Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TEREYAĞLI KEDİH

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Ben arkandayım kemikıl, kendini öldürmedikçe devam deneylere. Bırak o bilimi engellemeye çalışan güruhu, özgür bilim ruhunu kaybetme :D

Bırakın çocuğun kimseyi incittiği yok, bir şeyler bulacak bu gidişle denesin dursun.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

chemical sen aldırma bunlara abi, azınla uçan kedi tutsan yaranamassın bunlara neymıs yerı bura deılmıs, yerı bura dııl dıye bu kadar ezılırmı ınsan bı yorum yapın yaf yasık dıılmı adam o kadar urasmıs.
ayrıca; ben gulmekten geberdim, koltuktan dustum zati ilk yazıyı okumam bıle yettı deneyı ızleyınce komaya gırıyodum...
amaaa solede bı eksıklık war, kedının ucması ıcın kedıyle aynı agırlıkta bı tereyaglı ekmek baglıcaksınkı kutleler bırbırını dengelesın , bide o wersıyonunu beklıyoruz deneyının.
kutlarım tekrar
Sosyal ağlarda paylaş

Ahuahahha
Geberdimvalla bizdede siyam var bide benmi denesem belki olur mauahahha :D .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
miyaw33, 09 Ağustos 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
discovery midir ng midir nedir o kanallardan birinde mit avcıları diye progra bile var,ben bu yaptıgını onlara gönderelim kesin kabul edilir:)

discovery channel efsane avcıları hatta 17 sindemi ne köpek balıı efsaneleri özel bölümü var 2 saatlik kaçırmayın.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...