Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kediyi bantlarsak nolur :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bide sole bi durum var o vidyo nun kamera arkasıda vardır bence yani kediyi oraya kadar getirmişken anıttırmamak olmaz :D ( tam bir hayvan severimdir.)[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Mesaj tarihi:
Zuuzuzuzu acayip matrakmıs lan[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body...
The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say:
Death isnt hard,if you select real way..

Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Mesaj tarihi:
Süperdi ya zaten su kedilere ne yapılırsa yapılsın arkasındayım sonuna kadar.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Mesaj tarihi:
abi çok abarttınız ya...mahallede küçük çocukları topla çalımlamak neyse kediye bant yapıştırmakta odur...her iki türlü sadece karşındakini yoruyorsun..verdiğin tek zarar bu..
Mesaj tarihi:
forumumuzun hayvan severleri abartmış bence gayetde komik üstelik yapıştırılan bant bizimkiler gibi dandik bant değil yani kolay çıkabilen cinzten ki kedinin tüyleri olduğu yerde duruyor :)

kedinin bıyığını kesmeye gelince.. yapmayın.. bu bant kediden sökülebiliyor ama kedinin bıyığı tekrar zor çıkıyor[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Mesaj tarihi:
said:
Theo, 05 Kasım 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
gorunum olarak degisik ve kedinin yuruyusu olarak hos geldi ama bu bantin bide cikisi olacak :(

arkadaşım, anlamıyormusun? adam sağına soluna yapıştırırken üstünde bant yok ki kedinin! zaten çıkartıyolar öbür tarafa yapıştırırken[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
auhuah goptum ya süper hayvanlar kediler[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
kedi hayatından gayet memnun gözüküyo o bantlar fazla acıtmaz herhalde cıkartırken :)[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
yazık be hayvana sarhoş gini yuruyo.. bide gülüyolar yaa..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
çok ciciiii. hayvanların işkence çekmesiyle ne kadar güzel eğleniyorsunuz afferriiim. sevgi pötürcükleriiiii

(bu dahamı işine geldi prudent?)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük!
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!

[Bu mesaj Lonely tarafından 05 Kasım 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...