Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvensizlik

morte

Öne çıkan mesajlar

nasıl kaybettigine gore değişir, kızın kişiliğine gore değişir, senin kişiliğin, olayın gectigi yer[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

bir kız olarak asla güvenimi sarsan sevgiliye aynı şekilde güvenemem. istediği hediyeyi alsın istediği şeyi söylesin yapılanı deiştirmez hiçbir şey. tarih orda dururu valla bence tekrar güven kazanmak zor iş:) sen kas biraz güzel sözlerle, umarım işe yarar, bide aynı hatayı tekrarlama;)[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

höh arastirma mi yaptin ?
sevgilini sen taniyorsun , sen bileceksin tekrar güvenini nasil kazanacagini.
ki birazcik daha acsaydin da anlasaydik ..[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Güven meselesi erkek-kız ilişkisinde bir kozdur.
Bir kez hata yaptım, bu tekrarlanmayacak, bana güvenmiyorsan bu ilişki için yapabileceğim yok ancak güvenirsen de mutlu olurum ve yüzünü kara çıkarmam diyerek hem kimsenin ağız kokusunu çekmezsin hem de olacağı neyse olur... Benim için işe yaradı hep.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

moonz tipitip +1
guwen kaybedılınce hemen kazanılmayacak kadar onemlıdır.
cok uğrasman gerekır ole hedıyedır 1-2 ıltıfattır bence ıse yaramaz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

ya olay ne annamadım ki ben.. :-?

bi kere güven kaybettiysen o güven artık sittin sene gelmez .. o davranışın ya da ne yaptıysan artık, hep orda duruyordur, o kişinin aklında bi yere kazınmıştır..
mesela ben de biri bana aymuk yaptığında unutmam (sevgili ya da degil farketmez) ve en kısa zamanda da yüzüne vururum yaptığı hatayı(ince ince laf sokarak) ...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...