rayka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 mesela ben satırlarca süren problemlerin sonuçlarının sıfır cıkmasına gıcık oluyorum bir hiç için elim yoruluyo o kadar kafa patlatıyorum veya kümesteki hayvanların ayaklarının sayılması çoookkk sinirimi bozuyor aslında matematik ile ilgili herseyden nefret ediyorum[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi deli integrallere kılım.. ünili ve calculus alanlar bilir..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 matematıkte coğu seyı coook sewıorum ya bayılıyorum ama bazen uğrasıp da s onucu yanlış bulursam ona cook sınır oluyoruumm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 balistik orantı diye bisi var bilmem duydunuzmu gozumden yas geliyo anlayana kadar[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ıntegral falan gormedım tam bılmıorum ama öss matematığe bayılırım tek kelımeyle cok hosuma gıderdi[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 o havuzların bi türlü dolmaması yada her soruda x in farklı çıkması[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hilbert uzayı, dirac bilmemnesi, parantezli gösterim..kahrolsun quantum mekaniği![signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu topic bilimsel pochlarla dolur:D[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 matematik ve fen bilimleri rullz... tarih, felsefe, psikoloji vs. sux...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ben en zewklı yerde bırakmısım anlasılan kolay gelsin abıler sıze[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kahrolsun öss2[signature][hline] Beni benden daha çok seven biri aranıyor!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 üniversitede de öss matematiğini göreceğinizi sanıyorsanız sakın gelmeyin :D keşke herşey öss matematiği gibi olsa be.. double,triple integraller, convergence divergence lar.. off off.. soyut cebirler.. coplex calculus lar.. dertledim şimdi be.. zaten bayram dönüşü çarş kol gibi bi sınav var :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben havuza girmekten korkuyorum. ne olur ne olmaz bi problem falan cikar.. Deniz iyidir..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 cem yılmazdan arak kokuyooo[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kokmuo görünüoda:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Famy, 02 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: matematıkte coğu seyı coook sewıorum ya bayılıyorum ama bazen uğrasıp da s onucu yanlış bulursam ona cook sınır oluyoruumm sen deli misin yaaa[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Famy, 02 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki: cem yılmazdan arak kokuyooo Tam anlamiyla anlatamasam da eeet..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 havuz problemlerini anlamam. yani bi musluk havuzu doldururken neden bi musluk boşaltırki.bu suyun parası nerden geliyo:D[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Matematikte çözdüğüm tüm problemlerin sonucu 1 çıkıyor.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 havuz problemleri hsinx,hcosx[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kar zarar problemleri bi de alınan bi malın ilk alındığındaki fiyatı şudur kurutulunca şu kadarı boşalır hafifler alış fiyatı ne olur zart zurt vs[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: unac, 02 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: havuz problemlerini anlamam. yani bi musluk havuzu doldururken neden bi musluk boşaltırki.bu suyun parası nerden geliyo:D LoL bide bizim problemlerde şöyle bi durum var ali,veli,ayşe mehmet birsürü isim var mesela ingilteredeydi sanırm problemlerdeki isimler sadece Mr.Brown Mrs.Brown:)başka isim kullanılmıyomus yani ama problemde 3-4 kişi olursa neolur onu bilmiyorum Jr.Brown fln olur heralde[signature][hline]çirkin kadın yoktur az votka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 obeb okek problemlerini gördükçe soranı veya yazan kağıdı boğmak istiyorum birde küçükken annemlerle alinin harcadığı paranın hesabını neden ben tutuyorum ve ali neden doğru düzgün harcamıyo parayı da 7/3 ünü harcıyo die kavga ettiğimi hatırlarım 13 yasıma kadar carpım tablosunu ezberleyemedim[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 kimin soyledigini hatirlamiyorum ama soyle bisey geldi aklima: rakamlar harfe donustugu zaman matematigi biraktim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 her şey güzeldi..grafik çizimleri girince işin işine aramız bozuldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar