BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bana interface tavsiye edermisiniz acaba hunter icin genel olarak kulladıgnız interface tavsiye edip bir zahmette link verirseniz cooooook sevinirim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 www.curse-gaming.com buradan girip keyfine göre senin hitiyaçlarına uygun olanları çekebilirsin. Her oyuncu birbirinden farklı oynadığı için birisinin kullandıkları sana gereksiz gelebilir ya da yetersiz gelebilir o nedenle sen kendin seçersen daha iyi olur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sagol[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 rangehelp[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 birde ctmod sitesi yukardan sıkcasorulan sorulardan baktım link bozuk onu sitesini biliyosanız yazarmısıınz ondan menmundum epey[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ctmod eskiden bir siteye bagliydi, daha sonra tasinip kendi sayfasina gecti. Adresi Curse-gaming'den bulabilirsin.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cektim bir tane questler icin bir addons ama yazdıgı gibi cıkmadi sizin bildiginiz bole questleri dan diye vern 1 saat yazmayan bir addons biliyomusunuz [Bu mesaj BullDoG tarafından 07 Kasım 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 onun için addona ihtiyacın yok, interface ayarlarında var "fast quest text"'mi ne öle bişey. Onu tıklarsan quesler direk açılır.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hunter san yukarda arkadaşın site adresini verdiği sitede hunter yaz search et hunterlarla ilgili Gwg hunter help gibi bi adon var onu çek adon ;petinde olmayan skilleri diğer hayvanlarda varsa gösteriyor böylece hemen temeleyip o skili öğrenebiliyorsun çok işime yarıyor benim[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 adonun adı Fizzwidget Hunter's Helper miş[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga
shippy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben sana macro tavsiye edim aynı anda hunter's mark atıp peti salıdırıo çok kral macro die arat forumlarda bulabilirsin.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cok sagolun[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Nurfed UI güzel, bide kendin bulursan bi kaç şey ne ala =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: shippy, 07 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki: ben sana macro tavsiye edim aynı anda hunter's mark atıp peti salıdırıo çok kral macro die arat forumlarda bulabilirsin. Forumda arattım bulamadım nerde bu makro? bende kullanayım[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oo iyi oldu bu hemen cekem[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Caeldor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 SmartPet o tek tıkla atamnış bi büyüyü atan ve peti saldırtan addon. Aynı zamanda tümö pet abilitilerini de kontrol altında tutup focus management ile tam zamanında growl yaptırıyor.
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: shippy, 07 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki: ben sana macro tavsiye edim aynı anda hunter's mark atıp peti salıdırıo çok kral macro die arat forumlarda bulabilirsin. saydıgın okdar sey bu oluyo dimi ??[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Öne çıkan mesajlar