BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bana interface tavsiye edermisiniz acaba hunter icin genel olarak kulladıgnız interface tavsiye edip bir zahmette link verirseniz cooooook sevinirim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 www.curse-gaming.com buradan girip keyfine göre senin hitiyaçlarına uygun olanları çekebilirsin. Her oyuncu birbirinden farklı oynadığı için birisinin kullandıkları sana gereksiz gelebilir ya da yetersiz gelebilir o nedenle sen kendin seçersen daha iyi olur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sagol[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 rangehelp[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 birde ctmod sitesi yukardan sıkcasorulan sorulardan baktım link bozuk onu sitesini biliyosanız yazarmısıınz ondan menmundum epey[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ctmod eskiden bir siteye bagliydi, daha sonra tasinip kendi sayfasina gecti. Adresi Curse-gaming'den bulabilirsin.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cektim bir tane questler icin bir addons ama yazdıgı gibi cıkmadi sizin bildiginiz bole questleri dan diye vern 1 saat yazmayan bir addons biliyomusunuz [Bu mesaj BullDoG tarafından 07 Kasım 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 onun için addona ihtiyacın yok, interface ayarlarında var "fast quest text"'mi ne öle bişey. Onu tıklarsan quesler direk açılır.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hunter san yukarda arkadaşın site adresini verdiği sitede hunter yaz search et hunterlarla ilgili Gwg hunter help gibi bi adon var onu çek adon ;petinde olmayan skilleri diğer hayvanlarda varsa gösteriyor böylece hemen temeleyip o skili öğrenebiliyorsun çok işime yarıyor benim[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 adonun adı Fizzwidget Hunter's Helper miş[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben sana macro tavsiye edim aynı anda hunter's mark atıp peti salıdırıo çok kral macro die arat forumlarda bulabilirsin.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 cok sagolun[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Nurfed UI güzel, bide kendin bulursan bi kaç şey ne ala =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: shippy, 07 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki: ben sana macro tavsiye edim aynı anda hunter's mark atıp peti salıdırıo çok kral macro die arat forumlarda bulabilirsin. Forumda arattım bulamadım nerde bu makro? bende kullanayım[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oo iyi oldu bu hemen cekem[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caeldor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 SmartPet o tek tıkla atamnış bi büyüyü atan ve peti saldırtan addon. Aynı zamanda tümö pet abilitilerini de kontrol altında tutup focus management ile tam zamanında growl yaptırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: shippy, 07 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki: ben sana macro tavsiye edim aynı anda hunter's mark atıp peti salıdırıo çok kral macro die arat forumlarda bulabilirsin. saydıgın okdar sey bu oluyo dimi ??[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar