. Gerçek matematik üniversitede öğrenilir. Ha yine nefret edebilirsiniz çünkü biraz kasıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 problemdeki lavugun harcamalarının muhasebesini tutmak[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: rayka, 02 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: mesela ben satırlarca süren problemlerin sonuçlarının sıfır cıkmasına gıcık oluyorum ben de sonucun sıfır çıkcanı bile bile yaptığım için kendime gıcık oluyorum :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bi de 3 kişi vardır problemde. adları Selim Sema Sercan dır mesela. s s s yazınca da çözerken karışır sinir olurm Ali Beli Celi versene isimleri =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: matematik, 06 Kasım 2005 19:01 tarihinde demiş ki: said: orc_lord, 06 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: problemler zaten başlı başına saçmalık. sanki hayatta oturup dandik bir havuzun ne kadar sürede dolduğunu, fındık/fıstıklarımın paylaşımlarını hesaplayacağım. peh peh.. gerçi matematikten pek hoşlanmıyorum, matematik demeyin bana :) Lise matematiğini geçtikten sonra bir daha bu tür problemlerle karşılaşmıyorsunuz. Gerçek matematik üniversitede öğrenilir. Ha yine nefret edebilirsiniz çünkü biraz kasıyor. :D biraz degil çok kasıyor :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Zeytin, 07 Kasım 2005 13:53 tarihinde demiş ki: x her bilinmeyen x tir.. neden a b olmaz da x olur.. ve neden yunanca harfler kullanılır?? sigme, ksay vs vs .. zittiri boktan seylere sinir oluyorum....[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 rakamlar.[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: malik, 02 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: abi deli integrallere kılım.. ünili ve calculus alanlar bilir.. Calculus'u gördüm kendileri 3 kilo Rööhh İyi ki hoca full tahtaya yazıyor kitap gibi hoca gerek kalmıyor calculus'a[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills [Bu mesaj Joe tarafından 07 Kasım 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 trigonometriden nefret ediyorum. sinX, cosX'e kılım. tonla işlem yapıp da ondan sonra çok ufak bir hatadan tüm sorunun puanının gitmesi deli kıl bir olay. ayrıca her türlü derste kullanılan tanXden de nefret ediyorum. bunu yazan sinüs okuyana kosinüs esprisini yapmadan geçemeyeceğim, özür dilerim.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 SecX ve CosecX ler ne olacak sonra Arcsinx ve Arccosx bunları söyle bana[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hahha son espri berbat ama güldüm :D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Lonely, 02 Kasım 2005 19:25 tarihinde demiş ki: matematik ve fen bilimleri rullz... tarih, felsefe, psikoloji vs. sux... +23498124 Ama matematikte gıcık olduğum yerler var. Mesela bu sene sayılar filan çözmekten gına geldi kusacam artık. Problem çözmeyi de sevmem. Trigonometri, eşitsizlik, ikinci dereceden denklem &/ eşitsizlikleri, özdeşlik çözmeye bayılıyorum. Daha lise son düzeyinde görmülş olsam da türev, integral almayı da çok seviyom. Uzun ve çatır çatır giden işlemlerle dolu soruları çözmeyi seviyom kısaca.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı [Bu mesaj aslında hiç değiştirilmemiştir] [Bu mesaj Kojiroh tarafından 07 Kasım 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 x[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Zeytin, 07 Kasım 2005 13:53 tarihinde demiş ki: x said: fastreload, 07 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki: x x[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar