Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter elite pet

numberten

Öne çıkan mesajlar

arathide highlandsta raid olarak savasırken bu dikkatimi çekti hemen ss aldım bu nedir elite pet mümkünmü bu bug mı ilk defa gördüm böyle birşey bu bangalashı tameleyince normalde eliteliğinin gitmesi lzım diye biliyorum

edit rekoru kırdım heralde :D

[Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj numberten tarafından 06 Kasım 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç unutmam bu peti tamelediğim zamanı. sanırım 2 hafta geçmişti oyuna başlayalı, o zaman tamelediğimde hayvan direk küçülmüştü ve adı "CAT" olmuştu böyle king bangalash felan olmuyodu, yani space li isim bile veremiyoduk. gerçi oyunun ilk çıktığı zamandı o zaman değiştiyse bilmem.
ama bana göre buglı, inşallah obug petin özelliklerine de yansımıyodur.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

ben 62 elite beyaz bi panter görmüştüm wsg nin girişinde, kimse inanmadı bende yanlış görmüş olamam 3-4 kere baktım iyice, o zamanlar yeni başlamıştım bilmiyodum elite flan olmadını ss almak aklıma gelmedi benimde, kimse inanmadı bende kendiniz bilirsiniz diyip geçtim. ama konu hala açıklığa kavuşmadı.[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

benim bangladash tada oluyodu o bi tür bug arada bi oluyo salak salak lvl 20ler pm atıp gm ' e sölüyoruz cheat kullanıyosun diyen sen GMmisin diyen :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım bazen oyun yanlış mu yukluyo noluyo bilmiyorum ama, geçenlerde brdde bi hunterın peti level 60 elite gozukuyodu bana. şu ZGdeki batlerden bir tane, adı da kendi adıydı gurubashi bilmemne :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
heres a graff

1 2 3 4 5
rogue rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...