Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matematik problemlerinde en nefret ettiğiniz seylerrrr

rayka

Öne çıkan mesajlar

mesela ben satırlarca süren problemlerin sonuçlarının sıfır cıkmasına gıcık oluyorum bir hiç için elim yoruluyo o kadar kafa patlatıyorum veya kümesteki hayvanların ayaklarının sayılması çoookkk sinirimi bozuyor aslında matematik ile ilgili herseyden nefret ediyorum[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

matematıkte coğu seyı coook sewıorum ya bayılıyorum ama bazen uğrasıp da s onucu yanlış bulursam ona cook sınır oluyoruumm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

üniversitede de öss matematiğini göreceğinizi sanıyorsanız sakın gelmeyin :D

keşke herşey öss matematiği gibi olsa be..
double,triple integraller, convergence divergence lar.. off off.. soyut cebirler..
coplex calculus lar..
dertledim şimdi be.. zaten bayram dönüşü çarş kol gibi bi sınav var :'([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben havuza girmekten korkuyorum. ne olur ne olmaz bi problem falan cikar..

Deniz iyidir..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 02 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
matematıkte coğu seyı coook sewıorum ya bayılıyorum ama bazen uğrasıp da s onucu yanlış bulursam ona cook sınır oluyoruumm

sen deli misin yaaa[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Famy, 02 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
cem yılmazdan arak kokuyooo

Tam anlamiyla anlatamasam da eeet..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 02 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
havuz problemlerini anlamam.
yani bi musluk havuzu doldururken neden bi musluk boşaltırki.bu suyun parası nerden geliyo:D

LoL

bide bizim problemlerde şöyle bi durum var ali,veli,ayşe mehmet birsürü isim var mesela ingilteredeydi sanırm problemlerdeki isimler sadece Mr.Brown Mrs.Brown:)başka isim kullanılmıyomus yani ama problemde 3-4 kişi olursa neolur onu bilmiyorum Jr.Brown fln olur heralde[signature][hline]çirkin kadın yoktur az votka vardır
Sosyal ağlarda paylaş

obeb okek problemlerini gördükçe soranı veya yazan kağıdı boğmak istiyorum birde küçükken annemlerle alinin harcadığı paranın hesabını neden ben tutuyorum ve ali neden doğru düzgün harcamıyo parayı da 7/3 ünü harcıyo die kavga ettiğimi hatırlarım 13 yasıma kadar carpım tablosunu ezberleyemedim[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

kimin soyledigini hatirlamiyorum ama soyle bisey geldi aklima:

rakamlar harfe donustugu zaman matematigi biraktim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...