Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

interface tavsiye(hunter)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana interface tavsiye edermisiniz acaba hunter icin genel olarak kulladıgnız interface tavsiye edip bir zahmette link verirseniz cooooook sevinirim[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
www.curse-gaming.com buradan girip keyfine göre senin hitiyaçlarına uygun olanları çekebilirsin. Her oyuncu birbirinden farklı oynadığı için birisinin kullandıkları sana gereksiz gelebilir ya da yetersiz gelebilir o nedenle sen kendin seçersen daha iyi olur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
birde ctmod sitesi yukardan sıkcasorulan sorulardan baktım link bozuk onu sitesini biliyosanız yazarmısıınz ondan menmundum epey[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
cektim bir tane questler icin bir addons ama yazdıgı gibi cıkmadi sizin bildiginiz bole questleri dan diye vern 1 saat yazmayan bir addons biliyomusunuz

[Bu mesaj BullDoG tarafından 07 Kasım 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
onun için addona ihtiyacın yok, interface ayarlarında var "fast quest text"'mi ne öle bişey. Onu tıklarsan quesler direk açılır.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Mesaj tarihi:
hunter san yukarda arkadaşın site adresini verdiği sitede hunter yaz search et hunterlarla ilgili Gwg hunter help gibi bi adon var onu çek adon ;petinde olmayan skilleri diğer hayvanlarda varsa gösteriyor böylece hemen temeleyip o skili öğrenebiliyorsun çok işime yarıyor benim[signature][hline]Prens O
R/E Lvl:20
Dark Saga
Mesaj tarihi:
Nurfed UI güzel, bide kendin bulursan bi kaç şey ne ala =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Mesaj tarihi:
said:
shippy, 07 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
ben sana macro tavsiye edim aynı anda hunter's mark atıp peti salıdırıo çok kral macro die arat forumlarda bulabilirsin.

Forumda arattım bulamadım nerde bu makro? bende kullanayım[signature][hline]Prens O
R/E Lvl:20
Dark Saga
Mesaj tarihi:
SmartPet o tek tıkla atamnış bi büyüyü atan ve peti saldırtan addon. Aynı zamanda tümö pet abilitilerini de kontrol altında tutup focus management ile tam zamanında growl yaptırıyor.
Mesaj tarihi:
said:
shippy, 07 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
ben sana macro tavsiye edim aynı anda hunter's mark atıp peti salıdırıo çok kral macro die arat forumlarda bulabilirsin.
saydıgın okdar sey bu oluyo dimi ??[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
  • Yeni Oluştur...