Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvensizlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz araştırma yaptım fakat istediğime ulaşamadım.
Bir insanın güvenini tekrar kazanmak için ne yapmalıyım?
(bu insan sevgilim.)[signature][hline]:tebrikz:
Mesaj tarihi:
nasıl kaybettigine gore değişir, kızın kişiliğine gore değişir, senin kişiliğin, olayın gectigi yer[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
bir kız olarak asla güvenimi sarsan sevgiliye aynı şekilde güvenemem. istediği hediyeyi alsın istediği şeyi söylesin yapılanı deiştirmez hiçbir şey. tarih orda dururu valla bence tekrar güven kazanmak zor iş:) sen kas biraz güzel sözlerle, umarım işe yarar, bide aynı hatayı tekrarlama;)[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
+1

sevsem de zor geri dönmek[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Mesaj tarihi:
said:
tipitip, 05 Kasım 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
+1

sevsem de zor geri dönmek

aynı durumu bende yaşadım.bana aşık oldugu halde güven olayı beni 1 ay ugraştırdı[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
çok zor ağzınla kuş tutsan kazanamzsın mesela benim için öle bundan snra hayattaa güvenmem BEYFENDİE zorr vallahh!!! =p[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!
Mesaj tarihi:
höh arastirma mi yaptin ?
sevgilini sen taniyorsun , sen bileceksin tekrar güvenini nasil kazanacagini.
ki birazcik daha acsaydin da anlasaydik ..[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Mesaj tarihi:
walla sen bu işi unut. sana bi daha güvendiğini söylese bile içinde hep bi şüphe olur. ama ona ikiniz içinde önemli bişiyi hatırlatmanın bi zararı olmaz..
Mesaj tarihi:
sen güvenini kazandığını sansan bile, emin ol unutmıcaktr. aklında hep o olay olur aynı şeyi bidaha yapabilceini düşünür durur. sana güvendiğini sölese bile bunu içten sölemicektir. hiçbşi eskisi gibi olmaz. ben kendimden bliorum:)[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
Güven meselesi erkek-kız ilişkisinde bir kozdur.
Bir kez hata yaptım, bu tekrarlanmayacak, bana güvenmiyorsan bu ilişki için yapabileceğim yok ancak güvenirsen de mutlu olurum ve yüzünü kara çıkarmam diyerek hem kimsenin ağız kokusunu çekmezsin hem de olacağı neyse olur... Benim için işe yaradı hep.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
belki affedebilir ama içinde herzaman ukte kalacaktir
affettirmekte sana ve kiza kalmis onu sen taniyosun biz degil 0 süprüz yap ve sevindir demek geliyor aklima en fazla[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
moonz tipitip +1
guwen kaybedılınce hemen kazanılmayacak kadar onemlıdır.
cok uğrasman gerekır ole hedıyedır 1-2 ıltıfattır bence ıse yaramaz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Bence o konuda çok üstüne gitme,zamanla senin aynı şeyi bi daha yapmadığını görür ve güveni tekrar oluşur.Sevgi herşeyin ilacıdır.[signature][hline]momo =)
Mesaj tarihi:
sen bence aldatmışsın hatamı tekrar etmicem sevgimize güvniyorum triplerine girmişsin sabah sabah çok komiksin o kız seni boynuzlar sonra da terkeder hadi canım geçmiş olsuuuuuuuuun ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Mesaj tarihi:
ya olay ne annamadım ki ben.. :-?

bi kere güven kaybettiysen o güven artık sittin sene gelmez .. o davranışın ya da ne yaptıysan artık, hep orda duruyordur, o kişinin aklında bi yere kazınmıştır..
mesela ben de biri bana aymuk yaptığında unutmam (sevgili ya da degil farketmez) ve en kısa zamanda da yüzüne vururum yaptığı hatayı(ince ince laf sokarak) ...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
  • Yeni Oluştur...