Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter elite pet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arathide highlandsta raid olarak savasırken bu dikkatimi çekti hemen ss aldım bu nedir elite pet mümkünmü bu bug mı ilk defa gördüm böyle birşey bu bangalashı tameleyince normalde eliteliğinin gitmesi lzım diye biliyorum

edit rekoru kırdım heralde :D

[Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya berbat ettim ss yi düzeltmeye çalışıyorum
tamam doğru link http://img.photobucket.com/albums/v238/fenerist/wow.jpg[signature][hline]sensiz hayat bir iskence

[Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
health barin cevresindeki ejderhasal davadan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
King Bargash 1,5 Attack Speedine sahip orta derecede bir pet onu tamelediğinde Elite özelliği kalmaz arkadaşim Küçülür elite petler tameleniyor ama o petler küçülüyor.Bug değildir.[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl....

Nerf priest...
Mesaj tarihi:
yani sana şu kadarını söyliyebilirim tamelenmesi bug değil ama o çerçeve bug olabilir ticket atmak lazım.[signature][hline]Burning Lagion
Taluntain - 45 Lock
Maghterion
Magius - 60 Mage
Mesaj tarihi:
evet tamelenmesi bug degil bende tameledim ve cevresindeki cerceve kalktı ve kuculdu onunda ole olması gerekiyordu ufak bir bug oluşmuş sanırım.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
elite kalmaması lazım ama bence ticket atmadan once addon/UI kaynaklı bi hata olabilir mi kontrol et

[Bu mesaj mardox tarafından 06 Kasım 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hiç unutmam bu peti tamelediğim zamanı. sanırım 2 hafta geçmişti oyuna başlayalı, o zaman tamelediğimde hayvan direk küçülmüştü ve adı "CAT" olmuştu böyle king bangalash felan olmuyodu, yani space li isim bile veremiyoduk. gerçi oyunun ilk çıktığı zamandı o zaman değiştiyse bilmem.
ama bana göre buglı, inşallah obug petin özelliklerine de yansımıyodur.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Mesaj tarihi:
nası olabilir ki imkansız yani ya photoshop yada bug.. yani anlam veremedim bi an için hayata.. kösüldüm neden benim yok dedim ağladım köşeye gidip..[signature][hline]harbi?
Mesaj tarihi:
arkadaşın dediği gibi bug veyahutta fotoşop..

imkansız yani..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior
EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage
Mesaj tarihi:
ben 62 elite beyaz bi panter görmüştüm wsg nin girişinde, kimse inanmadı bende yanlış görmüş olamam 3-4 kere baktım iyice, o zamanlar yeni başlamıştım bilmiyodum elite flan olmadını ss almak aklıma gelmedi benimde, kimse inanmadı bende kendiniz bilirsiniz diyip geçtim. ama konu hala açıklığa kavuşmadı.[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
benim bangladash tada oluyodu o bi tür bug arada bi oluyo salak salak lvl 20ler pm atıp gm ' e sölüyoruz cheat kullanıyosun diyen sen GMmisin diyen :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Mesaj tarihi:
sanırım bazen oyun yanlış mu yukluyo noluyo bilmiyorum ama, geçenlerde brdde bi hunterın peti level 60 elite gozukuyodu bana. şu ZGdeki batlerden bir tane, adı da kendi adıydı gurubashi bilmemne :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
heres a graff

1 2 3 4 5
rogue rogue
  • Yeni Oluştur...