QuikSiLver1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 knightonline sitesine yeni yazılan ilanda, charlardaki itemlerin incelemede olduğu yazıyor. Yavaş yavaş itemleri silecekler sanırım...[signature][hline]Name: QuikSiLver and _ghost_____ Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master and Roque Level: 6x Clan: Animaté Np: 1xx.xxx
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oh oh çok hoş[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Sackville / Clanless Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
chiv Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: QuikSiLver1, 07 Kasım 2005 00:18 tarihinde demiş ki: knightonline sitesine yeni yazılan ilanda, charlardaki itemlerin incelemede olduğu yazıyor. Yavaş yavaş itemleri silecekler sanırım... sanirim baya bi$ey kaybedersin sen. ghost__ ve quiksilver... özellikle ghost__ bi$ey demicem yani bilen bilir
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 nerde yazıyor ben goremedim. element uydurulmuş gibi geliyor bana.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake
w00t Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 24 ekimde olan annonce mu ? bende goremedim nerde bu ?[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
rambo___ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Allahın dupçusu ne diye yazarsın ki burda. Utan biraz
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 e olsun artık adamlar ellerinde hack dupe itemlerle gezip bizi indirirken zevk allıyorlar inanın ben onların charları banlandığında daha çok zevk alacam[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X sin cln:pro_soft NP:+-100 Nation:El MOrad
Öne çıkan mesajlar