numberten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arathide highlandsta raid olarak savasırken bu dikkatimi çekti hemen ss aldım bu nedir elite pet mümkünmü bu bug mı ilk defa gördüm böyle birşey bu bangalashı tameleyince normalde eliteliğinin gitmesi lzım diye biliyorum edit rekoru kırdım heralde :D [Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya berbat ettim ss yi düzeltmeye çalışıyorum tamam doğru link http://img.photobucket.com/albums/v238/fenerist/wow.jpg[signature][hline]sensiz hayat bir iskence [Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 cok ufak ben bisi goremedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 düzelttim yeni link verdim[signature][hline]sensiz hayat bir iskence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 alala ben bisi anlamadım king bangalash stv'deki elit bir mob tamelendigi zaman ole elit gozukmemesi gerek ilginc.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 nereden gozukuor elite oldugu??[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 health barin cevresindeki ejderhasal davadan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 King Bargash 1,5 Attack Speedine sahip orta derecede bir pet onu tamelediğinde Elite özelliği kalmaz arkadaşim Küçülür elite petler tameleniyor ama o petler küçülüyor.Bug değildir.[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Zaten King Bargashin eliti biraz daha büyük o küçülmüş ama buga ugramiş.[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 o "4 ÜNÜ YAVAŞLATTIM ÇOK ZEVKLİYDİ:)" Lafına yrıldık burada :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bende tamelenmiş elite mob görmüştüm oyun ilk çıktığı zamanlarda... Hatta çok şaşırmıştım. Sonradan öğrendim ki olmuyormuş öyle bir şey sanırım bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bug değil , pet de sanırsam elite değil rare...[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 abi o rare işsreti değil elitlerde var o rarelerinki beyaz oluyo diye biliyorum ayrıca bizim guilddede bangalashı tameleyen hunterlar var onlarınki normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yani sana şu kadarını söyliyebilirim tamelenmesi bug değil ama o çerçeve bug olabilir ticket atmak lazım.[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 evet tamelenmesi bug degil bende tameledim ve cevresindeki cerceve kalktı ve kuculdu onunda ole olması gerekiyordu ufak bir bug oluşmuş sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 elite kalmaması lazım ama bence ticket atmadan once addon/UI kaynaklı bi hata olabilir mi kontrol et [Bu mesaj mardox tarafından 06 Kasım 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hiç unutmam bu peti tamelediğim zamanı. sanırım 2 hafta geçmişti oyuna başlayalı, o zaman tamelediğimde hayvan direk küçülmüştü ve adı "CAT" olmuştu böyle king bangalash felan olmuyodu, yani space li isim bile veremiyoduk. gerçi oyunun ilk çıktığı zamandı o zaman değiştiyse bilmem. ama bana göre buglı, inşallah obug petin özelliklerine de yansımıyodur.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 nası olabilir ki imkansız yani ya photoshop yada bug.. yani anlam veremedim bi an için hayata.. kösüldüm neden benim yok dedim ağladım köşeye gidip..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 arkadaşın dediği gibi bug veyahutta fotoşop.. imkansız yani..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 43 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 16 Dwarf Warrior, 6 Gnome Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben 62 elite beyaz bi panter görmüştüm wsg nin girişinde, kimse inanmadı bende yanlış görmüş olamam 3-4 kere baktım iyice, o zamanlar yeni başlamıştım bilmiyodum elite flan olmadını ss almak aklıma gelmedi benimde, kimse inanmadı bende kendiniz bilirsiniz diyip geçtim. ama konu hala açıklığa kavuşmadı.[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende de elite pet var. oluyo bazen öyle. mesela benden 6 lvl düşük bir arkadaşım petimin elite gözüktüğünü söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hem elit hem 62 öeh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 benim bangladash tada oluyodu o bi tür bug arada bi oluyo salak salak lvl 20ler pm atıp gm ' e sölüyoruz cheat kullanıyosun diyen sen GMmisin diyen :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bi tane mod fieldmarshallari elite gösteriodu :) ama adam 44 yani komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sanırım bazen oyun yanlış mu yukluyo noluyo bilmiyorum ama, geçenlerde brdde bi hunterın peti level 60 elite gozukuyodu bana. şu ZGdeki batlerden bir tane, adı da kendi adıydı gurubashi bilmemne :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar