morte Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Biraz araştırma yaptım fakat istediğime ulaşamadım. Bir insanın güvenini tekrar kazanmak için ne yapmalıyım? (bu insan sevgilim.)[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nasıl kaybettigine gore değişir, kızın kişiliğine gore değişir, senin kişiliğin, olayın gectigi yer[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morte Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Yapılan bir hatanın asla tekrarlanamıcağına güvenmesi lazım.[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 al bi tane yüzük bin dolarlık sonra olcakları izle :D dorye +1[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morte Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 *!Elindeki bayram harçlıklarını sayar* 1000 dolar mı demiştin?[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aslında ole pahalı bir seyede ihtiyacın yok senin emek verip yaptıgın biside olabilir[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bir kız olarak asla güvenimi sarsan sevgiliye aynı şekilde güvenemem. istediği hediyeyi alsın istediği şeyi söylesin yapılanı deiştirmez hiçbir şey. tarih orda dururu valla bence tekrar güven kazanmak zor iş:) sen kas biraz güzel sözlerle, umarım işe yarar, bide aynı hatayı tekrarlama;)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 +1 sevsem de zor geri dönmek[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yapmıcaktın bak sap kaldın işte =P şaka bi yana zor durum[signature][hline]Got some death! To DO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: tipitip, 05 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki: +1 sevsem de zor geri dönmek aynı durumu bende yaşadım.bana aşık oldugu halde güven olayı beni 1 ay ugraştırdı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok zor ağzınla kuş tutsan kazanamzsın mesela benim için öle bundan snra hayattaa güvenmem BEYFENDİE zorr vallahh!!! =p[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 höh arastirma mi yaptin ? sevgilini sen taniyorsun , sen bileceksin tekrar güvenini nasil kazanacagini. ki birazcik daha acsaydin da anlasaydik ..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloby Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla sen bu işi unut. sana bi daha güvendiğini söylese bile içinde hep bi şüphe olur. ama ona ikiniz içinde önemli bişiyi hatırlatmanın bi zararı olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hiçbir zaman eskisi gibi olmaz zaten bu noktadan sonra...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bırak kendi haline düzelir düzelmesede yapay sorunlar yarat senle alakası olmayan bırak çözsün kendine güveni gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sen güvenini kazandığını sansan bile, emin ol unutmıcaktr. aklında hep o olay olur aynı şeyi bidaha yapabilceini düşünür durur. sana güvendiğini sölese bile bunu içten sölemicektir. hiçbşi eskisi gibi olmaz. ben kendimden bliorum:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bencede hiçbişi eskisi gibi olmazz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Güven meselesi erkek-kız ilişkisinde bir kozdur. Bir kez hata yaptım, bu tekrarlanmayacak, bana güvenmiyorsan bu ilişki için yapabileceğim yok ancak güvenirsen de mutlu olurum ve yüzünü kara çıkarmam diyerek hem kimsenin ağız kokusunu çekmezsin hem de olacağı neyse olur... Benim için işe yaradı hep.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 belki affedebilir ama içinde herzaman ukte kalacaktir affettirmekte sana ve kiza kalmis onu sen taniyosun biz degil 0 süprüz yap ve sevindir demek geliyor aklima en fazla[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 moonz tipitip +1 guwen kaybedılınce hemen kazanılmayacak kadar onemlıdır. cok uğrasman gerekır ole hedıyedır 1-2 ıltıfattır bence ıse yaramaz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeLoDu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bence o konuda çok üstüne gitme,zamanla senin aynı şeyi bi daha yapmadığını görür ve güveni tekrar oluşur.Sevgi herşeyin ilacıdır.[signature][hline]momo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kesin bir cvp cıksada yararlansak karambolde.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 insan sa boşver[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sen bence aldatmışsın hatamı tekrar etmicem sevgimize güvniyorum triplerine girmişsin sabah sabah çok komiksin o kız seni boynuzlar sonra da terkeder hadi canım geçmiş olsuuuuuuuuun ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya olay ne annamadım ki ben.. :-? bi kere güven kaybettiysen o güven artık sittin sene gelmez .. o davranışın ya da ne yaptıysan artık, hep orda duruyordur, o kişinin aklında bi yere kazınmıştır.. mesela ben de biri bana aymuk yaptığında unutmam (sevgili ya da degil farketmez) ve en kısa zamanda da yüzüne vururum yaptığı hatayı(ince ince laf sokarak) ...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar